Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری با هدف آشنا کردن عموم مردم با فرمایشات، ولی جامعه در تابستان ۹۶ راه اندازی شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری با هدف آشنا کردن عموم مردم با فرمایشات، ولی جامعه در تابستان ۹۶ راه اندازی شد. این طرح در صدد آن است تا اندیشه‌های مقام معظم رهبری را به صورت سلسه وار و به سبک نقشه راه، به مخاطب ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجه السلام و المسلمین فخریان، «مدیریت طرح تبیین منظومه فکری رهبری» در نشست اعضای این طرح که روز یکشنبه ۲۷ بهمن ماه ۹۸ در فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد با تاکید بر لزوم ایجاد آگاهی عمومی و حرکتی مردمی در راستای تبیین اندیشه‌های مقام معظم رهبری و مبانی نظری انقلاب اسلامی، با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری چنین سخن گفتند که: «تحقق انقلاب اسلامی همان چیزی است که همه انبیاء به دنبال آن بودند و تنها فهم همین مسئله برای ما کافی است که در جهت حفظ انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.»
وی در ادامه به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، خاطر نشان کردند که برای معرفی انقلاب طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید به این جمله، اما خمینی توجه کرد که: «فتح الفتوح انقلاب اسلامی تربیت انسان‌های فرهیخته جوانی بود که توانستند جنگ سخت را اداره کنند و می‌توانند جنگ نرم را مدیریت کنند تا به تمدن اسلامی برسیم.» وی در ادامه به این نکته اشاره کردند: آنان که امروز از اقدامات انقلابی خود در بحبوحه پیروزی انقلاب پیشیمان شدند به این دلیل است که مبانی فکری و مکتب فکری قوی نداشته اند و ندارند و طبق مبانی فکری قوی حرکت نمیکنند.
ایشان همچنین به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر دستیابی به تمدن اسلامی و عبور از پنج مرحله؛ تحقق انقلاب اسلامی، تحقق نظام اسلامی، تحقق دولت اسلامی، تحقق جامعه اسلامی و تحقق تمدن اسلامی، اشاره کردند و چنین بیان داشتند که طبق فرمایشات، ولی جامعه ما اکنون در مرحله دولت سازی هستیم که برای تحقق این امر به دو مقوله نرم افزار و سخت افزار نیاز داریم که منظور از نرم افزار برنامه جامع و نقشه راه و مبانی فکر است و سخت افزار، مجریان صالح و متقی و دولت مردان انقلابی و تمامی کارگزاران کشور است.
در ادامه سخنان، ایشان به معرفی سیر مطالعاتی جدید پرداختند که در این رابطه چنین توضیح دادند که: «با گذشت دو سال از آغاز طرح و تدوین سیر مطالعاتی و فعالیت ۶۰ نقطه در کشور و ۷۰۰۰ خامنه‌ای خوان در سطح کشور، نیاز به بروز رسانی سیر مطالعاتی احساس شد و با مشورت‌هایی که با دفتر مقام معظم رهبری صورت گرفت سیر مطالعاتی جدید تدوین شد که در ۱۳بهمن در قم و امروز ۲۷ بهمن در تهران معرفی شد. هدف این سیر مطالعاتی نیز آن است تا ما را به آن هدف دولت سازی و بعد جامعه سازی و در نهایت تمدن سازی اسلامی آشنا کند و این سیر تنها سطح اول آشنایی با اندیشه امامین انقلاب و دست یابی به نرم افزار است. در پایان سخنان ایشان با تاکید بر لزوم همبستگی جبهه انقلاب اسلامی فرمودند: «امروز اجتماع اصحاب حق فوری‌ترین و اصلی‌ترین کار است.»
در بخش دیگر این نشست جناب آقای اسحاقی معاونت پژوهشی و آموزشی دفتر مقام معظم رهبری سخنرانی کردند ایشان در سخنانشان با تاکید برا اهمیت جایگاه تفکر و تعقل و درکنار آن بهره گیری از مبانی اصیل اسلام و انقلاب اسلامی، در عصر مظلومیت انسانیت و از بین رفتن انسانیت در مکاتب و جهان بینی‌های دیگر، انقلاب اسلامی را احیا کننده انسانیت دانستند. دکتر اسحاقی همچنین بهره گیری از اندیشه پاک و ناب فکری امامین انقلاب را میان بر نجات و رسیدن به جبهه حق دانستند.
در پایان این نشست نیز، جناب آقالی بالو، ریاست فرهنگسرای انقلاب اسلامی ضمن انتقاد از مبانی علوم انسانی و جامعه شناسی موجود در دانشگاه‌ها، مبانی فکری انقلاب اسلامی و اندیشه‌های امامین انقلاب را بهترین جایگزین برای اندیشه‌های غربی و الگو‌های غیربومی با فرهنگ و اندیشه‌های اسلامی دانستند.
سیر مطالعاتی جدید تمدن ساز طرح تبیین منظومه فکری رهبری شامل ۱۸ کتاب از مجموعه بیانات مقام معظم رهبری در ۲۷ بهمن در تهران رونمایی شد که دوره¬¬های آموزشی در راستای این سیر نیز به زودی فعالیت‌های آموزشی خود را آغاز میکنند. علاقمندان برای شرکت در برنامه¬¬های سیر مطالعاتی و دوره¬¬های آموزشی مجموعه طرح تبیین و آگاهی از برنامه¬¬های این طرح می¬¬توانند به پایگاه اطلاعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری به نشانی www.tabyinmanzome.ir مراجعه فرمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای دستاوردهای انقلاب طرح تبیین منظومه فکری رهبری مقام معظم رهبری امامین انقلاب تمدن اسلامی مبانی فکری نرم افزار ولی جامعه ۲۷ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام معظم رهبری: امروز رسانه‌ موثرتر از موشک و پهپاد دشمن را عقب می راند

مقام معظم رهبری، در دیدار جمعی از شاعران گفتند: شعر رسانه است. امروز در دنیا چالش ها و درگیری ها، رسانه‌ای است. بیش از آنچه که موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و اینها تأثیر بگذارند در عقب‌راندن دشمن، رسانه‌ها هستند که تأثیر میگذارند و دلها را تحت تأثیر قرار میدهند، ذهنها را تحت تأثیر قرار میدهند. جنگ، جنگ رسانه‌ای است.

به گزارش  “خامنه‌ای دات آی آر”، دوشنبه شب و در شب ولادت با سعادت کریم اهل‌بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

در این دیدار ۴۰ نفر از شاعران جوان و پیشکسوت سروده‌های خود را در موضوعات مختلف دینی، اجتماعی و سیاسی قرائت کردند.

 آیت‌الله خامنه‌ای بعد از شعرخوانی شاعران، با ابراز خرسندی از استمرار پیشرفت و رو به اوج بودن شعر فارسی، شعر را رسانه‌ای مهم و تأثیرگذار در دوران جنگ رسانه‌ای خواندند و گفتند: در این عرصه باید از میراث کم‌نظیر شعر و ادب فارسی به عنوان رسانه‌ای قدرتمند و اثرگذار و نافذ به بهترین وجه استفاده شود.

مقام معظم رهبری افزودند: البته شرط اثرگذاری رسانه‌ی شعر، هنری بودن آن است و هنری بودن نیز منوط به «الفاظ محکم و استوار»، «مضمون‌یابی» و «کیفیت بیان موضوع» است.

 آیت‌الله خامنه‌ای، انتخاب پیام مناسب و مفید را شرط دیگر برای اثرگذاری و ماندگاری شعر خواندند و گفتند: رسانه‌ی شعر باید انتقال دهنده پیام «دین و اخلاق»، «تمدن» و«ایرانی‌گری» باشد.

ایشان پیام ایستادگی شجاعانه ملت ایران در مقابل ظلم و زیاده‌طلبی زورگویان جهانی و مظاهر آن یعنی آمریکا و صهیونیست‌ها را از جمله پیام‌های ممتاز و قابل انتقال دانستند و خاطر نشان کردند: پیام ایستادگی ملت ایران و بیان صریح و بدون ملاحظه مواضع در مقابل مستکبران، بسیار مهم و برای مردم دنیا شوق‌انگیز است که نمونه‌های استقبال از این مواضع در سفرهای خارجی رؤسای جمهور و سخنرانی آنها در اجتماعات مردمی وجود داشته است.

 آیت‌الله خامنه‌ای جلسه سالانه با شاعران را جلسه‌ای خوب و با برکت خواندند اما تأکید کردند: این جلسه نباید جلسه‌ای زینتی باشد بلکه ضروری است امتداد داشته باشد و با دنبال کردن مطالبی که در آن مطرح می‌شود به تأمین مقاصد و اهداف مورد نظر در زمینه اعتلای شعر کمک شود.

ایشان در ادامه به بیان چند توصیه خطاب به شاعران و دست‌اندرکاران شعر و ادب فارسی پرداختند و در توصیه اول با اشاره به ضعف ترجمه و برگردان اشعار خوب و قوی فارسی به دیگر زبان‌ها گفتند: شعر خوب باید در معرض استفاده افکار عمومی دنیا قرار بگیرد بنابراین باید نهضت ترجمه ایجاد شود تا اشعار با نثر شاعرانه، گویا و قوی در اختیار دیگران قرار بگیرد که این کار مهم و سخت، کار دولت است.

مقام معظم رهبری با تأکید بر ضرورت انس با شعر از دوران کودکی تا نوجوانی و جوانی، وارد کردن بیش از پیش اشعار در کتاب‌های درسی به عنوان بخشی از ابزار انتقال تمدن، فرهنگ و معارف را وظیفه وزارت آموزش و پرورش برشمردند.

«تقویت حافظه ادبی مردم و خلاق کردن ذهن جوانان در استفاده بجا و صحیح از اشعار و تأکید بر مطالعه و درس‌آموزی از آثار شعری شاعران برجسته دو توصیه دیگر آیت‌الله خامنه‌ای بود.

ایشان با ابراز تأسف از مظلوم واقع شدن زبان فارسی در برابر هجوم لغات بیگانه، در توصیه‌ای دیگر، پاسداشت این زبان پُر کشش و قابل توسعه را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: در مقابل این هجمه باید کلمات معادل فارسی که بعضاً بسیار زیباتر و استعمال آنها آسان‌تر است استفاده شود و با کاستن از لغات فرنگی، به خلوص زبان فارسی افزوده شود.

در ابتدای این دیدار جمعی از شاعران، سروده‌های خود را که به صورت کتاب به چاپ رسیده، به مقام معظم رهبری معرفی کردند.

از جمله اشعاری که در این دیدار قرائت شد، شعرهایی در وصف امام حسن مجتبی(علیه‌السلام) و امام زمان(عج)، در توصیف مظلومیت مردم غزه به‌ویژه زنان و کودکان، در ستایش «پدر و مادر» و همچنین برخی موضوعات سیاسی و اجتماعی بود.

در ابتدای این دیدار نماز مغرب و عشاء به امامت مقام معظم رهبری اقامه شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایده «محفل امام حسنی ها» برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است
  • دیدار زیاد النخاله با مقام معظم رهبری
  • کارگروه پیگیری شعار سال در وزارت کار تشکیل شد
  •  نقش حوزه علم و فناوری در بیانات نوروزی مقام معظم رهبری
  • دیدار اسماعیل هنیه با مقام معظم رهبری (عکس)
  • حکم مقام معظم رهبری درباره برگشت شخص روزه‌ دار به وطن خویش
  • آیت‌الله سعیدی: شعار سال چراغ راه مسئولان باشد
  • خواندن یک شعر درباره «آقازاده‌ها» در حضور مقام معظم رهبری
  • تیم مدیریتی ایلام در مسیر تحقق شعار سال حرکت می‌کنند
  • مقام معظم رهبری: امروز رسانه‌ موثرتر از موشک و پهپاد دشمن را عقب می راند