Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در مراسم رونمایی از ۵ مستند آموزشی سمن‌های پایدار با بیش از ۳۵ سال سابقه به تهیه کنندگی معاونت ریاست جمهور در امور زنان و خانواده، گفت: سمن‌های پایدار، سرمایه‌های اجتماعی کشور به حساب می‌آیند و باید از تجربیات آنها استفاده کنیم.

معصومه ابتکار تاکید کرد: از رویکردهای معاونت در دولت رییس‌جمهور روحانی، توان افزایی سازمان‌های مردم‌نهاد بوده و اینکه خیلی از تشکل‌ها به دلیل فقدان ابزار تبلیغاتی دیده نمی‌شوند، مسئولیت ما را اضافه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار گفت: وظیفه خود می‌دانیم برای معرفی و انتقال تجربیات سازمان‌های مردم‌نهادی که پایدار مانده‌اند اقدام و آنها را به جامعه معرفی کنیم. تشکل‌هایی هستند که بیش از ۳۵ سال و حتی ۴۰ سال از عمر آنها می‌گذرد و ما می‌دانیم که اینگونه خیریه‌ها چقدر ارزش دارند.

معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در ادامه افزود: باید سازمان‌های پایدار مردم‌نهاد به دیگران تجربیات خود را ارائه دهند و بیان شود چگونه این انجمن‌ها فراز و نشیب‌ها پشت‌سر گذاشتند.

وی افزود: همچنین با هدف بهینه‌سازی مدیریت و ایجاد منابع برای سمن‌ها آموزش هایی را تاکنون برای ۱۳۰۰ تشکل غیردولتی اجتماعی زنان و خانواده برگزار کرده ایم و این مسیر را ادامه می دهیم، چرا که تلاش های داوطلبانه مردمی برای بهبود وضعیت مردم و کشور بسیار مفید است.

معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در ادامه خاطرنشان کرد: باید سازمان‌های پایدار مردم‌نهاد به دیگران تجربیات خود را منتقل کنند و بیان شود چگونه این انجمن‌ها فراز و نشیب‌ها پشت‌سر گذاشتند.

ابتکار در پایان با بیان اینکه باید به ادامه فعالیت سمن‌ها کمک کنیم اظهار کرد: به ویژه با سینمای مستند، تلاش و تجربیات آنها را به جامعه باید معرفی کنیم و بدانیم که آنها سرمایه اجتماعی کشور هستند.

در این نشست پنلی با حضور نمایندگان این سمن ها تشکیل و کلیپ ۴ دقیقه ای حاوی بخشی از فیلم های مستند تهیه شده از هریک از این سمن ها به نمایش در آمد. مستندها شامل فیلمی با نام "از نسل انقلاب" مربوط به موسسه نجم که مرحوم اعظم طالقانی بانوی نامدار ایرانی موسس آن بوده، «فرصت بد شدن ندارم» درباره موسسه دارالاکرام و زندگی بدرالملوک امام ملقب به مادر خیریه های ایران که هنوز در ۹۴ سالگی فعال است، مستند «هایگین؛ بانوی ارمنی» درباره انجمن هایگین و فعالیت بانوان هموطن ارمنی از سال ۱۳۱۷ تاکنون، مستند "کردار نیک" مربوط به فعالیت های سازمان زنان زرتشتی و مستند "خانه مادری" مربوط به خیریه عصمتیه و بانو عصمت عنبری است.

مژگان ایلانلو کارگردان این مجموعه مستند که مدیریت پنل را بر عهده داشت، گفت: اینکار را یکی از بهترین و لذت بخش ترین تجربیات مستندسازی ام می دانم، چرا که طی آن با شخصیت هایی فداکار و استوار آشنا شدم و توان بی انتها و اعجاب برانگیز انسان های نیکوکار را دیدم.

سپس آقای مصطفی میراحمدی زاده از طرف موسسه دارالاکرام، خانم پل پیتر از طرف انجمن هایگین، خانم طاهری از طرف تعاونی زنان نجم، خانم مهرانگیز شهرزادی از طرف سازمان زنان زرتشتی و خانم زهرا محمدیاری فرد از طرف خیریه عصمتیه به شرحی از فعالیت تشکل های خود پرداختند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: معاونت زنان و خانواده سازمان های مردم نهاد سازمان های مردم نهاد امور زنان و خانواده ریاست جمهور انجمن ها تشکل ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوردر مورد اقدامات معاونت امور زنان برای حجاب و عفاف گفت: «در زمینه حجاب کار اجرایی انجام نمی‌دهیم؛ دنبال فرهنگ‌سازی هستیم.»

به گزارش تسنیم، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور روز چهارشنبه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در حاشیه جلسه هیئت‌دولت در جمع خبرنگاران در مورد اقدامات معاونت امور زنان برای حجاب و عفاف گفت: ما عملاً نمی‌توانیم در مسئله اجرا وارد شویم، اما در تلاش برای فرهنگ‌سازی هستیم.

خزعلی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که سال گذشته در این زمینه، توسط معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری انجام شد، آموزش زیست عفیفانه به مربیان بود تا آن‌ها برای والدین برنامه‌های الگویی و کارگاهی برگزار کنند و در پنج استان این کار انجام شده و برای ۱۰ استان دیگر هم برنامه کارگاهی در مشهد برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • خمس: دوست دارم در آینده به ایران برگردم
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • سحر دانشور: حوزه زنان رسانه ندارد!
  • ارائه الگوی صحیحِ مستندهای موفق رادیویی