Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد اسلامی» عصر دوشنبه در بیست و هشتمین همایش ارگان‌های دریایی که امروز در محل کتابخانه ملی برگزار شد، افزود: تمام کشورهایی که ساحل و دریا داشتند پیشرفت کردند اما ما وقتی به دریا رسیدیم متوقف شدیم، باید این تابو شکسته شده و توسعه دریایی جدی‌تر گرفته شود.

وی گفت: ٥ هزار و ٦٠٠ کیلومتر نوار ساحلی فرصت بزرگی است برای اینکه با استفاده از فرصت دریا به دنبال مقاوم سازی اقتصاد کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی اضافه کرد: تاکنون برای صنعت ساخت دریایی سرمایه گذاری شده است اما برای رشد و پیشرفت این صنعت کاری نکردیم، باید سعی کنیم سهم خود را از بازار منطقه کسب کنیم و از تهدید و تحریم فرصتی برای توسعه صنعت دریایی بسازیم.

وزیر راه و شهرسازی به موضوع گردشگری و مسافرت دریایی اشاره کرد و گفت: مردم باید از فرصت سفر دریایی در بنادر شمال و جنوب بهره مند شوند؛ بندر نوشهر در شمال کشور و بندر بوشهر و باهنر در جنوب کشور می تواند نقش مهم گردشگری داشته باشد.

وی از سازمان بنادر خواست تا با حمایت قانونی از سرمایه گذاران در حوزه گردشگری، کشتی های تفریحی بیشتری در بنادر و سواحل کشور به کار گرفته شود.

برچسب‌ها محمد اسلامی دریای خزر کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد اسلامی دریای خزر کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران محمد اسلامی دریای خزر کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور برگزار می‌شود

رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریا، فرصت‌ها، چالش‌ها و راه‌کارها از ۲۵ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه در جزیره قشم برگزار خواهد شد. - اخبار بازار -

رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریا، فرصت‌ها، چالش‌ها و راه‌کارها از 25 تا 27 اردیبهشت‌ماه با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم و شورای عالی صنایع دریایی در جزیره قشم برگزار خواهد شد. برگزاری این رویداد، به‌عنوان پلتفرم همتایابی (Business Matchmaking) است و مدیران، مسئولان، صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه دریا در آن حضور خواهند یافت.

 

رویداد‌ همتایابی، بستری برای برگزاری جلسات B2B و B2G و G2G و انجام مذاکرات هدفمند برای دستیابی به قراردادها و تفاهمات تجاری می باشد و شرکت‌کنندگان در این رویدادها می‌توانند ارتباطات تجاری‌شان را با جلسات از پیش‌ تعیین‌شده و فرآیندهای آگاهانه توسعه دهند.

 

به گفته عادل پیغامی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریا،‌ فرصتی برای استفاده از ظرفیت‌های جزیره قشم در زمینه اقتصاد و فرهنگ دریامحور است که شامل یک فضای نمایشگاهی و ده‌ها نشست همتایابی هدفمند می‌ باشد.

 

آن‌طور که مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم عنوان کرده است، یکی از اهداف برگزاری رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریا، بهبود ارتباط فعالان اقتصادی داخلی و خارجی، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مرتبط با دریاست. بررسی سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، ایجاد بستری برای تعامل حاکمیت و بخش خصوصی  در تقویت زنجیره‌های ارزش مرتبط با دریا، کمک به جذب سرمایه و توسعه همکاری‌های بین‌المللی از دیگر اهداف برگزاری این رویداد هستند.

 

 

علاوه بر این، در سالن برگزاری جلسات همتایابی پاویون بین الملل برگزار می گردد و میزبان 10 سفیر از کشورها خواهد بود. سفرای کشورها به همراه هیئت های تجاری و رایزن های تجاری و بازرگانی در فضای اختصاصی خود حاضر و شرکت کنندگان می توانند برای دستیابی به اهداف کسب و کار خود مذاکره نمایند.

 

از نهادها و سازمان‌های مرتبط با این رویداد، می‌توان به معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان‌ ریاست‌جمهوری، شورای عالی صنایع دریایی کشور، دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، مرکز پژوهش‌های مجلس، پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام، شیلات، سازمان بنادر و دریانوردی، نیروی دریایی ارتش، نیروی دریایی سپاه، مرزبانی فراجا، شرکت کشتیرانی، شرکت ملی نفتکش، مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران، شرکت صنعتی دریایی ایران اشاره کرد. وزارت اقتصاد، جهاد کشاورزی، راه‌ و شهرسازی و امور خارجه از دیگر نهادهای مرتبط با رویداد بین‌المللی «همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران» هستند. این رویداد، شامل جلسات همتایابی B2B و B2G می‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان در این جلسات می‌توانند همتایان خود را پیدا و درباره جزئیات همکاری‌ با یکدیگر صحبت کنند. شرکت‌های حاضر در این رویداد،  در پایان‌ جلسات همتایابی، تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای دوجانبه‌ای را امضا می‌کنند.

 

یکی از دلایل اهمیت رویداد بین‌المللی «همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران»، برگزاری جلسات هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده به‌جای شبکه‌سازی‌ اتفاقی است. به همین‌خاطر، فرآیندهای ارتباطی در این رویداد سریع‌تر و دقیق‌تر از شبکه‌سازی‌ اتفاقی در دیگر رویدادها انجام می‌شود. براساس آن‌چه برگزارکنندگان این رویداد بین‌المللی گفته‌اند، جلسات همتایابی شرکت‌ها و نهادهای مرتبط با صنایع دریایی، براساس نیاز مشارکت‌کنندگان تشکیل و در نهایت به خلق ارزش منجر می‌شود.

 

توسعه فناوری‌های مربوط به دریا، تقویت زنجیره‌های ارزش مبتنی بر دریا، معرفی استارتاپ‌ها، طرح‌های نوآورانه و شرکت‌های دانش‌بنیان، همکاری‌های بین‌المللی و تجاری، سرمایه‌گذاری و شیوه‌های نوین تامین مالی و تدوین طرح‌های توسعه‌ای در حوزه دریا از محورهای رویداد بین‌المللی «همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران» هستند که روز از تاریخ 25 الی 27 اردیبهشت ماه در جزیره قشم برگزار می‌شود.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور برگزار می‌شود
  • افزایش همکاری‌های مرزی ایران و کویت
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • تورهای غیرمجاز آفت مسافرت و گردشگری
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​
  • دیدار کنسول هند با ۱۶ خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • نخستین رویداد بین‌المللی همتایابی دراقتصاد دریامحور برگزار می‌شود