Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا از ساری، مهدی رازجویان بعدازظهر امروز دوشنبه در مراسم ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی مازندران به نقش اثر گذار آب و فاضلاب در بحران و سیل سال گذشته اشاره کرد و اظهار کرد: این شرکت با کم‌ترین زمان در شرایط بحرانی انعشابات مردم را استان را وصل می‌کرد.و این نشان دهنده ی آن است که این شرکت پای کار بوده و آسایش و رفاه مردم برایشان اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان برخورداری فاضلاب‌های بهداشتی را در سطح استان نسب به نُرم کشوری پایین دانست و افزود: نُرم استان 15 و نُرم کشور بیش از 50 درصد است بنابراین باید برای رسیدن به حد مطلوب کشوری تلاشمان را مضاعف‌تر کنیم.

معاون عمرانی استاندار مازندران گفت:با توجه به کوه و دشت و جلگه‌ای که در استان وجود دارد باید در حفاظت آن کوشا باشیم ؛یکی از راههای جلوگیری از این مواهب الهی استفاده از فاضلاب‌های بهداشتی است.

وی با بیان اینکه متاسفانه نتوانسیم در حوزه فاضلاب خوب عمل کرده و به حد مطلوب دست پیدا کنیم، ادامه داد: متاسفانه این مهم به درستی در این استان اجرایی نشده است انتظار می‌رود دستگاه‌های کشور نسبت به تخصیص اعتبار به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند.

رازجویان، بهره مندی بهینه و همزمان از ظرفیت‌های این شرکت‌ها را از مزیت‌های مهم تلفیق این دو شرکت عنوان کرد و ادامه داد: درصد پوسیدگی لوله‌ها وشبکه انتقال و همچنین رانشی بودن خاک از چالش‌های این حوزه محسوب می‌شود حتی برخی از لوله‌ها ترک‌های مویی دارند و موجب هدر رفت آب می‌شوند.

وی افزود: وقتی شبکه توزیع و انتقال ما به روز شود مطمنا می‌توانیم بهره وری را افزایش دهیم.

رازجویان از مدیر عامل آبفای استان مازندران خواست که لایروبی چاه‌هایی که بعنوان منبع تغذیه لحاظ می شود را در دستور کار خود قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار مازندران با تاکید بر فرهنگ سازی الگوی مصرف بر ترویج این فرهنگ در بین مردم تاکید کرد و افزود: تولید زباله در استان مازندران بیش از کشور است که آسیب جدی برای محیط زیست محسوب می‌شود.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب اصلاح الگوی مصرف تولید زباله شهری و روستایی معاون فاضلاب های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساری در زمینه های مختلف باید الگوی دیگر مراکز استان ها باشد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر ساری، ضمن گرامیداشت عملیات غرورآفرین سپاه در انتقام از رژیم غاصب صهیونیستی، اظهار کرد: دغدغه بنده برای مرکز استان بیشتر از شما نباشد کمتر نیست، از همان اولین روز‌هایی که منصوب شدیم یک روزش را گفتیم روز ساری باشد و جلساتی به‌منظور بررسی مشکلات این شهر تشکیل شد که ادامه پیدا میکند.

وی ضمن تقدیر از گرامیداشت و فضاسازی خوب شهرداری ساری در مناسبت‌های دینی و ایام نوروز، افزود: مدیریت شهر باحضور مسافران و حذف برخی چاله‌های معابر و کوچه‌های شهر نیز انجام شد.

آیت الله محمدی لائینی با تاکید بر اینکه معضلات باقیمانده از گذشته را هم باید مشکل روز ببینید، انتظار داریم مرکز استان الگوی استان شود، مثلا اقداماتش در بحث حل مشکل زباله، مدیریت پارک‌ها، روان شدن ترافیک، مدیریت شهرداری، حفظ محیط زیست، فضای سبز و منابع طبیعی، برخورد با متجاوزین و متصرفین سوءاستفاده‌گر، کاهش آسیب‌های اجتماعی، صرفه‌جویی در استفاده از آب، برق، گاز، سوخت و امثال اینها چگونه بوده است و بگویند برویم ببینیم ساری چگونه اینها را حل کرده است.

وی ادامه داد: بزرگ بودن با بزرگی کردن فرق دارد، اینکه مرکز استان شدی بزرگ شدی، اما مهم این است که بزرگی کنی نه اینکه ببینند از همه جا بدتر است، الگو باشی همچون والدین که در اخلاق نیکو الگو هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: ساری باید برای مراکز استان‌های دیگر حداقل آنانی که در دسته و رده خودش هستند الگو باشد، در نظافت، نبود بیکار، استفاده از تبدیل زباله به ثروت و سرمایه که الان طلای سیاه را دور می‌اندازیم تازه نزدیک ۹۰ میلیارد تومان هم هزینه دورانداختن این طلاهاست.

آیت الله محمدی لائینی گفت: این جلسات مخصوص مرکز استان را جدی پیگیری کنید، هر فصلی یک جلسه داشته باشید، علاوه بر این ما در داخل شهر دو سه محله نسبتا آلوده با آسیب‌های بالا، عمران و آبادانی عقب افتاده و بهداشت پائین داریم و برخی هم داخل طرحی قرار دارند که آخرش نمی‌دانیم چه می‌شود، مردم نمی‌توانند منازل خود را بفروشند.

وی با تاکید بر اینکه لقمه‌ای را که نمی‌توانید قورت بدهید بیرون بی اندازید، تصریح کرد: پروژه سه راه جویبار را نمی‌توان قورت داد، ادامه خطا از خود خطا بزرگ‌تر است، بیائید یک تصمیم جهادی بگیرید، با مسئولان ارشد شهر بنشینید و مسئله و راهکار تبدیل به زیرگذر را که مطرح کردید، کارشناسانه پیگیری کنید.

این مسئول بیان کرد: نسبت به ساخت و ساز‌های شهر توجه داشته باشید که شهرسازی، شهربانی و شهرداری به هم وصل هستند و شهرسازی هر چه مشکل‌دارتر شود شهرداری دارای مشکل خواهد شد، در بحث نظام مهندسی در ارائه مجوز، برخورد با تخلفات که نباید با جریمه تمام شود دقت کنید، ظاهر شهر همچنان نامناسب و نافرم است، اصول شهرسازی را در ساری پیاده کنید، طرح‌های کلان و همت بلند در سر داشته باشید، روزمرگی فایده‌ای ندارد.

وی افزود: در رابطه با سفر گذشته رئیس جمهوری ببینید که برای ساری چه تصمیماتی گرفته شده بود و مصوبات را پیگیری کنید که کدام انجام شده و نشده، با متعرضین و متجاوزین شدیدا برخورد کنید، پارک شهید نوبخت با بیش از هزار هکتار، پارک خوبی می‌تواند باشد.

آیت الله محمدی لائینی اظهار کرد: ساری نقاط میراثی بسیار بسیار خوبی دارد اینها بازسازی شود، نورپردازی شود، شما از مازاد حدود پنج‌هزار نیرویی که دارید درآمدزایی و مولدسازی کنید.

نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: در یک سال و اندی زمان باقیمانده نه به خاطر اینکه دوباره رای بیاورید بلکه بخاطر استفاده از دقایق آن برای خدمت به مردم و سربلندی در روز قیامت بهره ببرید، مردم فهیم ما خادم را از غیرخادم تشخیص می‌دهند، امیدواریم در دیدار‌های بعدی خبر‌های خوش و خوش‌تری از شما بشنویم.

دیگر خبرها

  • شهروندان مصرف آب را مدیریت کنند
  • توجه ویژه دولت برای رفع عقب ماندگی های بخش آب در مازندران
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خارگ اختصاص یافت
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی
  • ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • ساری در زمینه های مختلف باید الگوی دیگر مراکز استان ها باشد