Web Analytics Made Easy - Statcounter

واکنش مولاوردی به کنایه حداد عادل درباره لیست دادن اصلاح‌طلبان
تهران- ایرناپلاس-

شهیندخت مولاوردی، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح‌طلبان درباره اظهارات اخیر غلامعلی حدادعادل مبنی بر اینکه «اصلاح‌طلبان همیشه از رد صلاحیت‌ها می‌نالند و همیشه هم در انتخابات لیست کامل می‌دهند» می‌گوید: در جلسه شب گذشته شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به این موضوع پاسخ داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مگر اصلاح‌طلبان چند لیست منتشر کرده‌اند؟! تنها دو لیست منتشرشده؛ لیست مشترک هشت حزب اصلاح‌طلب و لیستی که حزب کارگزاران منتشر کرده است.

فقط دو لیست انتخاباتی منتشر شده است

وی در پاسخ به اینکه همین موضوع نقد و رفتار تکراری خوانده‌شده است، تأکید می‌کند: این راهبرد اجماعی ما در این دوره است که‌ مطابق آن هیچ لیستی تحت عنوان شورای عالی اصلاح‌طلبان منتشر نمی‌شود، اما احزاب عضو می‌توانند لیست انتخاباتی منتشر کنند؛ چراکه بعضاً دبیرکل و نامزد تأیید صلاحیت شده دارند؛ ازاین ‌رو در ارائه لیست مخیرند.

این چهره اصلاح‌طلب در پاسخ به اینکه چرا جریان اصلاحات، یک رفتار جمعی واحد از خود بروز دهند، می‌گوید: راهبرد شورای عالی سیاست‌گذاری یک راهبرد جمعی است. اعضای شورای عالی به‌اتفاق تصمیم گرفتند، تحت عنوان و پرچم شورای عالی لیستی منتشر نشود اما احزاب و استان‌ها در صورت تمایل و اقتضا می‌توانند لیست انتخاباتی منتشر کنند.

مولاوردی در واکنش به اینکه برخی این راهبرد اصلاح‌طلبان را نوعی عدم پذیرش مسئولیت در قبال رفتار آتی نمایندگان احتمالی این جریان در مجلس یازدهم می‌دانند، توضیح می‌دهد: باید توجه داشت هرچند این افراد اساساً کاندیدای جریان اصلاح‌طلبی، به معنای انتخابات دور قبل نیستند، اما این افراد در قبال حزب خود و احیاناً شخصیتهایی که از آنها حمایت کردند، مسئول‌اند و باید پاسخگو باشند. 

وی درباره اینکه در روزهای آینده احتمال حمایت شورای عالی سیاست‌گذاری یا چهره‌های شاخص آن از نامزدهای احزاب اصلاح‌طلب وجود دارد یا نه، می‌گوید: من نمی‌توانم از جانب اعضای دیگر شورا اظهارنظری کنم، اما درباره این موضوع، صحبتی نشده است که منعی برای آن در نظر گرفته شود. حمایت و عدم‌حمایت، هر دو محتمل است.

اصلاح‌طلبان: صندوق رأی، مناسب‌ترین گزینه برای کنشگری سیاسی

این عضو هیئت‌رئیسه شورای عالی سیاست‌گذاری درباره اینکه این شورا بنا دارد راهبرد و برنامه خود برای مجلس یازدهم را منتشر کند تا مردم بر مبنای آن و تشخیص خود به نامزدهای احزاب اصلاح‌طلب رأی دهند، می‌گوید: بله. این برنامه در حال آماده‌سازی  برای انتشار است. ما یک برنامه سنجش‌پذیر و شاخص مصوب برای تعیین معیارها و ویژگی‌های یک نماینده اصلاح‌طلب و میثاق نامه داشتیم که در صورت ورود نمایندگان این جریان به مجلس، افراد موظف به اجرای آن بودند. در حال حاضر نیز کاندیداهای احزابی که لیست منتشر کرده‌اند، این میثاق نامه را امضا کرده‌اند تا امکان پاسخگویی به احزاب و چهره‌های حامی آنها وجود داشته باشد.

مولاوردی در واکنش به این نقد که جریان اصلاحات علی‌رغم تأیید صلاحیت برخی چهره‌های شاخص این جریان اقدام به انتشار لیست انتخاباتی نکرده؛ چراکه می‌داند اقبال عمومی را از دست داده، می‌گوید: این تحلیل ما نیست و اگر هم درست باشد شامل همه جریانات می‌شود و نه جریان خاصی. برای راستی آزمایی این تحلیل، فضا را باز کنند تا مشخص شود در همین شرایط اقبال عمومی به کدام جریان بیشتر است. این راهبرد اجماعی ما بوده است تا سیاست‌ورزی‌مان در این دوره این‌گونه باشد.

راهی که هم بدنه راضی باشد هم هزینه‌زا نباشد؟

وی در پاسخ به اینکه چطور می‌توان در اعتراض به شیوه نظارت، لیست نداد و از سوی دیگر، حضور در انتخابات را تحریم نکرد، تصریح می‌کند: جریان اصلاحات همچنان صندوق رأی را مهم‌ترین و مناسب‌ترین گزینه برای کنشگری سیاسی می‌داند و در جلسه شب گذشته نیز، مجدد تأکید شد عدم ارائه لیست به معنای عدم مشارکت نیست.

این چهره اصلاح‌طلب درباره پاسخ جریان اصلاحات به  گروهی از دانشجویان که در تجمع روز گذشته دانشگاه امیرکبیر خواهان تحریم انتخابات شدند، می‌گوید: به ما بگویند با تمام بی‌مهری‌ها، اصلاح‌طلبان چه باید می‌کردند؟ راهی جز آنچه الان در پیش‌گرفته‌اند، نداشتند. آن‌هم شیوه‌ای بینابین است که هم بتواند بدنه اصلاحات را راضی نگه دارد و هم بیش از این، برای جریان اصلاح‌طلبی هزینه‌زا نباشد. من تصور می‌کنم راهبرد امروز ما عاقلانه‌ترین و مؤثرترین راهبرد است.

هفته گذشته شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاح‌طلبان طی بیانیه‌ای اعلام کرد «اصلاح‌طلبان هیچ لیست ائتلافی تحت این عنوان یا هر عنوان دیگری که تداعی‌کننده ائتلاف اصلاح‌طلبان باشد، نخواهند داشت و هر ائتلافی تحت این عناوین قویاً تکذیب می‌شود.» البته این شورا مصوب کرده است احزاب عضو می‌توانند به‌صورت جداگانه لیست منتشر کنند و آنها نیز در انتخابات مشارکت کنند. رویکردی که با انتقاداتی از این قبیل مواجه شد که در انتخابات پیش رو در مقایسه با دوره گذشته، چهره‌های شاخصی از این جریان تأیید صلاحیت شدند، یا اینکه عدم ارائه لیست توسط اصلاح‌طلبان به سبب علم آنها به کاهش سرمایه اجتماعی و افزایش احتمال شکستشان است. روز گذشته نیز غلامعلی حدادعادل، از اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در واکنش به این راهبرد رقبایشان به ایسنا گفته است «اصلاح‌طلبان همیشه از رد صلاحیت‌ها می‌نالند و همیشه هم در انتخابات لیست کامل می‌دهند؛ لذا این‌یک داستان تکراری است.» 

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1353828

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شهیندخت مولاوردی اصلاح طلبان غلامعلی حداد عادل شورای عالی سیاست گذاری لیست انتخاباتی منتشر جریان اصلاحات چهره های شاخص تأیید صلاحیت جریان اصلاح اقبال عمومی اصلاح طلب منتشر کنند منتشر کرده ارائه لیست لیست منتشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد

تین نیوز

رئیس شورای عالی استان ها گفت: دولت باید یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا های کشور و شورای عالی استان ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی های جامعه را شناسایی می کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا ها و سازمان محیط زیست می توانند قدم های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان ها اظهار داشت: کار ها و اقدامات باید به گونه ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور ها مردم باید برای کیسه های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی های پاک ظرفیت خوبی دارد و می توان با برنامه ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می شود، شهرداری ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر ها تعداد خودرو ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می توانیم به سازمان حفاظت محیط زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می توانیم از شرکت های دانش بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • واکنش باشگاه پرسپولیس درباره لیست مازاد و تغییرات در تیم
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود