Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر مسائل سیاسی با حضور در برنامه تلویزیونی «بدون توقف» که 28 بهمن‌ماه برگزار شد، به مسائل پیرامونی در خصوص انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداخت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سیدمحمدصادق خرازی در برنامه «بدون توقف» گفت: در انتخابات سال 84 که برگزاری انتخابات به جز شورای نگهبان در دست دولت اصلاحات بود، یکی از بزرگان کشور مدعی تقلب در انتخابات شد، رهبری نگران شدند رئیس‌جمهور وقت را خواستند و گفتند شما بررسی کنید، رئیس‌جمهور گفت من بررسی کردم هیچ گونه تخلفی شکل نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من می‌خواهم این را عرض کنم که ما برای آینده باید یک سازوکار جدی پیش‌بینی کنیم فرقی نمی‌کند راست یا چپ، برای اینکه امیدها را مستحکم‌تر کنیم، مشارکت‌ها را جدی‌تر کنیم بین این انسجام و شمول نقاط ضعف را پیدا و در آینده آن را حل کنیم که به نظر من شورای نگهبان هم آمادگی این کار را دارد.

وی ادامه داد: بسیاری بودند که با پیام و ادبیات خودشان دغدغه‌های‌شان را مطرح کردند آن ادبیات و این حرف‌ها هیچ کدام در تعارض مصالح و منافع ملی نیست. بنده هم به عملکرد نمایندگان مجلس در این دوره نقد دارم، رئیس دولت اصلاحات هم نقد دارد، افراد بسیاری هم نقد دارند، ما آب گرمی از این برادران و خواهرانی که به مجلس رفتند ندیدیم. اگر جایگاه‌ها را هم عوض کنید همین نقد خواهد بود، شورای نگهبان را به اصلاح‌طلب‌ها هم بدهید بخواهند سازوکاری تعریف کنند با قوانینی که بر شورای نگهبان حاکم است بهتر از این نمی‌توانند عمل کنند.

دبیر کل حزب ندای ایرانیان با اشاره به اینکه این حرف من خیلی مورد نقد قرار می‌گیرد و تا هفت پشت من را هم محاکمه خواهند کرد، تصریح کرد: ما ناچاریم سازوکارها را اصلاح کنیم فرق نمی‌کند چه در مجلس، چه در شورای نگهبان چه در وزارت کشور و چه در جاهای دیگر. ما ناچاریم برای اینکه دشمن شاد نشویم همه آحاد مردم را به صحنه سیاسی بکشانیم، ادبیاتی به کار ببریم که باعث مشارکت ملی شود، چه رئیس جمهور باشد، چه رئیس مجلس، چه رئیس دستگاه قضا، چه کنشگر اصلاحات همه موظفند که از منافع و مصالح ملی دفاع کنند، اما جایی برای دفاع باقی بگذاریم، اجازه دهیم که دیگران هم صحبت کنند.

خرازی همچنین یادآور شد: نکته بعدی این است که برای قدرت‌افزایی و مشارکت مردم قانون آمده مکانیزمی در نظر گرفته که هر چهار سال یک بار این چرخش سیاسی و قدرت انجام شود، بعضی‌ها خیلی دوست ندارند اعم از چپ یا راست، روشنفکر یا متعصب، ما بحث‌مان دفاع از افراد نیست فکر نکیند من دفاع می‌کنم از این آقایانی که در مجلس هستند یا افرادی که ثبت نام کردند و رد صلاحیت شدند البته اگر افرادی به ناحق رد صلاحیت شدند نظام و حاکمیت باید از حق و آبروی آنها دفاع کند.    

وی اضافه کرد: شما را هم اگر روزی رد صلاحیت کنند ناراحت می‌شوید، برای اینکه هویت‌تان زیر سؤال رفته، هویت یک جریان مدام منکوب می‌شود، ما ادبیات‌مان را اصلاح کنیم اگر قرار باشد تقسیم شود سهم عدم استقبال مردم یا دلگیری مردم در انتخابات در کشور، این سهم را مشخص کنیم به عزم جزم مردم و رستاخیزی که در تشییع شهید سلیمانی شد نگاه نکنیم، با بحث مشارکت مردم و بحران اجماع‌سازی فعلی، عملکرد دولت، صداوسیما و مجموعه نظام واقع‌بینانه  برخورد کنیم.

سفیر سابق ایران در فرانسه با تأکید بر اینکه «آهنگی که امروز در خارج از کشور زده می‌شود را جدی بگیریم» گفت: تیم استراتژیک براندازی دوران ریگان در ساختار سیاست خارجی ایالت متحده احیاء شده و نگاهش به جمهوری اسلامی ایران همان نگاهی است که به اتحاد جماهیر شوروی داشتند، در شوروی توصیه می‌کردند به دو دولت ریگان و بوش پدر که مقتدرانه برخورد کن هیچ اتفاقی نمی‌افتد، تحلیلگران امروز ایالت متحده معتقدند امروز نظام سیاسی ایران با سرعت به سمت انهدام نظام سیاسی پیش می‌رود. یک زمانی می‌گفتند تغییر رژیم یعنی دولت‌هایی که در کشور هستند باید سقوط کنند و دولتی که خاص نظر آنهاست بیاد در کشور حاکم شود.

این چهره اصلاح‌طلب در ادامه عنوان کرد: مردم ایران هم بارها به دهان‌شان زدند و باز هم می‌زنند، اما الان یک بحث خطرناک‌تر را دنبال می‌کنند، آنها مدعی هستند که ساختار نظام سیاسی ایران به سمت انهدام پیش می‌رود و اگر به سمت انهدام پیش برود بعد از انهدام، فروپاشی نظام سیاسی ایران و بعد از آن تغییر رژیم است، می‌گویند ما به این‌ها می‌رسیم و اولین کد رمزی که یافتند واقعه بنزین و اتفاقات آبان‌ماه بود و همین را مبنای فکری خودشان قرار دادند و ادبیات‌سازی کردند و بر همین مبنا هم حکم شهادت سردار سلیمانی را امضا کردند.

معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با تأکید بر اینکه آمریکا و تمام دولت‌های غربی امروز به دنبال انهدام نظام سیاسی در ایران هستند، بیان کرد: آنها می‌گویند انهدام نظام سیاسی ما یعنی انهدام مقاومت، انهدام مقاومت هم یعنی خواست قدرت‌های جهانی، بزرگترین دغدغه‌شان را چین می‌دیدند دوباره برگشتند به خاورمیانه. ما برای اینکه این ادبیات منحوس را نابود کنیم باید یک انتخابات حداکثری و باشکوه داشته باشیم. من هم در مجلس اصلاح‌طلبان و هم در شورای نگهبان صحبت کردم و معتقدم ما توان ملی ما فقط موشک نیست در کنار آن مردم هستند بزرگترین سرمایه ملی این نظام مردم هستند و انتخابات نماد مردم‌سالاری و میراث امام و شهیدان ماست.

خرازی در پایان یادآور شد: من به تمام دوستان‌مان توصیه کردم در این مقطع کاری کنیم یک مقداری بفهمیم که در اقصای ما چه می‌گذرد ما همه از سران کشور گرفته تا اصلاحات و حتی سران ملی، مذهبی همه سوار یک کشتی هستیم، دشمن که بیاید همان داعش است از قفا سر می‌برد، بزرگترین کاری که قاسم سلیمانی کرد این بود که امنیت ملی ایران را به آن سوی مرزها برد، سرشت و سرنوشت همه ما در یک جا رقم می‌خورد و باید کاری کنیم که همه در انتخابات به صورت حداکثری شرکت کنند.

انتهای پیام/4028/

منبع: آنا

کلیدواژه: شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی برنامه بدون توقف نظام سیاسی ایران سمت انهدام شورای نگهبان رئیس جمهور رد صلاحیت چه رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در شست خبری امروز خود در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین در خصوص موضوع و واکنش جمهوری اسلامی ایران به استفاده رژیم صهیونیستی از فضای کشورهای همسایه و منطقه برای اقدام علیه منافع جمهوری اسلامی ایران از جمله در حملات اخیر علیه کنسولگیری کشورمان با ادعای حمله به اصفهان، همچنین همکاری برخی کشورها در رهگیری موشکها و پهپادهای بکار گرفته شده در عملیات وعده صادق با تأکید بر اینکه اتفاقی که رخ  داد از نظر ما یک حرکت ایذایی ناچیز بوده و هیچ ارزش عملیاتی و نظامی نداشت، گفت: رژیم غاصب صهیونیستی هم اساساً مسئولیت این اقدام را بر عهده نگرفت و شاید آنقدر بی‌ارزش بود که آنها نخواهند روی آن کار تبلیغاتی کنند.

وی افزود: اتفاق خاصی هم همانطور که وزیر خارجه در مصاحبه‌ها گفتند رخ نداده و ریز پرنده‌هایی در این واقعه بکار گرفته شده بودند که در سایه هوشیاری سامانه‌های دفاع هوایی مورد هدف قرار گرفتند و عملاً دشمن نتوانست از این اقدام چیزی بدست آورد.

کنعانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایراندر مورد امنیت ملی و منافع شهروندان و نیروهای خود همانطور که مقتدارنه عمل کرد و نشان داد ملاحظه هیچ طرف و دشمنی را نخواهد کرد و در تداوم حفاظت از امنیت ملی نیز از همه قدرت خود قاطعانه و مبتنی بر مقررات بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان کرد: همانطور که دولت آمریکا هم اعلام کرد در کنار رژیم بود تا مانع اقدام بازدارنده و مشروع ایران در سرزمین های اشغالی شود، بیش از ۲۰ کشور تلاش کردند در حوزه اطلاعاتی و دفاعی و بازدارندگی با کمک به رژیم صهیونیستی مانع اقدام عملیاتی مشروع ایران بشوند، اما آنچه در عمل اثبات شد لین بود که یدالله فوق ایدیهم و ایران مقتدارنه به آنچه هدفگذاری کرده بود دست پیدا کرد و این موضوع مورد اعتراف کارشناسان قرار گرفت و رژیم صهیونیستی پاسخ لازم را دریافت کرد.

وی تصریح کرد: ایران برای هر مرحله و اتفاقی(در آینده نیز) هدفگذاری لازم را انجام داده و متناسب با آن اقدام خواهد کرد.

پاداش 26 میلیاردی به نسل‌کشی نتانیاهو بازی با آبروی مردم آمریکا

کنعانی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار قدس آنلاین درباره مصوبه کنگره آمریکا برای کمک مالی چند ده میلیارد دلاری به صهیونیستی برای تدوام جنگ هم اظهار داشت: کاملا روشن ایت اینکه دولت آمریکا از ابتدای بحران غزه بخشی از بحران رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین بود و اگر حمایت های نامحدود و بدون قید و شرط آمریکا نبود این رژیم امکان تداوم حتی یک روز  جنگ علیه مرده غزه و کرانه غربی را نداشت. مصوبات جدید و ماهه تاسف آمریکا در ارائه کمک‌های هنگفت مالی و نظامی به رژیم صویونیستی چیزی جز پاداش دادن به یک رژیم جنایت کار که هفت ماه است مرتکب نسل کشی و جنایت جنگی در فلسطین می شود نیست و جهان نسبت به این واقعه قضاوت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه این ارسال پول‌ها هیچ کمکی به اسرائیل نخواهد کرد و دولت آمریکا اعتبار ملت خود را در کنار رژیم غاصبی قرار داده که تا امروز هیچ پیروزی جز ۳۴ هزار کشته و ۱۰۰ هزار مجروح در این جنگ بر جای نگذاشته، پرسید؟ آیا ملت آمریکا می پذیرد دولت آنها ینگونه اعتبار و آبروی آنها را شرط بندی کند.

رایزنی های ضد تحریمی در نیویورک

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره نتایج آنچه رایزنی های وزیر خارجه در نیویورک برای رفع تحریم‌ها عنوان شده هم با بیان اینکه ایران برای تامین حقوق ملت به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه طرف‌های خاص از جمله آمریکا از همه ظرفیت‌ها استفاده کرده است گفت:‌ آن کسانی که زیر میز دیپلماسی زدند دولت آمریکا بود و دولت‌های اروپایی نتوانستند خلأ دولت آمریکا را جبران کنند لذا دیتگاه دیپلماسی در مسیر  احقاق حقوق ملت اولا از طریق بی اثر کردن تحریم ها به توصیه رهبری و لغو این محدویت ها در وحله دوم  به وظیفه خود عمل کرده و می‌کند.

واکنش تهران وه حضور نیروهای خارجی در قفقاز

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی کشورمان در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص تحولات امنیتی در  منطقه قفقاز جنوبی و حضور نیروهای بیگانه در این منطقه هم با تأکید بر اینکه امنیت این حوزه برای امنیت در کل منطقه اثرگذار است و هرگونه بی ثباتی و ناامنی در این منطقه بر کلیت امنیت در منطقه اثر خواهد گذاشت، گفت: همواره گفته‌ایم حضور نظامی خارجی در منطقه کمکی به ثبات و امنیت و تامین منافع ملت‌های منطقه نخواهد کرد. هر رویکردی که ناظر بر تقویت نظامی گری در قفقاز جنوبی باشد باعث پیچیده‌تر شدن شرایط امنیتی در منطقه و آسیب زدن به روند صلح سازی در منطقه خواهد بود و چنین چیزی را ایران نمی‌پذیرد.

کنعانی افزود: کشورهای منطقه مایل به شکل گیری سازوکارهایی نیستند که به پیچیدگی شرایط در منطقه کمک کند.

ایرلاین‌های ایذانی هیچ فعالیت نظامی ندارند

این دیپلمات ارشد درباره اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌های خارجی مبنی بر فعالیت غیرصلح‌آمیز و پشتیبانی نظامی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در مسیر روسیه و منطقه غرب آسیا نیز تصریح کرد: چنین چیزی را قطعا تایید نمی‌کنم. ما ملتزم به قوانین و مقررات و سازوکارهای بین‌المللی هستیم و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) و سایر خطوط هوایی مدنی ایران در چارچوب قوانین و مقررات و کنوانسیون‌های بین‌المللی صرفا در راستای انتقال مسافران و محموله‌های تجاری در مسیرهای داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و تحت قوانین حاکمیتی اتحادیه اروپا و دیگر سازوکارهای شناخته شده بین‌المللی فعالیت می‌کنند.

کنعانی گفت: در هیچ کدام از مسیرهای ادعایی که در رسانه‌ها پرداخته می‌شود از جمله در رسانه‌هایی که دارای سابقه ضدیت و جوسازی علیه ایران هستند،چنین فعالیت‌هایی صورت نمی‌گیرد و ایران ملتزم به قوانین و مقررات بین‌المللی در حوزه هوانوردی است و اینگونه ادعاها را رد می‌کنیم.

تحریم جدید از سوی اروپا شرم آور است

وی در مورد تحریم احتمالی اروپا علیه ایران هم با تأکید بر اینکه اروپایی‌ها  اگر چنین اقداماتی را انجام دهند پاداش به یک رژیم متجاوز است و اقدام غیرقانونی علیه دولتی است که صرفا در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی برای ایجاد بازدارندگی در مقابل یک رژیم متجاوز و ناقض مقرارت بین‌المللی عمل کرده است، گفت: جای تاسف است اتحادیه اروپا علیه رژیمی که هفت ماه مرتکب جنایت جنگی شده و بیش از 34 هزار شهروند فلسطینی را قتل عام کرده و مراکز بیمارستانی را مورد حمله جنایتکارانه قرار داده و بیماران و مجروحان و کادر درمانی را در محوطه بیمارستان اعدام و از محوطه بیمارستان به عنوان قبرستان‌های دفن دسته جمعی استفاده کرده و طبل رسوایی آن نواخته شده است، اقدامی را در دیوان بین‌المللی دادگستری صورت نمی‌دهد.

وی گفت: اما صحبت از اقدام تحریمی علیه دولتی می‌کنند که جز در چارچوب قوانین بین‌المللی اقدام نکرده است و اگر چنین اقدامی را انجام دهند غیرقانونی و در تاریخ اتحادیه اروپا به عنوان اقدام شرم آور محسوب می‌شود و اگر کشوری خود را پایبند به رعایت این تحریم‌ها کند، در تاریخ یک شرمندگی را برای خود به ثبت خواهد رساند .

این خبر تکمیل می شود...

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • انهدام باند سارقان احشام در بیله سوار
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل