Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@22:24:53 GMT

اجرای طرح «سرباز مهارت» در فارس

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۳۰۲۵

اجرای طرح «سرباز مهارت» در فارس

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس از اجرای طرح «سرباز مهارت» توسط این نهاد در سطح استان خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، طبق توافق معاونت آموزشی با فرماندهی ارشد آجا در استان فارس و در راستای اجرایی شدن تفاهم‌نامه فی مابین جهاد دانشگاهی و ادار‌ کل ورزش و جوانان فارس، طرح «سرباز مهارت» توسط جهاد دانشگاهی فارس در 4 یگان نظامی این استان به اجرا درمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا غلام‌پور، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس امروز، 28 بهمن‌ماه در نشست هماهنگی این طرح با تأکید بر لزوم اخذ مهارت برای کلیه آحاد جامعه خصوصا کارکنان وظیفه افزود: تا انتهای سال جاری، 1000 سرباز وظیفه تحت پوشش آموزش‌های تئوری و عملی قرار خواهند گرفت که از این تعداد، 400 نفر از ارتش جمهوری اسلامی، 300 نفر از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، 250 نفر از نیروی انتظامی و 50 نفر از کارکنان وظیفه مجموعه وزارت دفاع خواهند بود.

وی با بیان اینكه اولین دوره با همکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهرستان کازرون و از 4 اسفندماه برگزار می‌شود، ادامه داد: آموزش‌های ارائه شده به کارکنان وظیفه، شامل دو دوره «آشنایی با مهارت‌های زندگی» به میزان ۳۲ ساعت و «آشنایی با مهارت‌های عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی» به میزان ۴۸ ساعت خواهد بود.

 سرهنگ قیصری، نماینده مهارت‌آموزی در فرماندهی آجا در استان فارس نیز در این نشست ضمن استقبال از برگزاری طرح سرباز مهارت، گفت: قشر عظیمی از جوانانی که در نیروهای مسلح مشغول به خدمت بوده و به‌عنوان جامعه جوان از این طریق به عنوان سرباز وارد جامعه می‌شوند، نیازمند فراگیری آموزش‌های مهارت‌محور هستند.

وی افزود: در راستای اجرای طرح سرباز مهارت با هماهنگی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی فارس، برگزاری اولین دوره از این طرح در پادگان شهید ترابی کازرون جهت حداقل 80 نفر از نیروهای وظیفه را پیش‌بینی کرده و به  اجرا درخواهد آمد.

قیصری همچنین از برگزاری سه دوره آموزشی دیگر در پادگان‌های شیراز تا پایان اسفندماه 98 خبر داد و گفت: ان‌شاءالله در آینده نزدیک شاهد استفاده پرسنل آجا و خانواده ایشان از دوره‌های آموزشی ارایه شده توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی در سراسر استان باشیم.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: اجتماعي استان فارس سرباز مهارت جهاد دانشگاهي فارس آموزشی جهاد دانشگاهی فارس معاونت آموزشی کارکنان وظیفه سرباز مهارت اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

عطا حسن‌پور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در همه زمینه‌ها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.
حسن‌پور با بیان اینکه جشنواره‌ها، برنامه‌ها و نمایشگاه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینه‌های همکاری این اداره‌کل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتاب‌هایی از قبیل معماری‌های لرستان، پل‌های تاریخی لرستان و جاذبه‌های گردشگری لرستان آماده چاپ هستند می‌توان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی هتل داری را از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک این اداره‌کل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • آتش نشانی هم سرباز می گیرد
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد