Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی گفت: طی روزهای آینده شورای هماهنگی جبهه اصلاح طلبان لیست واحد می‌دهد و هم زنان و هم جوانان در این لیست حضور دارند.

«فریده اولادقباد»، عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، در رابطه با عملکرد این فراکسیون در مجلس دهم به خبرنگار سیاسی خبرگزاری خبرگزاری برنا گفت: با توجه به اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، در برنامه ششم توسعه در فراکسیون زنان مصوبات بسیار خوبی را در این حوزه داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال در ماده 2 برنامه ششم توسعه که در راستای توانمندسازی فقرا است، ما اولویت زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست را اضافه کردیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: ماده 80 برنامه ششم توسعه دباره توانمندسازی بانوان است. همچنین ماده 101 عدالت جنسیتی که زیرشاخصه‌های آن با هماهنگی معاونت حوزه زنان ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی بود، تصویب و ابلاغ شد.

در طرح بیمه زنان خانه‌دار با اولویت زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست است

اولادقباد تصریح کرد: در همین راستا بودجه‌ سالیانه را به ماده 103 که بر بیمه زنان خانه‌دار با اولویت زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست تاکید دارد، اختصاص دادیم. بر همین اساس سال گذشته ما در صحن علنی 300 میلیارد تومان از بودجه را به این ماده اختصاص دادیم و امسال هم تلاش کردیم که 500 میلیارد تومان از بودجه سال 99 را به بیمه زنان خانه‌دار با اولویت زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست، تخصیص بدهیم.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در ادامه تشریح عملکرد فراکسیون زنان مجلس دهم یادآور شد: با همکاری اعضای فراکسیون زنان لوایح بسیار خوبی در مجلس مصوب شد. لوایحی مانند لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادر ایرانی که سالیان سال مسکوت مانده بود و بعد از ساعت‌ها جلسات کارشناسی تصویب کردیم.

لایحه حمایت از کودکان و  نوجوانان 10 سال در مجلس مسکوت مانده بود

اولادقباد ادامه داد: یکی دیگر از لوایحی که مسکوت مانده بود لایحه حمایت از کودکان و  نوجوانان بود که چیزی حدود 10 سال در مجلس مانده بود، همچنین طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و طرح‌های بسیاری که با تلاش فراکسیون زنان در کمیسیون اجتماعی و قضایی در اولویت رسیدگی و پیگیری قرار گرفتند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در رابطه با لایحه امنیت زنان تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین درخواست‌هایی که از رئیس مجلس، رئیس قوه قضاییه و از رئیس جمهور داشتیم، لایحه امنیت زنان بود، که در رابطه با آن چندین بار از لاریجانی درخواست کردیم از طریق مکاتبه با قوه قضاییه با ما همراهی کند.

لایحه امنیت زنان با تلاش فراکسیون زنان مجلس دهم به جریان افتاد

اولادقباد با بیان اینکه «در نهایت اعضای فراکسیون زنان با تعیین وقت قبلی، برای لایحه امنیت زنان به قوه قضاییه رفتیم» اظهار کرد: در نتیجه تلاش‌های این فراکسیون لایحه امنیت زنان پس از عبور از قوه قضاییه به کمیسیون لوایح دولت رسید. در حال حاضر از روحانی می‌خواهیم لایحه امنیت زنان را هرچه سریع‌تر با قید فوریت به مجلس شورای اسلامی برساند.

این نماینده مجلس در رابطه با جزئیات این لایحه تبیین کرد: این لایحه مربوط به امنیت زنان و در راستای خشونت‌های اجتماعی و خانگی و مواردی از این قبیل است، لایحه امنیت زنان حدود 74 ماده دارد که هدف اصلی از طرح آن حفظ کرامت، صیانت و امنیت زنان در برابر خشونت است.

تنها 17 زن در مجلس شورای اسلامی حضور دارند

اولاد قباد با تاکید بر اینکه عبارت «زنان برای زنان» نکته کلیدی برای حضور زنان در سیاست است، در رابطه با میزان حضور زنان در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: در حال حاضر تعداد زنان در مجلس شورای اسلامی 17 نفر است و از 6 درصد هم کمتر است. هم اکنون با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات به نظرم حتی در حوزه مشارکت‌های سیاسی، زنان هم باید انتخاب کنند و هم باید انتخاب شوند.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در ارزیابی میزان حضور زنان در لیست‌های انتخاباتی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان هنوز قطعی نشده است، نسبت به حضور زنان در لیست‌های انتخاباتی نمی‌توانم ارزیابی داشته باشم. چنانکه زنان باتجربه و توانمند که در حوزه اجرایی دستی بر آتش داشته باشند، وارد مجلس شوند، موثرتر می‌توانند در راستای احقاق حقوق زنان در مجلس شورای اسلامی اقدام کنند.

اولادقباد در پاسخ به اینکه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات لیست واحدی ارائه خواهد کرد یا خیر، تصریح کرد: طی روزهای آینده شورای هماهنگی جبهه اصلاح طلبان لیست واحد می‌دهد و هم زنان و هم جوانان در این لیست حضور دارند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در رابطه با لزوم حضور احزاب و مشارکت مردم در انتخابات تبیین کرد: مهم‌ترین رکن قانون اساسی، دموکراسی و جمهوریت نظام  جمهوری اسلامی ایران حضور مردم در انتخابات و رفتن به  پای صندوق‌های رأی است. این نظام بر پایه خون شهدا بنا شده و نباید نسبت به آینده کشور و سرنوشت خودمان بی‌تفاوت باشیم. در واقع جهت حفظ منافع ملی کشور، مصالح عمومی و احقاق حقوق زنان باید در انتخابات مشارکت کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لایحه امنیت زنان فریده اولاد قباد نماینده مجلس شورای اسلامی زنان در مجلس شورای اسلامی شورای هماهنگی جبهه اصلاح مجلس شورای اسلامی فراکسیون زنان مجلس عضو فراکسیون امید برنامه ششم توسعه لایحه امنیت زنان مسکوت مانده میلیارد تومان حضور زنان اصلاح طلبان حضور دارند قوه قضاییه مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور کار مجلس برای بررسی وضعیت بازار ارز

محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، اظهار کرد: بر اساس اصلاحات آئین‌نامه داخلی مجلس قرار بود بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه مربوط به منابع، مصارف و احکام، دولت جداول را مبتنی بر بخش اول ارائه دهد، اما الان تفاوت زیادی بین اعداد و ارقام احکام با جداول وجود دارد.

وی در ادامه بیان کرد: درباره موضوع ارز قرار بود مجلس جلسه‌ای برگزار کند که به دلیل اتفاقات اخیر به تأخیر افتاد؛ انتظار می‌رود جلسه فوق‌العاده‌ای در این مورد تشکیل شود. باید موضوع سیاست‌های ارزی تعیین تکلیف شود، چرا که چالشی برای سیاست‌های اقتصادی کشور است.

در ادامه جلسه، محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: بخش دوم لایحه بودجه بر اساس بند (ب) ماده ۱۸۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد و کمیسیون تلفیق، صحن مجلس و حتی دولت نمی‌توانند احکام جدیدی را در جداول بیاورند. بر این اساس اگر تغییری درباره موضوع مالیات یا LPG در جداول لحاظ شده باشد، به معنای حکم جدید است که امکان طرح آن در بخش دوم لایحه بودجه وجود ندارد.

وی تاکید کرد: نمایندگان در پیشنهادات خود دقت داشته باشند و در کمیسیون تلفیق و همچنین در جریان بررسی بودجه در صحن مجلس، امکان طرح حکم جدید نیست. اگر دولت هم در بخش دوم لایحه بودجه حکم جدیدی آورده باشد، خلاف قانون عمل کرده و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی بر اساس ماده ۱۸۲ آئین‌نامه، بخش اول لایحه بودجه یعنی منابع و مصارف را تصویب کرد که بعد از تأیید شورای نگهبان تبدیل به قانون و در اسفند ماه ابلاغ شد. بر این اساس دولت، کمیسیون تلفیق و مجلس شورای اسلامی حق تغییر منابع و مصارف را ندارند، اما جابه‌جایی بین جداول امکان‌پذیر است.

وی درباره وضعیت بازار ارز هم گفت: جلسه مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز به تأخیر افتاد، اما حتماً جلسه‌ای هفته آینده در این مورد برگزار خواهیم کرد.

منبع: مهر

tags # مجلس شورای اسلامی سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • عملیات تنبیهی وعده صادق، مسرت و سرافرازی تمام آزادگان جهان را به دنبال داشت
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • جنگ لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها
  • قالیباف: وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کنیم
  • دستور کار مجلس برای بررسی وضعیت بازار ارز
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس