Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@22:57:42 GMT

پایان ۱۴ روز قرنطینه ایرانیان بازگشته از چین

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۹۶۷۳

به گزارش ایسنا، کریستف هملمن در حاشیه بازدید وزیر بهداشت از پایان قرنطینه تعدادی از دانشجویان و هموطنان ایرانی مقیم ووهان در یکی از هتل‌های اطراف تهران بزرگ، اظهار داشت: در این مدت از مجموعه‌هایی که در ایران برای کنترل بیماری‌های واگیر فعالیت دارند مانند انستیتو پاستور، بازدید کردم و چندین بیمارستان در ایران کاملا برای مواجهه با شرایط مبتلایان به کروناویروس در نظر گرفته شده است و از این بیمارستانها که از امکانات بسیار خوبی برخوردار بودند، هم بازدید کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی بالایی در کنترل و مهار بیماری‌های واگیر برخوردار است و سازمان جهانی بهداشت آمادگی دارد که همکاری‌های خود با جمهوری اسلامی ایران را تقویت کند و اطمینان داریم که همه می‌توانیم در جهتی مثبت و مفید به ایران و جامعه جهانی کمک کنیم.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران خاطرنشان کرد: یکی از نمونه‌های بارز موفقیت جمهوری اسلامی ایران در رسیدگی به مناطق سیل زده ابتدای سال جاری در این کشور بود که با روش بسیار منسجم و قدرتمندانه، حوزه بهداشت و درمان در این مناطق مدیریت شد و شاید اگر چنین سیلابی در برخی کشورهای دیگر رخ می‌داد، نمی‌توانستند همانند ایران با قدرت از شیوع و اپیدمی بیماری‌های واگیر جلوگیری کنند.

هملمن تاکید کرد: امروز در بازدید و پایان قرنطینه دانشجویان ایرانی شاهد بودیم که همه چهره‌ها خندان بود وهیچ چهره ناراحتی ندیدیم و این افراد در طول دوره قرنطینه از امکانات مناسبی برخوردار و با خانواده‌های خود در ارتباط و تماس بودند.

وی اظهار داشت: جا دارد که امروز تبریک سازمان جهانی بهداشت را به دکتر نمکی وزیر بهداشت، دکتر رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و دکتر کولیوند رییس سازمان اورژانس کشور، دکتر گویا رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر و تمامی دست اندرکاران این قرنطینه اعلام کنم.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران خاطرنشان کرد: از انستیتو پاستور و تعدادی از بیمارستان‌های تهران و کرمان که برای پذیرش مبتلایان احتمالی کروناویروس جدید از سوی وزارت بهداشت ایران در نظر گرفته شده بود، بازدید کردم و این مراکز از امکانات بسیار خوبی برخوردار بودند و ظرفیت بسیار بالای ایران در مقابله و کنترل بیماری‌های واگیردار را خوبی مشاهده کردیم.

هملمن افزود: همه اینها را دیدم و تنها چیزی که در ایران ندیدم، بیمار مبتلا به کرونا ویروس جدید بود. شاید در کشورهای همسایه شاهد ابتلای چندین نفر به کروناویروس جدید بوده‌ایم اما به طور کلی در سطح جهانی، وضعیت این بیماری در حال کنترل است و روند کاهشی دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران سازمان جهانی بهداشت بیماری های واگیر بازدید کردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی در رایزنی فرهنگی کشورمان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد