Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای اصولگرای انتخابات مجلس یازدهم گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها نباید از معضل بیکاری رنج بکشند و به هیج وجه نباید نبود شغل سبب گسسته شدن زندگی این قشر فرهیخته شود. ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۴ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت الاسلام سید کاظم موسوی بعد از ظهر امروز در همایش بزرگ دانشجویان و اساتید در اردبیل اظهار داشت: دانشگاه مکانی مولد است و این مکان محل حضور پرفسورها، نخبگان، اساتید، خلاقان، صاحبان فکر و اندیشه است که ضرورت دارد تا بیشتر از این‌ها به این مکان علمی توجه شود زیرا که کلید حل تمام مشکلات جامعه در دانشگاه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش موثر ایجاد فضای کارآفرینی در کاهش بیکاریچالش جدید بیمه بیکاری/ وزیرکار: کارگران را اخراج نکنیدوزیر دولت اصلاحات:‌دولت برای اشتغال مهندسان بیکار به مردم وام با سود 18 درصد بدهد

وی ضمن ابراز تاسف از افزایش جمعیت فارغ التحصیلان بیکار در کشور گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها نباید از معضل بیکاری رنج بکشند و به هیج وجه نباید نبود شغل سبب گسسته شدن زندگی این قشر فرهیخته شود.

کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم  گفت: اینکه دانشجو بعد از تحصیل خانه نشین و با خانواده خود به مشکل بخورد، به منزله این است که غرور دانشجو با بمب ده تنی یا موشک کروز هدف گرفته شده است و این موضوع عزت دانشجو را می‌شکند، لذا باید در راستای رفع مشکلات بیکاری فارغ التحصیلان اهتمام ویژه‌ای به خرج داد.

سرمایه‌گذاری و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی مغفول مانده است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: مجوز راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی نمین را با پیش‌بینی اشتغال 7 هزار نفر گرفتیم اما در سال‌های اخیر هیچ اقدامی برای تدارک زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال در این منطقه انجام نشده است.

موسوی اظهار کرد: خوشحالیم که با تصمیم جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا) و با همراهی برادران خودم نیکزاد و بدری سعی خواهیم کرد تا کار را در عرصه انتخابات به محوریت پیگیری مطالبات مردم به انجام رسانده و حرکتی تاثیرگذار در این بخش اتفاق بیفتد.

وی بیان کرد: مردم مظلوم ما امروز از بابت معیشت و اقتصاد با مشکلاتی جدی روبه‌رو هستند و روا نیست بخواهیم در حق آنها جفا کرده و با مشهور شدن به جناح‌بندی‌های سیاسی، حزبی و گروهی از اهداف انقلابی و عدالتخواهانه دور شویم.

کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم افزود: هر کس در انتخابات پیش رو نماینده انتخاب می‌شود باید همه سرمایه‌های خود را وقف خدمت به مردم کند تا بسیاری از پستی و بلندی زندگی مردم برطرف شود.

موسوی به دوران حضور خود در دفاع مقدس به عنوان جانباز شیمیایی اشاره کرد و گفت: امروز در کشور با وفاق و وحدت باید کارها را به پیش ببریم و سعی کنیم در این مقطع حساس به دور از کینه و کدورت از اقشار مختلف مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای دعوت به عمل آوریم.

موسوی گفت: بنده  با تجربه نمایندگی مردم در مجلس بر این باورم که هرکس باید در حیطه تخصص و تجربه خود وارد کارزار اجرا و مراحل عملیاتی شود که قطعا بنده نیز با شناخت به این اصل سعی می‌کنم از توانمندی‌های خود سخن به میان آورم.

وی مواهب خدادادی استان اردبیل به ویژه نزدیکی به کوه سبلان و آب‌های گرم سرعین اشاره و اظهار کرد: برای توسعه فندقلو در نمین و بولاغلار در نیر باید زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شود و در کنار آن اجازه ندهیم تا مجموعه‌های تولیدی نظیر کشت و صنعت به تاراج رفته و کشتارگاه صنعتی و نمایشگاه بین‌المللی اردبیل به ثمن ناچیز واگذار شود.

موسوی از این واگذاری‌ها به عنوان تاراج سرمایه استان یاد کرد و گفت: پتروشیمی به حال خود رها شده و در سال‌های اخیر منطقه ویژه اقتصادی نمین با اشتغال 7 هزار نفر بلاتکلیف است در حالی که فعال شدن این مجموعه‌ها می‌تواند به اشتغال و رونق اقتصادی منطقه کمک کند.

وی با نکوهش کاندیداهایی که با پول کثیف  اقدام به تهیه و توزیع اقلام غذایی می‌کنند، بیان کرد: جای تاسف است که در این استان تولید از رونق افتاده اما شرکت‌های دانش بنیان با تلاشی مضاعف در عرصه کارآفرینی مجاهدت می‌کنند.

انتهای پیام/132/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم منطقه ویژه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند

مسئله تصادفات شهر قم که آمار‌ها از کشته شدن سالانه ۱۰۰ شهروند در آن سخن می‌گویند، یکی از چالش‌های مدیریت شهری در سال‌های اخیر است، موضوعی که مسائل مختلف از فرهنگ شهروندی گرفته تا وجود نقصان‌هایی در اعمال قوانین راهنمایی و رانندگی بر آن اثرگذار هستند.

سال ۱۴۰۲، یکی از اقدامات پیگیری شده برای حل این معضل نصب سامانه‌های نظارت و کنترل سرعت در معابر دارای اولویت برای ثبت تخلفات رانندگی بود، آنچه نشان داده است تأثیر خوبی بر کاهش تصادفات منجر به جرح و فوت داشته است و می‌تواند در حفظ و حراست از جان و سلامت شهروندان و زائران مؤثر باشد.

خیابان‌هایی که به جاده مرگ می‌رسند

در همین راستا، بلوار غدیر، بلوار شهید خداکرم و بلوار شهید سردار سلیمانی از جمله معابر پر تصادف شهری در سال‌های گذشته بودند که بیشترین کشته‌های ترافیکی در آنها رخ می‌داد. حالا از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم خبر می‌رسد که تصادفات جرحی و فوتی در یکی از این محور‌ها به صفر رسیده است. خبر خوشی که می‌تواند نشانه اثرگذاری سامانه‌های نظارت هوشمند و ثبت تخلفات رانندگی بر ایمنی شهروندان و حفظ جان آنها باشد.

رضا خانه‌زاد یزدی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اقدامات معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری در راستای هوشمندسازی هرچه بهتر حوزه حمل‌ونقل شهر قم در سال ۱۴۰۲، خاطرنشان کرد: هوشمندسازی حوزه حمل‌ونقل یکی از اهداف اصلی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم بود.

وی افزود: تلاش ما این بود که سرعت حرکت در محور‌های پرخطر که حوادث ناگوار در آن رخ می‌داد را کنترل کنیم، این کار انجام شده و در حال حاضر بلوار غدیر با پنج سامانه هوشمند در حال ثبت کنترل سرعت است.

افزایش سامانه‌های هوشمند ثبت تخلفات رانندگی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به ایمن‌سازی دیگر مسیر‌های پرحادثه در شهر قم ادامه داد: این هوشمندسازی در بلوار حاج خدا کرم در حال انجام است و در سطح پردیسان نیز ۱۲ سامانه نصب شده و آماده خدمت‌رسانی است.

خانه‌زاد یزدی تاکید کرد: زمانی اهمیت این موضوع جلوه می‌کند که بدانیم قبل از سال ۱۴۰۲ در کل شهر قم هفت سامانه داشتیم، اما در حال حاضر ۲۱ سامانه افزوده شده که رشد قابل توجهی است و برای شهر قم رکورد مناسبی محسوب می‌شود.

سوانح رانندگی از چالش‌های اجتماعی است که بروز آنها علاوه بر ایجاد معلولیت‌های مختلف، در تبدیل یک خانواده توانمند و خود اتکا به یک عنصر نیازمند حمایت تأثیر مستقیم دارد. این سوانح می‌تواند یکی از دردناک‌ترین پدیده‌های اجتماعی باشد که هم حوزه اقتصاد را تحت تأثیر قرار دهد و هم در حیطه سلامت چالش‌آفرین شود.

تصادف و تبعات اقتصادی و اجتماعی آن

سید محمد آقامیری، استاندار قم با ابزار نگرانی از آمار‌ها تصادفات در استان اظهار کرد: طبق بعضی برآورد‌ها افزون بر ۷۰ درصد فوتی‌های سوانح رانندگی در قم را مردان تشکیل می‌دهند که فوت آنها به عنوان سرپرست خانوار، چالش‌های اساسی برای اعضای خانواده ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: فرهنگ راهنمایی و رانندگی باید از همان دوران کودکی به ویژه در مدارس نهادینه شود که این موضوع به آموزش‌های مستمر نیاز دارد.

استاندار قم رعایت قوانین در حیطه رانندگی را موضوعی فرهنگی دانست و تاکید کرد: تجربه کشور‌های دیگر نشان می‌دهد که سخت‌گیری و وضع قوانین بازدارنده در کنار اقداماتی در حیطه فرهنگ‌سازی می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

ثبت تخلفات رانندگی جدی گرفته شود

سردار حسین تیموری، رئیس پلیس راهور فراجا بهمن سال گذشته در سفری به قم در جلسه‌ای با موضوع تصادفات استان قم، اعمال قانون مؤثر را راهکار مشکلات در این عرصه دانسته بود.

وی با بیان اینکه ایستگاه‌های پلیس راهنمایی و رانندگی در سطح شهر قم اندک است و نیرو‌های راهور با مشکلاتی همراه هستند، خواستار همکاری شهرداری قم در افزایش تعداد ایستگاه‌های راهنمایی و رانندگی شده بود.

به گفته حمید عرب لاریمی، رئیس پلیس راهور شهرستان قم توجه نداشتن به جلو بیشترین سهم را در میان دیگر دلایل تصادفات شهر قم دارد. به گفته وی این مسئله به این مهم بازمی‌گردد که شهروندان هنگام رانندگی با تلفن همراه به گفتگو می‌پردازند و همین مسئله زمینه‌ساز وقوع تصادفات در شهر قم می‌شود.

همچنین غلامرضا صدفی، رئیس پلیس راهور استان قم با اشاره به اینکه در شهر قم سالانه نزدیک به ۵۰ عابر پیاده جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند، گفت: توجه نکردن به جلو و تعیین نشدن مسیر صحیح از مهم‌ترین دلایل تصادفات در شهر قم است.

رئیس پلیس راهور استان قم با تشکر از اقدامات شهرداری، تاکید کرد: اگر بتوانیم دو بلوار غدیر و حاج خداکرم را کنترل کنیم، ۲۵ مورد فوتی در شهر قم کاهش خواهد داشت، به نحوی که در بلوار غدیر طی سال گذشته ۱۶ مورد فوتی معادل ۱۴ درصد و در بلوار حاج خداکرم هشت مورد فوتی معادل ۹ درصد از تصادفات شهر را به نام خود ثبت کرده‌اند.

مدت‌هااست مسئله تصادفات ترافیکی و آثار سو ناشی از آن در حوزه اقتصادی و اجتماعی به موضوع بحث محافل کارشناسی و مدیریتی تبدیل شده است. به نظر می‌رسد مسائلی همچون توجه نداشتن به جلو، تعیین نکردن مسیر مناسب و در مجموع خطای انسانی را نباید تنها عامل فوت و جراحت در تصادفات دانست، چراکه اگر سرعت متوسط در معابر شهری کاهش پیدا کند، حتی با وجود وقوع تصادف، میزان تلفات و خسارت کاهش محسوسی خواهد داشت، موضوعی که نیاز به تغییر عوامل مختلف دارد و تجربه کاهش تخلفات و تصادفات در بلوار غدیر قم می‌تواند الگوی خوبی برای پرداختن جدی‌تر به این مسئله باشد.

منبع:ایمنا

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • درخشش فارغ التحصیل رشته مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد
  • رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل: آماده برگزاری دور دوم انتخابات هستیم
  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند