Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@01:47:04 GMT

۵۰۰ مدیر شرکت‌های دانش‌بنیان زن هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۶۶۷۱

۵۰۰ مدیر شرکت‌های دانش‌بنیان زن هستند

لعیا جنیدی روز دوشنبه در نخستین رویداد گفتمان پیشروی علمی با موضوع ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم، فناوری و نوآوری که در دانشگاه الزهرا برگزار شد با بیان اینکه ۴۵ درصد از کارمندان معاونت حقوقی ریاست جمهوری را زنان تشکیل می دهند، ادامه داد: انتصاب مدیران زن از سال ۹۶ به رشد ۳۶ درصدی رسید و تعداد مدیران پایه در سال ‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ به ترتیب هفت هزار و (سال ۹۶)، ۹ هزار و ۷۳۶ نفر(سال ۹۷) و ۱۰ هزار و ۸۵۹ نفر(سال ۹۸) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جنیدی درباره تعداد مدیران میانی زن در سال های ۹۶ تا ۹۸ نیز خاطرنشان کرد: در فاصله سال های ۹۶ تا ۹۸ تعداد مدیران میانی زن به ترتیب، هزار و ۴۲۳ نفر(سال ۹۶)، هزار و ۶۷۰ نفر(سال ۹۷) و هزار و ۹۲۴ نفر(سال ۹۸) است؛ بر اساس آمار دیگری، تعداد مدیران عالی زن در همین سال های ذکر شده به ترتیب ۳۱، ۴۸ و ۶۷ نفر بود.
معاون حقوقی رییس جمهوری در امور زنان تاکید کرد: آمار اعلام شده حاکی از رشد مناسب اشتغال زنان است اما باید برای برقراری تناسب بیشتر، تلاش کرد.
جنیدی در ادامه با بیان اینکه در سطح دادگاه ‌های تجدید نظر و دادگاه خانواده، زنان فعال هستند، اظهار داشت: این گروه از زنان با رتبه قضایی در مسند خدمت هستند و زمان بازخوانی منابع فقه اسلامی رسیده است چرا که تفسیر مرجع در این حوزه، منافاتی با خدمت بانوان در بخش قضایی و حقوق عمومی ندارد.
به گفته معاون حقوقی رییس جمهوری در حوزه حقوق مدنی، بیش از ۹۰ درصد حقوق زن و مرد به غیر از برخی موارد مانند دیه و ارث، در قانون یکسان است؛ البته در مورد دیه می ‌توان راه حل ‌هایی برای تحقق برابری در چارچوب بیمه تعریف کرد.
وی درباره مناصب دولتی زنان و مردان، گفت: در بخش دولتی، مردان دو و نیم میلیون و زنان یک میلیون منصب را از آن خود کرده اند که البته این فاصله باید جبران و کمتر شود.
جنیدی در ادامه توصیه ای به وزارت علوم کرد و افزود: گسترش دانش و مهارت غیر تبعیض آمیز در دستور کار وزارت علوم قرار گیرد؛ البته تا این لحظه در جهت رفع این تبعیض تلاش‌های زیادی انجام شد اما باید توجه داشت که تامین اشتغال، عزت نفس بانوان را در جامعه تضمین می‌کند.
وی در ادامه با اشاره به دوستی خود با مرحوم مریم میرزاخانی، نخستین بانوی برنده مدال فیلدز در ریاضیات، یادآور شد: زمانی که دوره پسا دکتری در دانشگاه هاروارد می ‌گذراندم، مرحوم میرزاخانی در مقطع دکتری تحصیل می‌ کرد.
به گفته معاون حقوقی رییس جمهوری، نکته ای که انسان را در برخورد با مریم میرزاخانی، تحت تاثیر قرار می‌داد اخلاق او بود.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری لعیا جنیدی شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری لعیا جنیدی شرکت دانش بنیان لعیا جنیدی وزارت علوم تحقیقات و فناوری لعیا جنیدی شرکت دانش بنیان معاون حقوقی رییس جمهوری تعداد مدیران وزارت علوم نفر سال سال ۹۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان

شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد وزارت نفت از ۱۵۰ به ۶۶۶ شرکت و مبلغ قراردادی آنها نیز به ۳۸۶ میلیون دلار(۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) رسید. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت گفت: مبنای فعالیت بخش مهندسی شرکت نفت در دولت سیزدهم حمایت از تولید است، چنانچه شرکت‌های دانش بنیان طرف قرارداد این وزارتخانه از 150 به 666 شرکت و مبلغ قراردادی آنها نیز به 386 میلیون دلار(7هزار و 200 میلیارد تومان) رسید.

غلامرضا خوانساری؛ مدیرکل نظام تأمین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خریدهای خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات 250 کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه 30 حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

خوانساری خاطرنشان‌کرد: 85 درصد از کالاهای مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و 15 درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسئول وزارت نفت ادامه داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از واردکننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشورهای مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز 2 پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تأمین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار کرد: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبرهای خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح دو شرکت جدید دانش‌بنیان
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • رشد ۲۸ درصدی واحد‌های صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • واحدهای صنعتی دانش بنیان ۲۸ درصد رشد داشته است
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان از اولویت‌های اساسی استان یزد است
  • صندوق نوآوری و شکوفایی چه خدمات و تسهیلاتی به شرکت‌های دانش بنیان اعطا می کند؟