Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد برادران روز دوشنبه در کارگروه ستاد هماهنگی سفر شهرستان سبزوار افزود: برنامه ریزی برای ارتقای ساختارهای گردشگری و جذب مسافران به تنهایی بر عهده میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیست.
وی ادامه داد: تبدیل شهرستان سبزوار از معبر و گذر گردشگران به مقصد گردشگری نیازمند همکاری‌ و توجه دستگاه‌های مختلف است، از طرفی در ورودی شهر که به نوعی ویترین گردشگری است توسعه زیرساخت ها احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: سبزوار در مسیر شاهراه ارتباطی قرار دارد و سالانه میلیونها مسافر و زائر مشهدالرضا (ع) از مسیر این شهر تاریخی عبور می‌کنند که با جذب گردشگران بیشتر صنایع دستی و اشتغال در این شهرستان رونق می یابد.
فرماندار سبزوار افزود: وجود خانه های تاریخی، کاروانسراها و آرامگاه مفاخری چون حکیم سبزواری، کاشفی، بیهقی و  حمید سبزواری و مساجد تاریخی برخی از مکان های تاریخی و فرهنگی این شهرستان برای گردشگران است.
سبزوار از شهرهای تاریخی و بزرگ خراسان رضوی در غرب این استان است که با ۹۵۰ اثر تاریخی و فرهنگی، ۶ موزه، جاذبه های طبیعی کوهستانی و کویری، بقاع متبرکه و ۱۵ نوع صنایع دستی و سنتی، ظرفیت قابل توجهی در عرصه گردشگری دارد.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا اشتغال صنعت گردشگری گردشگری و صنایع دستی مشهد انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی شهردار کوهسرخ گفت: ریواس یکی از محصولات ویژه شهرستان کوهسرخ است و بهترین ریواس کشور در کوهسرخ تولید می‌شود.
محمد امین اظهار کرد: بر اساس آنچه در کتب آمده وجه تسمیه شهر ریوش تغییر یافته کلمه ریواس است که الف آن حذف و سین به شین تبدیل شده و «ریواس، ریوش» شده است.
وی گفت: تلاش می‌شود امسال چند جشنواره دیگر از جمله گیلاس و آلبالو و سایر محصولات را برگزار کنیم، همچنین پیگیر هستیم که جشنواره ریواس به نام کوهسرخ ثبت ملی شود.
شهردار کوهسرخ خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز استقبال بسیار خوبی از این جشنواره شد به طوری که میزبان میهمانانی از شهر‌های مختلف خراسان رضوی بودیم.
وی گفت: شهرستان کوهسرخ و شهر ریوش قابلیت‌ها و پتانسیل‌های متنوعی از نظر گردشگری، صنایع‌دستی، معادن و برخی محصولات بومی و محلی دارد که باید به خوبی معرفی شوند.
امین با اشاره به اینکه هر ساله استقبال از این جشنواره بیشتر می‌شود، بیان کرد: شهرستان کوهسرخ که از آن به عنوان بهشت گمشده خراسان رضوی نام برده می‌شود همچنان نیاز به معرفی و شناساندن به تمام نقاط کشور دارد.
وی اذعان کرد: کشاورزان کوهنورد در این جشنواره محصول ریواس و سبزی‌های بومی را از صبح زود جمع‌آوری و بدون واسطه و تازه به دست مصرف کننده رساندند.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ در حاشیه این جشنواره گفت: جشنواره‌ها و رویداد‌های گردشگری به نوعی معرف وجود فرهنگ و رفتار و آداب و رسوم خاص در مناطق مختلف است.
رضا ربیعی با بیان اینکه شهرستان کوهسرخ یکی از مناطق بکر و بسیار خوش آب و هوای خراسان رضوی است، عنوان کرد: گردشگری در این منطقه یکی از پتانسیل‌های بسیار مهم برای توسعه است.
وی با تأکید بر تقویت پتانسیل‌های گردشگری شهرستان کوهسرخ اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های مختلف، رویدادسازی فرهنگی و توجه به میراث معنوی منطقه یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که در این حوزه می‌توان انجام داد.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ در ادامه با اشاره به اینکه امروز چهارمین جشنواره ریواس با همت شورای شهر و شهرداری ریوش و همکاری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، اذعان کرد: در این جشنواره علاوه بر ریواس سبزی‌های بومی و محلی، آش کوریا و زِزِ، لبنیات، خشکبار، صنایع‌دستی، نان، فتیر  عرضه شد.
وی همچنین تصریح کرد: علاوه بر غرفه‌های فروش صنایع‌دستی و سوغات و فروش سبزی‌های بومی و محلی و ریواس در این جشنواره شربت ریواس، آش زِزِ، آش رشته و آش کوریا و دیگر محصولات منطقه به حاضران ارائه شد.
ربیعی تصریح کرد: هرچند ریواس را در خراسان رضوی فقط در نیشابور و کوهسرخ داریم، اما بهترین ریواس کشور را به لحاظ کیفیت و بیشترین میزان این محصول را در این شهرستان داریم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که ریواس کوهسرخ از بهترین کیفیت برخوردار است این محصول به عنوان یک ظرفیت برای منطقه دیده شده و به همین دلیل همه ساله چنین جشنواره‌ای در منطقه برگزار می‌شود.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ با بیان اینکه تلاش می‌شود ظرفیتی که شهرستان کوهسرخ در حوزه سبزی‌های کوهی به خصوص ریواس دارد به تمامی مردم ایران شناسانده شود، اجرای موسیقی محلی را از برنامه‌های جنبی جشنواره اعلام کرد و افزود: چهارمین جشنواره منطقه‌ای ریواس با حضور بیش از ۴ هزار نفر از شهر‌های مختلف خراسان رضوی برگزار شد.
وی در ادامه جشنواره‌ها و رویداد‌های گردشگری را معرف وجود فرهنگ و رفتار و آداب و رسوم خاص در مناطق مختلف دانست و گفت: برگزاری این چنین برنامه‌ها باعث رشد، توسعه و فرهنگ‌سازی جوامع محلی و ایجاد بستر مناسب برای برگزاری جشنواره و رویداد‌ها و فعالیت‌های فرهنگی، گردشگری نیز می‌شود.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ گفت: شهرستان کوهسرخ به لحاظ گردشگری و تولید متنوع محصولات کشاورزی دارای ظرفیت بسیاری در جذب گردشگر است که برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌ها کمک به سزایی در این امر دارد.
وی اذعان کرد: شهرستان کوهسرخ با انواع گردشگری اعم از اکوتورسیم، ژئوتوریسم، ماجراجویی، غذا، تجاری، روستایی، قومی و عشایری و سلامت مقصد مناسبی برای گردشگران و مسافران به شمار می‌آید.
ربیعی تأکید کرد: برای هر یک از اتفاقات خوبی که در منطقه رخ داده و هنوز در حال انجام است باید رویداد‌هایی را ترسیم کنیم که این موجب هویت‌سازی برای نسل جدید خواهد شد و برای همه ما نیز ارزشمند است.

 

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان منصوب شد
  • چهارمین جشنواره ریواس در ریوش برگزار شد
  • مجموعه ریسباف در مسیر احیا/ اجرای بزرگ‌ترین طرح میراث فرهنگی کشور پس از انقلاب
  • برگزاری جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ
  • لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان