Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از زنجان، سید مجید موسوی مشاور ریاست و رئیس مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی در آیین تکریم و معارفه مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، گفت: گزینش دانشگاه آزاد اسلامی باید با عزم و اراده انقلابی و جهادی اهداف و برنامه های خود را پیگیری کند و باید افراد شایسته برای این کار انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور گسترده و حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن و شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، افزود: امروز در حالی چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرامی داشته شد که مردم ایران بازهم حماسه ای خلق کردند و جهان از این حماسه مات و مبهوت شد.

موسوی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: این شهید بزرگوار بیش از ۴۰ سال در مسیر جهاد و شهادت حرکت کرد و پس از این رشادت‌ها آنچه خداوند برایشان مقدر کرد، شهادت بود.

رئیس مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی در طول این سالیان جبهه مقاومت اسلامی را در منطقه شکل دادند، گفت: همین همیّت ها باعث شد که طرح خاورمیانه جدید و غده سرطانی داعش آمریکایی و صهیونست ها با شکست مواجه شود و نقشه های شوم آنان در منطقه نقش بر آب شود.

موسوی با اشاره به اینکه امام راحل همواره تزکیه را مقدم بر تعلیم می‌دانستند، گفت: ما خودمان را به علم روز مجهز می‌کنیم تا بتوانیم در مقابل دشمنان بایستیم و پرچم قرآن و اسلام را بالاتر ببریم و این چیزی است که سردار سلیمانی و امام و شهدا به ما یاد دادند.

وی با اشاره به اینکه شهدا الگوهای خوبی برای زندگی ما هستند، گفت: همین رشادت‌های شهدا موجب شد که نامشان در تاریخ ماندگار شود.

موسوی با اشاره به اسطوره‌های بسیار کشور در طول تاریخ، اظهار داشت: این شهدا و سرداران شهید اسطوره های واقعی هستند که به عنوان یک الگو در اختیار نسل جدید هستند و مردان الهی کسانی هستند که هرقدر به آنها نزدیک تر شویم، عظمت و بزرگی روح آن ها را بیشتر احساس می کنیم و شهید حاج قاسم سلیمانی هم مصداق همین مردان الهی هستند.

رئیس مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه شهدا مراحل بالای عرفان را طی کردند و با خدا معامله کردند، گفت: این موضوعات چیزی نیست که با محاسبات دنیایی قابل شمارش و یا اندازه‌گیری باشد.

موسوی افزود: امروز اگر علم می‌آموزیم باید در جهت اهداف متعالی انقلاب اسلامی باشد و اگر در راستای اهداف مادی و غرب‌گرایانه باشد ارزشی نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه علم ما دانشگاهیان باید راهی برای پشتیبانی از اهداف متعالی انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت باشد ، تصریح کرد: امروز ما خوشحالیم که دانشگاه آزاد اسلامی نیز در همین ریل و در مسیر انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

موسوی با اشاره به حضور مسئولان جدید در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امروز رئیس هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از فرهیختگان و دانشمندان کشور هستند و ما نیز باید به آنان در این زمینه کمک کنیم.

وی با تأکید بر تربیت دینی و اسلامی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشجویان باید وقتی وارد دانشگاه می شوند، سرآمد افراد متخصص، در ابعاد اسلامی و علمی شوند.

موسوی با بیان اینکه این مسئولیت ها امانت الهی در دست ماست و فرصت های زودگذر هستند، گفت: باید از این فرصت ها خوب استفاده کنیم تا بتوانیم این سرمایه های انسانی را به شکوفایی برسانیم و اگر نسبت به آن بی‌توجه باشیم، فرصت های طلایی و ممتازی را از دست می دهیم.

وی با بیان اینکه گزینش یک گلوگاه و نهاد اثرگذار در دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: وظیفه گزینش تعامل با تمامی نهادهای مؤثر در دانشگاه، انجام اقدامات هوشمندانه و مراقبتی در جهت حفظ سرمایه های انسانی، علمی و تکنولوژیک دانشگاه است.

در پایان این مراسم از تلاش های نقی کمالی طی دوره مسئولیت قدردانی و سعید واعظی راد به عنوان مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی زنجان معرفی شد.

انتهای پیام/

167 / 167 گزینش مجید موسوی دانشگاه آزاد زنجان تکریم و معارفه اراده انقلابی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گزینش مجید موسوی دانشگاه آزاد زنجان تکریم و معارفه اراده انقلابی رئیس مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی موسوی با اشاره حاج قاسم سلیمانی انقلاب اسلامی اراده انقلابی فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم «درخت گردو» فاقد نگاه سیاسی و حاکمیتی است

طالب رجب پور استادیار دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نشست نقد و تحلیل فیلم سینمایی " درخت گردو " که در سالن شیخ بهایی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان، تهیه کنندگان سینما و تلویزیون، وتعدادی از رزمندگان و سرداران دفاع مقدس برگزار شد با اشاره به عملیات نصر ۴ در ۳۱ خردادماه سال ۱۳۶۶ گفت: ارتش رژیم بعث عراق در قبال عملیات رزمندگان ایرانی که متهورانه موجب تصرف شهر استراتژیک ماووت عراق شدند جزانتقام از مردم بیگناه‌ اندیشه‌ای نداشت و لذا نیروی هوایی ارتش بعث در۱۳۶۶/۰۴/۰۷ بر سر مردمان بی دفاع سردشت و اهالی روستای رش هرمه آن منطقه بمب شیمیایی انداخت.

طالب رجب پور استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اشاره به برخی از ناگفته‌های دوران دفاع مقدس افزود: ارتش رژیم بعث عراق در طول هشت سال جنگ تقریبا درمدت ۶ سال آن، بیش از سه هزارتن مواد شیمیایی استفاده کرد وفقط دریک ونیم سال پایانی جنگ ۲۰۰۰ تن استفاده کرد که ۸۰۰ تن آن گاز خردل بودکه از آب و هوا سنگین‌تر وحتی در آب حل نمی‌شد درحالیکه شورای امنیت ملل متحد هرگز یک بیانیه علیه کشور‌های تجهیز کننده و استفاده کننده صادر نکرد.

وی افزود: نیروی هوایی ارتش حزب بعث عراق طولانی‌ترین بمباران بعد از جنگ جهانی در سال ۶۵ با ۵۴ فروند هواپیما و بمدت یکساعت و چهل وپنج دقیقه در اندیمشک قصابی راه انداخت و در آنجا هم ۳۰۰ نفر شهید و ۷۰۰ نفر از غیرنظامیان مجروح شدند.

طالب رجب پور با قدردانی ازمحمدحسین مهدویان کارگردان جوان فیلم سینمایی "درخت گردو" که محصول سال۱۳۹۸ ایشان است اظهار کرد: قصه تلخ ومظلومیت سردشت و روستای رش هرمه زادگاه اوس قادر مولان پور در حال فراموشی بود که عوامل این فیلم با هنرمندی متعالی خود، صدای مظلوم را همگانی کردند تا خواب زده‌ها بخود آیند و چشم شان باز شود.

طالب رجب پور استاد دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در خصوص چرایی ورودسینما و هنرمندان به عرصه جنگ بیان کرد: مطالعه تاریخ ایران نشان می‌دهد که مردمان سرزمین ایران به رغم اینکه متمدن و صلح طلب بوده ولی بار‌ها مورد تعدی و تجاوز بیگانگان قرار گرفته وهنر سینما نه برای توسعه جنگ بلکه با نشان دادن زشتی‌ها و خسارت‌های جنگ از وقوع آن پیشگیری می‌کند و لذا هنر برای مهرورزی و توسعه همگرایی است و کارهنرمند نیزبازنشر زیبایی هاست هرچند در جنگ زیبایی نیست ولی سرتاسر دفاع، زیبایی و مدافعان از سرزمین خود بخشی از زیبایی‌های یک سرزمین اند.

این رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس با اشاره به برخی از سکانس‌های فیلم درخت گردو گفت: روایت نفسگیر وتلخی به صحنه سینما راه یافت که هم قاب هایش ساده و قابل فهم اند و هم قصه آن غمگنانه‌تر و دردناک‌تراست بنابراین هروقت تماشا می شود، تماشاگر بیشتر بفکرمی رود و متأثر‌تر می گردد که گویی فیلم "درخت گردو "هرگز خط پایانی ندارد؟!

رجب پور ضمن برشماری سکانس‌های فیلم درخت گردو گفت: یکی از ویژگی‌های منحصر بفرد فیلم "درخت گردو" فقدان هرگونه نگاه سیاسی و حاکمیتی توسط کارگردان جوان در آن است ومی توان گفت که پیمان معادی ایفاگر نقش مام قادر مولان پور به قصه تلخ و شیرین فیلم هویت بخشیده است هرچند بربرخی از سکانس‌های فیلم و محتوای فیلمنامه نقد‌هایی وارد است.

طالب رجب پور گفت: متن خوانی و نریشن خانم ساداتی ایفاگر نقش هما بخاطر تأثیر شگرف موسیقی فیلم که کاملا براساس صحنه‌ها تنظیم شده، لزومی نداشت و به نظرمن انتخاب مهران مدیری در نقش دکتر احمد هم نتوانست لحظات خوبی را برای فیلم رقم بزند.

الناز رحیم خویی استاد حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: ارتش رژیم بعث عراق با حمایت‌های تسلیحاتی همه جانبه جامعه جهانی و سلطه شرق و غرب و حمایت مالی شیوخ اعراب حوزه خلیج فارس و چراغ سبز سازمان‌های حقوق بشری با استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی، مردم بی دفاع شهر‌های مرزی مان خصوصآ شهر سردشت را شهید کردند و به عنوان جانیان قرن اخیر نامیده شدند.

استاد حقوق دانشگاه آزاد اسلامی افزود فیلم سینمایی "درخت گردو" به روشنی مظلومیت مردمان غیرنظامی را در میان کشاکش سلاح‌های ویرانگر کشتار جمعی و عدم دسترسی به مراجع قانونی بین المللی نشان داد.

رحیم خویی با اشاره به حضور قادر مولان پور به نمایندگی از مردم بیگناه سردشت و روستای "رش هرمه" با نشان دادن غیرت مردمان کرد در دادگاه لاهه اظهار کرد: چنین دادگا‌ه‌هایی صرفا فرمایشی و برای سرپوش گذاشتن اقدامات جنایت کارانه جنگی تشکیل می‌شود. 

حضرت حجت‌الاسلام دکتر اسعدی معاون دفتر نمایندگی نهادمقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت؛ کارگردانانی همچون مهدویان و مرحوم سلحشور با ساخت چنین فیلم‌های فاخر، رسالت ارزشمند خود را در آگاهی بخشی‌های اجتماعی به نیکویی انجام می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • وحدت رویه و هم‌فکری، عامل اصلی پیشبرد اهداف گزینش است
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • فیلم «درخت گردو» فاقد نگاه سیاسی و حاکمیتی است
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • رایزنی برای رفع مشکل سند مالکیت دانشگاه آزاد میاندوآب