Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مرعشی: این انتخابات سخت‌ترین انتخاباتی است که من تجربه کرده ام. یکی از سختی‌ها به دلیل عملکرد شورای نگهبان است. مساله بعدی رنجش مردم است که این رنجش دلایل مختلفی از جمله شرایط اقتصادی ایران. شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و سوءتدبیرهای داخلی است. چرا بعد از چندین ماه آمار کشته شدگان اعتراض به بنزین اعلام نمی‌شود؟

در نشست انتخاباتی حزب کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه نباید انتخابات را تحریم کنیم تصریح شد تحریم، آینده ایران را سخت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در نشست خبری کارگزاران سازندگی ایران اسلامی ومعرفی فهرست نامزدهای این حزب در انتخابات مجلس گفت: همانطور که مستحضر هستید در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم. مجلس نخستین نهادی بود که بعداز انقلاب اسلامی برای مردم سالاری پایه گذاری شد. یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دارای اهمیت و حساسیت مضاعف برای کشور است.

وی با بیان این‌که امروز کشور با چالش‌های مختلفی رو به رو است، تصریح کرد: مهم‌ترین موضوع که نظام و حاکمیت را با چالش رو به رو کرده است، افزایش فشارهای اقتصادی است که دلیل آن تحریم هاست که به کاهش شدید ارزش پول ملی انجامید. این مساله باعث شده است که معیشت مردم با مشکل مواجه و سفره مردم کوچک شده است. هفت یا هشت دهک جامعه درگیر همین مشکلات معیشتی است و انتظار مردم برای رفع این مشکلات به حق و است. باید مسایل معیشتی مردم حل شود.

هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه مجلس امروز اثرگذاری کمتری دارد، اظهار کرد: چالش بعدی خود مجلس شورای اسلامی است که با مجموعه اتفاقاتی که در دهه‌های گذشته افتاده است مشخص شده اثر گذاری‌‌اش کمتر شده است. باید کاری کرد که بار دیگر مجلس در راس امور قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: چالش بعدی پیش روی اصلاح طلبان عملکرد، کارنامه و دستاوردی است که باید به جای می‌گذاشتیم.

این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد: نکته بعدی بحث رد و تایید صلاحیت‌هاست که باعث شد بخش عمده‌ای از نیروهای خودمان را از دست بدهیم. مشاهده کردید شورای عالی اصلاحات تصمیم گرفت فهرست رسمی ندهد، اما تصمیم گرفت احزاب اصلاح طلب با اختیار خودشان لیست انتخاباتی دهند.

وی ادامه داد: ما تصمیم به شرکت در انتخابات گرفتیم و باید بگویم فعالیت کارگزاران منحصر به این انتخابات نیست و همیشه فعال بوده است. گذشت زمان ثابت کرده است احزاب فعال به صورت زیکزاکی حرکت نمی‌کنند و همیشه حضور دارند.

هاشمی گفت: امروز بحث حضور مردم در انتخابات مطرح است. گفته می‌شود مردم شرکت نمی‌کنند یا اقبال عمومی کم است اما ما امیدواریم نظر مردم را به سمت لیست یاران هاشمی برگردانیم.

وی افزود: عمده دلیل این فهرست حضور فعال در انتخابات بود، امروز برای ما حضور در انتخابات مهم است و مشاهده می‌کنید افرادی انتخاب شدند ارتباط تشکیلاتی با کارگزاران نداشتند.

این عضو حزب کارگزارن سازندگی درباره لیست یاران هاشمی گفت: مشی آیت الله هاشمی رفسنجانی اولویت مسائل کشور بود و مسائل فردی مطرح نبوده است.

وی ادامه داد: کاندیدای این لیست اگر نتوانند در انتخابات به مجلس راه پیدا کنند ناراحت نباشند چرا که ما به وظیفه خود عمل کردیم. عنوان یاران هاشمی بیشتر یک عنوان ژورنالیستی بوده است و به منظور نگاه مشارکت محور و امیدوار آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده است. پیام حضور ما گفتن نه به افراطیون داخلی و خارجی است و نمی‌خواهیم زمینه در داخل برای حاکمیت تندروها و در خارج برای مخالفان نظام و حاکمیت فراهم شود.

در ادامه حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران در پاسخ به این پرسش که چرا نگاه کارگزاران به انتخابات تکلیف محوری است، اظهار کرد: نگاه ما به انتخابات تکلیف محور نیست. این انتخابات سخت‌ترین انتخاباتی است که من تجربه کرده ام. یکی از سختی‌ها به دلیل عملکرد شورای نگهبان است. مساله بعدی رنجش مردم است که این رنجش دلایل مختلفی از جمله شرایط اقتصادی ایران. شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و سوءتدبیرهای داخلی است. چرا بعد از چندین ماه آمار کشته شدگان اعتراض به بنزین اعلام نمی‌شود؟ این مسائل مردم را عصبانی کرده است با این حال تجربه کارگزاران این است که نباید انتخابات را تحریم کنیم زیرا تحریم، آینده ایران را سخت‌تر می‌کند. بحث ما تکلیف محوری نیست بلکه سیاست ورزی هوشمندانه و استفاده از موقعیت انتخابات است.

غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران هم در این نشست در پاسخ به این پرسش که برنامه کارگزاران برای به پای صندوق رای آوردن مردم چیست، گفت: اگر مردم از فرصت علی مطهری، علیرضا رحیمی و سایر چهره‌های ارزنده محروم می‌شوند، ولی افراد با تقوا، متخصص، توانمند و علاقمند به توسعه کشور وجود دارند و نباید خود را از این نیروها محروم کنیم.

وی ادامه داد: همه ما تکلیف داریم اما تعریف تکلیف مهم است. می‌توان تکلیف را تنگ نظرانه تعریف کرد اما ما فکر می‌کنیم تکلیف داریم در شرایط سیاسی و بن بست‌های کشور، وارد شویم زیرا نباید مردم را تنها بگذاریم. نمی‌شود مردم را برای حضور در انتخابات تشویق کنیم اما خود ما در انتخابات نباشیم. لیست کارگزاران شامل نمایندگان فعلی مجلس، اساتید دانشگاه و جوانان می‌شود. ما ده سرفصل و برنامه کلی را معرفی کرده‌‌ایم تا نمایندگان معرفی شده توسط ما در مجلس بعدی، آن برنامه‌ها را دنبال کنند. از مردم هم خواهش می‌کنیم حتما در انتخابات فعال باشند.

مرعشی در پاسخ به این پرسش که چرا در شرایط اصلاح طلبان باید در انتخابات شرکت کنند؟ تصریح کرد: آینده ایران به زمین بلندشدن و زمین خوردن‌ها بستگی دارد. قبول ندارم چون نهادهای قدرت کار خود را می‌کنند، ما باید صحنه سیاسی را ترک کنیم. درست نیست گفته شود رای مردم بی‌اثر است. در سال۷۶، مردم با وجود ناطق نوری، خاتمی را برگزیدند. در سال۸۴ همه می‌گفتند قالیباف انتخاب می‌شود اما احمدی نژاد انتخاب شد. در تمام این سال‌ها، رای مردم اثرگذار بوده است. قرار نیست همیشه ما پیروز باشیم بلکه باید در این روند، رشد کنیم. باید از همین انتخابات محدود استفاده هم کنیم. خردورزی حکم می‌کند از همین شرایط هم استفاده کنیم.

در ادامه این نشست کرباسچی در واکنش به انتقاد از اعضای لیست کارگزاران و انتساب آنها به آیت الله هاشمی، گفت: همه افراد این لیست یا همراه آیت الله هاشمی بوده یا به فکر آیت الله هاشمی نزدیک هستند.

مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران نیز در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که نسبت لیست ارائه شده با بدنه اصلاح طلبان چیست؟ گفت: مصوبه اولیه حزب ما این بود که در تهران تابع شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان باشیم اما بعداز اینکه شورا تصمیم گرفت لیست ندهد، ما بحث و بررسی کردیم که لیست بدهیم یا خیر که تصمیم بر دادن لیست شد.

وی تاکید کرد: ما تحت تاثیر هیچ لابی قرار نگرفتیم و برای ما شاخصه سلامت اخلاقی و پاک دستی، تخصص و پایبندی به اصلاح طلبان مهم بود.

مرعشی افزود: دستاورد برای ما مهم است ما دوستانی را انتخاب کردیم که در مجلس شاخصه‌های اصلاح طلبی را نشان دهند و اولین اصل ما قبول نظام و اصلاحات در چارچوب نظام است.

وی ادامه داد: برای ما سلامت نفس، سلامت مالی و اقتصادی و تخصص اهمیت داشت و چیزی که برای ما اهمیت نداشت وابستگی حزبی بود زیرا فراگیری برای ما مهم بود. مرعشی همچنین در پیش بینی خود از موفقیت لیست کارگزاران در انتخابات، تصریح کرد: پیش بینی ما براساس نظرسنجی‌هایی است که هرسه روز یکبار در تهران انجام می‌شود. براساس این نظرسنجی‌ها الان مشارکت در تهران، سی و پنج درصد است. امید ما این است که حداقل پنجاه درصد لیست کارگزاران موفقیت بدست آورد. اگر انتخابات به مرحله دوم برود شانس ما بیشتر است ولی انتخابات تهران به مرحله دوم نمی‌رود.
مرعشی درباره این چرا کارگزارن سازندگی از ۸ حزب دیگر اصلاح طلب جدا شد و خودش لیست داد، گفت: ما هیچ پیش شرطی برای حضور نداشتیم اما دوستان گفتند که هر ۱۳ نماینده حاضر در مجلس در لیست باشند که ما نپذیرفتیم و امروز همه مسولیت این لیست را می‌پذیریم.

وی تاکید کرد: لیست کارگزارن سازندگی مورد اقبال مردم قرار گیرد پیروزی اصلاح طلبان خواهد بود اما اگر شکست خورد آن را هم می‌پذیریم. به دنبال جدایی نیستیم اما به دنبال آموزه‌های جدید هستیم.
مرعشی درباره این‌که رییس دولت اصلاحات از لیست کارگزاران حمایت خواهد کرد و کارگزاران لیستی با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات خواهد داشت یا خیر، گفت: حزب کارگزاران با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات لیستی نخواهد داد. حمایت کردن رییس دولت هم بر عهده خودشان است.

کرباسچی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که در لیست ارائه شده از سوی کارگزاران سازندگی افرادی حضور دارند که سابقه قانون گذاری ندارند و آیا این ضعف محسوب نمی‌شود، گفت: درست است که در لیست کارگزاران افرادی هستند که تجربه کار در مجلس ندارند یا کسانی هستند که نماینده فعلی مجلس هستند اما بحث جوان‌گرایی می‌شود یک وقتی باید حلقه مجلس باز شود، این همه صحبت برای همین است. باید تمهیداتی را در سازماندهی مجلس قرار دهند تا گردش نخبگانی اتفاق بیفتد. اگر می‌خواهیم نسل دوم و سوم انقلاب جایی را پیدا کنند، راهش باز کردن این حلقه است. جوان گرایی برای چه می‌شود؟ قطعا توانایی‌های علمی می‌تواند به قانون‌گذاری کمک کند.
مرعشی درباره برنامه حزب کارگزاران برای مجلس یازدهم، افزود: ما ده برنامه را اعلام کرده ایم. احیای کارآمدی، مبارزه با فساد، ساماندهی رابطه نظارت و اجرا بین مجلس و دولت از جمله برنانه‌های حزب است.

سخنگوی حزب کارگزاران در پاسخ به این پرسش که آیا به فکر انتخابات۱۴۰۰هستند، خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری که می‌خواهد در۱۴۰۰ می‌آید باید باید قادر باشد کل توان کارشناسی کشور را به صحنه بیاورد یعنی همان کاری که آیت الله هاشمی انجام می‌داد. رییس جمهور همچنین باید بتواند با رهبری تعامل خوبی داشته باشد. ما دنبال کسی هستیم که این دو ظرفیت را داشته باشد ولی هنوز او را نیافته ایم.

مرعشی درباره انتقاد محمود صادقی به بیانیه انتخاباتی حزب کارگزاران تصریح کرد: بهترین پاسخ ما در برابر این انتقاد سکوت است.
سخنگوی حزب کارگزاران درباره حضور یکی از اعضای حزب اتحادملت در لیست کارگزاران گفت: ما برای تمام احزابی که لیست دادند و ندادند احترام قایل هستیم. آن چه که ما می‌گوییم، موضع حزب است و طعنه‌ای به کسی نمی‌زنیم. لیستی بهتر از کارگزاران وجود ندارد. فرید موسوی عضو حزب اتحادملت است و چون کارکرد مثبتی داشت، در لیست ما قرار گرفت. بله ایشان عضو حزب اتحاد است اما اینجا شخص مهم است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سخنگوی حزب کارگزاران حزب کارگزاران سازندگی پاسخ به این پرسش مجلس شورای اسلامی لیست کارگزاران آیت الله هاشمی شرایط اقتصادی انتخابات مجلس مرعشی درباره آینده ایران یاران هاشمی اصلاح طلبان تصمیم گرفت رای مردم تحریم ها برای ما عضو حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت روز چهارشنبه در جلسه هیئت استانی بررسی تبلیغات انتخابات با تأکید بر اجرای صحیح، سالم و رقابتی‌تر انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به آمادگی ستاد انتخابات استان برای برگزاری دور دوم انتخابات، افزود: تجهیزات برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیکی فراهم شده است و فرایند آموزشی برای مردم و دست‌اندرکاران اجرایی با کمک مسئولان و صداوسیمای مرکز استان انجام خواهد شد.

استاندار لرستان ضمن تقدیر از رئیس رسانه ملی برای عملکرد مطلوب در دور اول انتخابات برای کاهش هزینه‌های کاذب انتخاباتی در کشور و تأثیر مثبت در افزایش مشارکت مردم، گفت: در صداوسیمای مرکز لرستان نیز همانند دور نخست انتخابات به‌منظور انجام مناظرات تخصصی و بیان توانمندی‌های کاندیداها با حضور ناظران اصلی عضو شورای تبلیغات انتخابات به‌منظور رعایت عدالت و سلامت مناظرات، برنامه‌های لازم تدارک‌دیده‌شده است.

شفقت با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور نخست انتخابات مجلس شاهد حضور پُر شور مردم بودیم و ان‌شاءالله در دور دوم نیز شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی خواهیم بود.

کد خبر 6088234

دیگر خبرها

  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • رائفی پور برای دور دوم انتخابات مجلس لیست می‌دهد؟
  • رائفی‌پور برای دور دوم هم لیست می‌دهد!
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود