Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:31:10 GMT

تاسیس تلویزیون اینترنتی ویژه بازار سرمایه

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۶۰۲۱

تاسیس تلویزیون اینترنتی ویژه بازار سرمایه

تولید محتوای داخلی برای ما گران تمام می‌شود و به دلیل اینکه استفاده از محتوای خارجی هزینه بر نیست رسانه ها راحت‌تر هستند تا از آن استفاده کنند.

تفاهم نامه ای که امروز عصر به امضای رییس سازمان تنظیم مقررات صورت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و مدیرعامل فرابورس ایران به امضا رسید به این دلیل است تا بستری فراهم شود تا محصولات فرهنگی در حوزه صوت و تصویر وارد بازار مالی شوند و تامین مالی آن به شکل تامین مالی جمعی و با مشارکت مردم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«امیر هامونی» مدیرعامل فرابورس به عنوان یکی از سمت های این تفاهم نامه ابتدا در خصوص شرایطی که در فرابورس حاکم است صحبت کرد و گفت: اکنون بالغ بر ۶۰۰ هزار میلیارد تومان ثروت مردم در فرا بورس وجود دارد که در قالب ۱۰ بازار شکل گرفته است.

در بازار فرابورس ۵۰۰ نماد معاملاتی معامله می شود و بیش از ۴۰ صنعت از طریق ۱۰۶  کارگزاری که عضو فرابورس هستند، مخاطبانی با جمعیت ۱۱ میلیون نفر دارد. 

هامونی اضافه کرد:‌ قبل از تاسیس فرابورس حضور ما در بازار سهام صرفا به شکل سنتی بود اما پس از شکلگیری این سازمان با اقلیم متنوعی از سرمایه گذاری مواجه هستیم و ابزارهای دیگری در کنار سهام اضافه شدند تا به تامین مالی بخش های مختلف کمک کنند.

اکنون از این طریق ۱۵۰ هزار میلیارد تومان تامین مالی انجام شده است. از تامین برخی مسایل مربوط به دولت و بنگاه های اقتصادی گرفته تا کسب و کار اشخاص و افراد.

وی با اشاره به این که امضای تفاهم‌نامه در حوزه تامین مالی جمعی در صنعت صوت و تصویر،‌ به تامین مالی پروژه های فرهنگی در قالب های مختلف کمک می کند افزود: در حال بررسی ایده راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی ویژه بازار سرمایه هستیم تا از این طریق محتوای خاص برای بازار سرمایه درست کنیم.

مدیران ساترا در نشست امضای این تفاهم‌نامه اعلام کردند که برای رشد صنعت تولید محتوای دیجیتالی و توسعه رسانه‌های مستقل و پویا و همچنین پایان دادن به انحصار در این بخش باید پول‌های سالم به این صنعت تزریق شود.

«محمدصادق امامیان» رئیس ساترا در ادامه نشست گفت: صنعت رسانه نیز همچون سایر رسانه‌ها برای رشد خود نیاز به تامین مالی دارند. 

وی ادامه داد: رسانه‌های آمریکایی نفوذ بالایی در کشورهای مختلف دارند. اخیرا و بر اساس گزارشی که در یکی از اجلاس هایی که مدتی قبل برگزار شد اعلام کردند ۶۰ درصد مردم انگلستان مشترک سرویس‌های VOD هستند که ۹۷ درصد محتوای آن آمریکایی است.

اتفاق دومی که ممکن است در صورت نبود تامین مالی رخ دهد این است که رسانه‌های بزرگ و محدودی ایجاد شود که وابسته به کارتل‌های مالی هستند. در حوزه رسانه مساله انحصار شکل می‌گیرد که این موضوع بسیار خطرناک است. از آن جهت خطرناک است که نه به اقتصاد کشور کمک می کند نه به فرهنگ.

امامیان با اشاره به این که از سال ۹۴ و پس از شکل گیری رسانه‌های خصوصی در بستر اینترنت، تصمیم بر این شد که نهادهای تنظیم‌گیری نیز شکل بگیرد که به توسعه این صنعت توسط بخش خصوصی و شکوفایی آن در بستر اینترنت کمک کند. 

امامیان در ادامه به این نکته اشاره کرد که قدرت رسانه را عدد مالی که پشت آن قرار دارد نشان می‌دهد و افزود: ۶۴ درصد رسانه‌های بزرگ اروپایی که اتحادیه مخصوص به خود را نیز در این زمینه دارند نزدیک به ۳۲میلیارد یورو برای پیش‌برد کارهایشان بودجه در اختیار دارند، در حالی که ۵ رسانه بزرگ دنیا که اکثرا هم آمریکایی هستند قدرت مالی شان  معادل ۴۴۰ میلیارد یورو است. بنابراین برای اینکه ما هم در این زمینه با مشکل مواجه نشویم باید خط تامین مالی مناسب برای رسانه‌های خود ایجاد کنیم.

در ادامه امامیان راه‌حل‌های تامین مالی برای رسانه‌ها را تشریح کرد و گفت: حاکمیت نباید به فکر ایجاد محدودیت رسانه‌ها باشد و باید شرایط برای توسعه آنها فراهم باشد. هدف ساترا هم توسعه این صنعت است. از سوی دیگر باید با ایجاد فرصت‌های برابر برای تامین مالی توسط مردم از صنعت رسانه کارتل زادیی شود و اجازه ندهیم تعدادی غول مالی که وابستگی‌های اقتصادی یا سیاسی و حتی خارجی دارند در این صنعت دست به تامین مالی بزنند.

تامین مالی در این صنعت باید به صورت متنوع و در نهایت شفافیت و انضباط مالی اتفاق بیافتد و هیچ‌کجا بهتر از بازار بورس نمی‌تواند این شفافیت را ایجاد کند.

رئیس ساترا در پایان صحبت های خود به مصوبه های اخیر شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبه ها هر سرویس داخلی باید حداقل ۴۰ درصد محتوای تولیدی داشته باشد. ضمن اینکه سهم اقتصاد دیجیتالی از کل اقتصاد کشور باید ۱۰ درصد باشد که ما امیدواریم سهم بیشتر از اقتصاد دیجیتالی مربوط به صنعت محتوا باشد.

برچسب‌ها فرابورس امیر هامونی بازار بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرابورس بازار بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار فرابورس بازار بورس بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار تامین مالی بازار سرمایه تفاهم نامه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، آیین امضای توافق‌نامه همکاری بین معاونت علمی و دانشگاه علمی و کاربردی این گروه صنعتی تولید کننده نان در راستای تأسیس دانشگاه صنعت ماشین سازی با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، سید محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی و مهدی خان‌محمدی، رئیس هیئت مدیره این گروه صنعتی تولید کننده نان برگزار شد.

مشایخ در آیین امضای این توافق‌نامه با اشاره به حمایت جدی از توسعه بازار و اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع مختلف عنوان کرد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مأمن بخش خصوصی علاقمند به فناوری و نوآوری در تمامی حوزه‌ها است و از توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و رسوخ فناوری در حوزه‌های مختلف از تجهیزات پزشکی پیشرفته گرفته تا حوزه کشاورزی و غذا حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات ارزشمند ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی برای ورود فناوری و نوآوری به این حوزه عنوان کرد: این همکاری با این گروه صنعتی که در زمینه ماشین‌آلات فعالیت‌هایی داشته و مسیر تربیت نیروی انسانی را نیز پیموده است، قطعاً می تواند زمینه‌ساز اقدامات و دستاوردهای ارزنده‌ای در حوزه ماشین‌سازی شود.

مشایخ یکی از ارکان مهم برای صاحب فناوری شدن در هر حوزه را تسلط بر صنعت ماشین سازی آن حوزه دانست و افزود: در سالیان گذشته، از این مهم غفلت شده و صرفاً وارد کننده ماشین آلات و سخت افزار برای پاسخ گویی به نیازهایمان بودیم. این نقیصه در دوران تحریم ‌ها اثر خود را نشان داد و اگرچه صاحب کارخانه بودیم اما پشتیبانی و توسعه در گروی پشتیبانی سازندگان تجهیزات بود. با توسعه فناوری توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و رونق زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، گام‌های اساسی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه توسعه فناوری ماشین آلات صنعتی برداشته شده و امروز، کشورهای مخاطب محصولات دانش‌بنیان ایران‌، درخواست فناوری و خط تولید محصولات دانش‌بنیان را نیز دارند و این موضوع، نشان‌دهنده آگاهی کشورها از اهمیت برخورداری از فناوری و تکمیل زنجیره ارزش صنعت در کشورشان می‌باشد.

معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی تصریح کرد: در سال‌های اخیر به قدر مقدورات خود به این موضوع توجه داشته‌ایم و برنامه هایی همچون لیزینگ تجهیزات و ماشین آلات صنعتی آغاز شده است. البته باید دیگر دستگاه ها نیز به این موضوع توجه داشته باشند و تلاش های معاونت علمی به تنهایی کافی نیست.

وی با تاکید بر این که اگر می خواهیم در توسعه اقتصاد دانش بنیان موفق باشیم، باید حوزه های جا افتاده و معمول همچون آب و غذا و کشاورزی را فراموش نکنیم، افزود: موضوع امنیت غذایی برای همه کشورها امری راهبردی است و در کشور ما توسط وزارتخانه های مختلفی در حال پیگیری است. معاونت علمی نیز وظیفه خود می داند با حمایت از شرکت های شاخص و ‌توانمندی که در این حوزه دستاوردهای خوبی داشته اند، تلقی از اقتصاد دانش بنیان را گسترده کند.

هادوی، دبیر ستاد توسعه فناوری ماشین‌سازی معاونت علمی نیز در این نشست با بیان این‌که یکی از ضرورت های توسعه فناوری ماشین‌سازی، مهارت افزایی نیروی انسانی است، عنوان کرد: بدون توجه به این امر مهم، نمی توانیم شاهد جهش قابل توجه در صنایع باشیم.

وی با بیان این‌که یکی از مباحث مطرح در دنیا، ارتباط صنعت و دانشگاه است، ادامه داد: وجود نیروی انسانی دانش آموخته و زبده، لازمه توسعه ماشین آلات صنعتی است و معاونت علمی نیز توجهی ویژه به این موضوع دارد. گروه صنعتی نان سحر در زنجیره ارزش نان، ضمن آن‌که محصول نهایی را تولید می‌کند، در ساخت ماشین آلات صنعتی نیز توانمند است که نتیجه این توانمندی، کیفیت محصول نهایی و ماشین آلات تولیدی کارآمد است. بر همین اساس، قرار است در این توافق‌نامه، تجربه این گروه صنعتی در ماشین سازی را با شکل تازه‌ای در حوزه توسعه ماشین آلات و تربیت نیروی انسانی و با همکاری معاونت علمی در قالب یک مدل جامع دنبال کنیم.

کد خبر 6086493 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!
  • جزئیات مهم درباره صندوق املاک و مستغلات در فرابورس
  • هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳