Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با پایان یافتن کنفرانس امنیتی مونیخ، مقام‌های ارشد افغانستان در حال بازگشت به کابل هستند تا در مورد اقدامات نهایی برای کاهش سطح خشونت که میان آمریکا و طالبان توافق شده، صحبت کنند. تاریخ انتشار: 17:05 - 28 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۷۰۹۵

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از بی بی سی، در همین رابطه انتظار می‌رود که گروه طالبان نیز اقداماتی را به اجرا گذاشته و نیروهایش را برای خشونت در دوره توافق شده آماده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است روند عملی شدن این توافق از فردا دوشنبه، ۲۸ بهمن آغاز شود.

در صورتی‌که کاهش خشونت‌ها قابل ملاحظه باشد، توافق رسمی میان طالبان و آمریکا در پایان ماه جاری میلادی امضا خواهد شد.

روز شنبه یک مقام آمریکایی در حاشیه کنفرانس امنیتی در مونیخ به خبرنگاران گفت که این توافق برای کاهش هفت روزه خشونت می‌تواند «خیلی زود» اجرایی شود.

وی تاکید کرد به رغم حصول این توافق، اما توافق کاهش خشونت هنوز اجرایی نشده است.

موضوع توافق بر سر کاهش یک هفته‌ای تنش پس از دیدار مایک پمپئو، وزیر امور خارجه و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا و محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ مطرح شد.

 

بیشتر بخوانید: انتقاد ماهاتیر محمد از طرح آمریکایی معامله قرن؛ «به نفع اسرائیل است» ریاست اجرایی افغانستان: هیئت مذاکره کننده رئیس جمهور مورد پذیرش نیست آمریکا در برزخ افغانستان؛ چرا نیروهای آمریکایی در افغانستان کشته می‎شوند؟ طالبان: تمام مسئولیت‌هایمان را در جریان مذاکرات انجام داده‌ایم

زلمای خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در مذاکرات با طالبان و ژنرال اسکات میلر، فرمانده نیروهای آمریکایی و بین‌المللی در افغانستان نیز در این نشست حضور داشتند.

این مقام آمریکایی می‌گوید که گروه طالبان متعهد شده که از حملات کنار جاده و بمب گذاری‌های انتحاری و همچنین حملات موشکی خودداری کند.

انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گروه طالبان گروه طالبان طالبان افغانستان کنفرانس امنیتی برای کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود

به گزارش قدس آنلاین، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پیامی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس درباره بازداشت دانشجویان معترض به جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه در دانشگاه‌های این کشور نوشت: گزارش‌های خبری درباره سرکوب و بازداشت گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی توسط پلیس این کشور به دلیل حمایتشان از مردم فلسطین، نقض خشونت‌بار حق رای، آزادی بیان و حقوق بشر است که برای افکار عمومی سراسر جهان نگران‌کننده است.

تجمع دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

کنعانی افزود: ضرورت دارد که دولت آمریکا در عین پایبندی به وظایف حقوق بشری خود، آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند و به خواسته‌ها و حقوق قانونی آن‌ها احترام بگذارد.

بازداشت دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

در ادامه پیام سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مطرح شد: نقش اصلی و حمایت‌گرانه دولت آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین با ایجاد فضای خفقان‌آور و فرونشاندن صدای معترضان پاک نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری