Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-16@07:00:39 GMT

با انجام این ۷ روش به دوست افسرده خود کمک کنید!

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۳۷۱۲

با انجام این ۷ روش به دوست افسرده خود کمک کنید!

گاهی با دوستان افسرده و غمگین مواجه می‌شویم یا بهتر بگوییم متوجه می‌شویم که یکی از دوستانمان دچار افسردگی شده است و برای ادامه زندگی به مشکل برخورده است در چنین شرایط وظیفه ما در قبال دوست افسرده مان چیست؟ چطور می‌توانیم به او کمک کنیم تا دوباره به میل زندگی و زندگی کردن باز گردد؟ در ادامه این بخش از نمناک راه کار‌هایی موثر برای کمک به دوست افسرده مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چگونه و از چه راهی به دوست افسرده مان کمک کنیم؟
۱. به آن‌ها یاد آوری کنید که مهم هستند و دوستشان دارید
افسردگی می‌تواند باعث شود که یک شخص احساس کند که مهم نیست و کسی او را دوست ندارد این نمی‌تواند دور‌تر از حقیقت باشد! با این حال، کسانی که در معرض افسردگی هستند، نمی‌توانند این را ببینند.

مهم‌ترین کاری که می‌توانید برای دوستتان انجام دهید، این است که اجازه دهید آن‌ها بدانند که شما آن جا هستید و خیلی زیاد به آن‌ها توجه می‌کنید. اگر چه ممکن است این مسئله بلافاصله برای دوست شما حل نشود، ولی این نوع حمایت به آن‌ها یاد آوری می‌کند که همکاری آن‌ها اهمیت دارد و به آن‌ها کمک می‌کند تا انگیزه‌ای برای یافتن گزینه‌های بهبودی پیدا کنند.

مهم‌تر از همه، شما باید این حمایت عاطفی را همراه با اقدامات حمایتی ثابت کنید. اگر دوست شما نیاز به کمک برای هر کاری داشته باشد، حتما از این راه خود را ثابت کنید تا آن‌ها بتوانند در زمان نیاز به کمک شما اعتماد کنند، هنگامی که دوست شما می‌بیند که از طرف شخص دیگر حمایت می‌شود. متوجه می‌شوند که آن‌ها ارزش عشق و خوش بختی را دارند که نقش مهمی در روند بهبودی بازی می‌کند.

۲. فعالیت‌هایی را که دوست داشتند انجام دهند، دوباره به آن‌ها معرفی کنید
همان طور که قبلا در مقاله ذکر شد، افسردگی اغلب مانع ازلذت بردن از فعالیت‌هایی می‌شود که آن‌ها در گذشته دوست داشتند. یکی از بزرگ‌ترین راهنمایی‌هایی که وب سایت‌های سلامتی برای کسانی که در معرض افسردگی قرار دارند ارائه می‌دهند، ادامه دادن فعالیت‌هایی است که قبلا از انجام آن لذت می‌بردند، حتی اگر در این لحظه از آن لذت نمی‌برند.

هنگامی که وقت دارید، به دوستانتان برسید و یک اتفاق را که می‌توانید در یک روز در طول هفته انجام دهید را برنامه ریزی کنید، از آن‌ها بپرسید که قبل از این که افسرده شوند، از چه چیزی لذت می‌بردند و از این فعالیت‌ها مطلع شوید، این طوری می‌توانید برنامه‌های بیشتری را برای آینده برنامه ریزی کنید. این برنامه‌ها به آن‌ها کمک می‌کند، تا از خانه بیرون بیایند، به زندگی قدیمی خود بازگردند، و آن‌ها را به سمت این حقیقت که آن‌ها تنها نیستند و افرادی را دارند که می‌توانند بر آن‌ها تکیه کنند، هدایت می‌کند.
۳. محل بی خطر و امنی را برای بیرون آوردن دوستتان از افسردگی فراهم کنید
همه افراد افسردگی را درک نمی‌کنند و این عدم درک، گاهی اوقات باعث می‌شود که افرادی که افسردگی دارند را با افرادی که برای مثبت بودن دست و پنجه نرمه می‌کنند و دنبال راهی هستند، باهم اشتباه بگیرند با این حال، صبر، یک هنر است و مهم است که شما صبور باشید و زمانی که دوست شما در حال گذراندن این زمان دشوار است، از قضاوت کردن خودداری کنید.

به آن‌ها مکانی امن برای تخلیه احساساتشان و گوشی شنوا بدون قصد برای نصیحت‌های ناخواسته بدهید، افرادی که در معرض افسردگی قرار دارند، نیاز به کسی دارند که با آن‌ها ارتباط برقرار کند و صحبت کند، این می‌تواند یک جهان از تفاوت ایجاد کند البته، اگر آن‌ها از شما راهنمایی بخواهند و شما فکر می‌کنید که چه چیزی برای ارائه دارید، آن را انجام دهید با این حال، اگر شما نمی‌دانید که چه بگویید، گاهی اوقات بهتر است چیزی نگویید تا چیز غلطی بگویید. حتی می‌توانید به آن‌ها توصیه کنید که از یک متخصص اعصاب و روان کمک بگیرند، اگر احساس می‌کنید که نمی‌توانید مشورتی که به دنبال آن هستند، بدهید.

۴. از کلماتی، برای تشویق و مثبت بودن استفاده کنید
هیچ چیز بهتر از این نیست که احساس وحشتناک بودن بکنید و از دوستانتان سخنان مهربانانه و تشویق کننده بشنوید. اگر متوجه شدید که دوستتان شروع به تردید در خود و یا صحبت کردن با خود زمانی که در اطراف شما هست، کرده است، کلمات مهربانانه بگویید و به آن یادآوری کنید، چه کسی هستند.

افسردگی اغلب باعث می‌شود مردم از طریق یک لنز تحریف شده به خود نگاه کنند؛ درمان افسردگی نیاز به چالش با افکار منفی دارد، که اگر شما با خودتان مقابله کنید و هیچ کس به شما یادآوری نکند که چه کسی بوده اید، می‌تواند سخت باشد.

دوستتان را بالا بکشید و آن‌ها را با شخصی که قبلا بوده اند، آشنا کنید تا بتوانند با افکارشان مبارزه کنند، هم چنین مهم است که توجه داشته باشید که در زمان تشویق به مثبت بودن نباید زیاده روی کنید. همه کسانی که در معرض افسرگی قرار دارند، تحمل زیادی برای این چیز‌ها ندارند و فشار مثبت می‌تواند اثر متقابل مورد نظر را داشته باشد.

۵. از شوخی برای درمان استفاده کنید
آن‌ها می‌گویند که خنده بهترین دارو است، این مطلب به خصوص زمانی که به افسردگی می‌رسد، درست است! در حقیقت یک مطالعه انجام شده نشان می‌دهد که خنده می‌تواند خلق و خوی خود فرد را بهبود بخشد و اثرات علائمی که در هنگام مقابله با افسردگی تجربه می‌شود را کاهش می‌دهد.

هر زمانی که با دوستتان هستید، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید تا آن‌ها را بخندانید مهم نیست که چه چیز در نظر آن‌ها خنده دار است، حتی اگر کمی نامناسب هستند، این جوک‌ها را بگیرید و از مزایای آن‌ها استفاده می‌کنند فقط یک خندیدن ساده می‌تواند تاثیر بزرگی در احساسات دوست شما داشته باشد. حتی اگر بتوانید احساسات او را فقط برای یک لحظه اداره کنید آن ثانیه می‌تواند چشم انداز آینده آن‌ها را بهبود بخشد.

۶. توجه خود را با انجام کار‌های کوچک به آن‌ها نشان دهید
بله حرکات عاطفی عظیم قطعا می‌تواند توجه شما به کسی را نشان دهد، با این حال، اغلب چیز‌های کوچک است که واقعا دیگران را روشن می‌کند و به طور کلی احساس بهتری در مورد زندگی خود می‌کنند.

تلاش خود را برای نشان دادن توجهتان در مورد آن‌ها و شاد شدن آن‌ها با انجام کار‌های کوچکی که به آن اهمیت می‌دهند، بکنید به عنوان مثال، شما می‌توانید کار‌های ساده کوچکی را مثل مخفی کردن یادداشت‌های کوچک تشویق در اطراف خانه و وسایل او و یا با انجام دادن برخی رفتار‌های مورد علاقه او در طول روز، انجام دهید. هر کدام از این اعمال به دوست شما می‌گوید من به شما اهمیت می‌دهم. روش خود را برای انجام این کار‌ها انتخاب کنید و منتظر پاسخ آن‌ها باشید.

۷. به آن‌ها کمک کنید، یک سیستم پشتیبانی ارزشمند ایجاد کنند
حقیقت این است:شما قادر نخواهید بود که به دوست خود رسیدگی کنید و همه چیز را به تنهایی انجام دهید. آن‌ها در زندگی خود به دیگران احتیاج دارند و شما مجبور خواهید شد یک استراحت به خود بدهید تا خودتان نیز کاری انجام دهید. افرادی که با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند، به یک سیستم پشتیبانی جامع برای کمک به آن‌ها در جهت بهبودی نیاز دارند، تا بتوانند به خوش بختی خود باز گردند.

به دوست‌های دیگر در گروه دوستتان و دوستان خودتان دسترسی پیدا کنید و ببینید که چه کار‌هایی می‌توانند انجام دهند تا دوستتان دوباره زندگی را دوست داشته باشد. با ایجاد یک سیستم پشتیبانی جامع، شما حتی زمان کمتری را برای حمایت از دوست خود و کمک به بازگرداندن آن‌ها به نور نیاز خواهید داشت.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: افسردگی کمک به فرد افسرده پارسی خبر معرض افسردگی کسانی که در معرض دوست افسرده آن ها کمک فعالیت هایی انجام دهید قرار دارند فعالیت ها مثبت بودن دوست شما کار ها چه چیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خودشیفته‌ها موفق‌ترند؟!

«به نظرت همیشه موفقه؟! اشکالی تو کارش نیست؟! شکست نمی‌خوره؟!»

به گزارش راهنماتو، خودشیفته‌ها تنها آن دسته از افراد نیستند که خودشان را دوست دارند! بلکه خصوصیاتی دارند که ارتباط گرفتن و در ارتباط ماندن با آن‌ها را سخت می‌کند. تحقیر کردن دیگران، تمسخر، کوچک پنداشتن بقیه، مقصر قلمداد کردن هر کسی جز خودشان در هر اتفاقی که می‌افتد! این‌ها ویژگی‌های خیلی مشخص افراد خودشیفته است. آن‌ها دچار اختلالی هستند که خودشان آن را نمی‌دانند و اگر هم بدانند قبول ندارند! خودشیفته‌های گرامی برای جلب توجه دیگران و در دایره احترام و نگاه بقیه بودن هرکاری می‌کنند حتی اگر در این راه دیگران را فدا کنند! حتی اگر این جلب توجه صورت منفی به خود بگیرد برایشان اهمیتی ندارد!

در این مقاله نمی‌خواهیم ویژگی‌های خودشیفته‌ها یا دلیل ابتلای آن‌ها به این اختلال را بررسی کنیم بلکه تنها مدنظر ما این است که آیا آن‌ها موفق‌تر از بقیه افراد هستند؟! شما چه فکر می‌کنید؟

چرا خودشیفته‌ها موفق‌ترند؟!

خودشیفته‌ها با همه ویژگی‌های مثبت و منفی که دارند سرسختی عجیبی در وجودشان ریشه دارد. آن‌ها برای اینکه به هدفشان برسند (هر چه می‌خواهد باشد!) دست از تلاش برنمی‌دارند. چون گمان می‌کنند از دیگران بهتر، برتر و درواقع خدای انسان‌ها بر روی زمین هستند حاضر نیستند تسلیم بشوند. از آنجا که ارزش زیادی برای خودشان قائل هستند و به کم قانع نمی‌شوند در روابط کاری، عاشقانه، تحصیلی به دنبال بهترین‌ها هستند و در جایگاهی قرار دارند که هر کسی ببیند آن‌ها را موفق می‌خواند!

شاید بخواهیم صادقانه بگوییم از دیدگاه روانشناسان برای خودشیفته‌ها هدف وسیله را توجیه می‌کند و برای رسیدن به آن هدف تمام تلاششان را می‌کنند حتی اگر در این میان به قربانی کردن دیگران بیانجامد!

از آنجا که این افراد دوست دارند مورد تحسین قرار بگیرند در هدفمند نشان دادن خود خیلی موفق هستند و به همین دلیل افراد زیادی جذب آن‌ها می‌شوند و در معاشرت اجتماعی موفق عمل می‌کنند. شاید موفقیت‌های آن‌ها به پای هوششان گذاشته شود در حالی که اینطور نیست، بلکه انعطاف پذیری و عزم راسخی که دارند موجب می‌شود که در راستای رسیدن به اهدافشان و تسلط به دیگران که از ویژگی‌های بارزشان است خوب عمل کنند.

آیا خودشیفتگی ارثی است؟

مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۶۰% خودشیفتگی‌ها به صورت ارثی است و از والدین منتقل شده است، ولی ۴۰ درصد باقیمانده تحت تاثیر محیط و شرایط اجتماع است.

خودشیفته‌ها دوست داشتنی و جذاب به نظر می‌رسند، چون تمام تلاششان را می‌کنند تا این تصویر را از خود بسازند و دیگران به آن‌ها وابسته شوند و دوستشان بدارند!

دیگر خبرها

  • افسردگی شایع‌ترین اختلال روان/ تدوین پیش نویس سند سلامت روان
  • (ویدیو) حاج آقا دانشمند: دوست دارم کنسرت بروم اما می‌ترسم
  • حقیقت جالب درباره تاثیر کار کردن بر سلامت روان که احتمالاً نمی‌دانید
  • آیا خودشیفته‌ها موفق‌ترند؟!
  • یک سنجاب دوست خود را از دست مار نجات داد + فیلم
  • ۱۱ روش درمان طبیعی افسردگی
  • بازگشت به یک نوستالژی پاک و دوست دار محیط زیست | خرید از میادین تره بار با پاکت کاغذی انجام می شود
  • ۱۱ درمان طبیعی افسردگی
  • پارک ها و جنگل ها سلامت روان کودکان را تقویت می کنند
  • سایه اجتماعی بودن بر روی بیماری‌های روانی و جسمی