Web Analytics Made Easy - Statcounter


رویداد۲۴ اصولگرایان با تعدد نامزد مواجه هستند. در حوزه‌های انتخابیه کوچک می‌شود با اطمینان گفت که نود درصد نامزد‌های تایید صلاحیت شده اصولگرا هستند، اما در تهران، احصا چنین آماری دشوار است و حدس زدن چنین رقم مشابهی نه کاری دشوار که یک واقعیت عینی است، با این حال از جمع اصولگراها، عده‌ای خودی‌ به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که در فهرست اولیه اصولگرا‌ها هم قرار گرفتند و حالا که لیست‌های انتخاباتی منتشر شده است، بعضی از آن‌ها تصمیم به انصراف گرفتند.

انصراف این افراد البته خبر مهمی نیست. اگر این افراد هویتی داشتند، به خاطر حمایت لیست اصولگرایان بود لذا اکثر انصراف‌ها در سکوت خبری رخ خواهد داد. با این حال بررسی افرادی که با سر و صدای بیشتری انصراف خود را خبری کردند (تا شاید امتیاز بیشتری بگیرند) می‌تواند در تحلیل آینده سیاسی ایران موثر باشد.

انصراف رئیس دفتر حداد عادل

امیر ابراهیم رسولی مسئول دفتر حداد عادل که کار‌های نشریه نماینده را نیز برای نماینده سابق تهران در مجلس انجام می‌داد، از جمله افرادی بود که در لیست اولیه شورای ائتلاف حضور داشت، اما وقتی اصولگرایان به رزومه ضعیف او و تلاش حداد عادل برای قرار گرفتن نام او در فهرست اعتراض کردند، از لیست کنار گذاشته شد و بعد از انتخابات انصراف داد.

رسولی البته متنی نوشت که به خاطر کار در نشریه نماینده به کار مجلس آشنا بوده، اما این متن خیلی جدی گرفته نشد. او در بیانیه انصراف، تعریف از قالیباف و حداد عادل فراموش نکرده است و آن‌ها را نماد تقوا و ... خوانده است.

انصراف دبیرکل با گلایه و حمایت

مهدی وکیل پور دبیر کل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی که یکی از احزاب کوچک اصولگرا محسوب می‌شود نیز با صدور اطلاعیه‌ای از کاندیداتوری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انصراف داد.

او در بیانیه خود نوشته است: «علی‌رغم انتقادات وارده فراوان به مدل وحدت در شورای ائتلاف و سبک مدیریت ضعیف آن که طرح این مسائل را در شرایط فعلی به مصلحت نیرو‌های انقلاب نمی‌دانم و از آن عبور می‌کنم. اعلام می‌کنم بی‌مهری‌های صورت‌گرفته، ذره‌ای از ارادت و تلاش ما برای موفقیت جبهه انقلاب کم نمی‌کند. از عموم برادران و خواهرانم، به خصوص جوان‌های مؤمن و انقلابی، معتمدین و نخبگان در محلات جنوب شهر تهران و همشهریان آذری و ترک‌زبانم که در این مدت نسب به حقیر محبت داشتند صمیمانه سپاسگزارم.»

بیشتر بخوانید: لیست اصولگرایان تهران، به نفع قالیباف و ایثارگران/ خداحافظ شعار مناطق محروم!

پدر مناطق محروم هم رفت!

جلیل بشارتی که اصولگرایان به او لقب پدر مناطق محروم را داده بودند در رقابت‌های درونی نتوانست آرای کافی را به دست بیاورد و در تجدید نظر فهرست‌ها، نامش از لیست نهایی شورای ائتلاف حذف شد و از شرکت در انتخابات انصراف داد. بیانیه هم نداد.

وزیر احمدی نژاد هم انصراف داد

محمد عباسی وزیر اسبق ورزش و تعاون با صدور اطلاعیه‌ای ضمن اعلام انصراف از حضور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، نوشت «گرچه دوستان سازکار کننده این امر مهم در جبهه اصولگرایان بدلایلی که در جای خود باید نقد و ارزیابی شود، نتوانستند معیار‌های لازم وحدت آفرین و کارآمدی را برای ارائه یک لیست واحد باز ماندند، متاسفانه این لیست‌های متفرق دوستان متدین و علاقمند جبهه انقلابی و ولایت مدار را در آستانه انتخابات نگران و عناصر رقیب را برای حضور پرشور منسجم، تا اشتعال دنیا خواهی و فرصت جویی اکناف مدعی اصولگرایی را ناظر باشند. یعنی همان نتیجه‌ای را که در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ اتفاق افتاد.»

عباسی البته از هیچکدام از ۹ فهرستی که نام او را قرار نداده بودند، حمایت نکرد. البته احمدی نژاد وزیر زیاد دارد که در انواع فهرست‌های انتخاباتی حضور دارند و جای عباسی خیلی هم خالی نخواهد بود.

عضو سابق حزب کار هم انصراف داد

الهه راستگو چهره شاخص دیگری بود که از حضور در انتخابات انصراف داد. او در بیاینه خود هدف انصراف را در راستای اتحاد و انسجام نیرو‌های انقلابی از حضور در انتخابات خوانده است.

قدیری ابیانه هم در فهرست‌ها نیست

قدیری ابیانه که در فهرست اولیه جبهه پایداری و نیرو‌های انقلاب قرار داشت، از حضور در انتخابات انصراف داد. او هم در بیانیه خود نوشته وضعیت احزاب ما مناسب و متناسب با آرمان‌ها و نیاز کشور نیست. پیشبرد گام دوم انقلاب نیازمند عزمی جدی برای تشکیل گروه‌های سیاسی مردمی و انقلابی و برنامه محور است.

بیشتر بخوانید: شباهت الهه راستگو و حسین مظفر چه بود که در هیچکدام از لیست‌های اصولگرایان قرار نگرفتند؟

انصراف در سکوت

بعضی چهره‌های انتخاباتی نیز احتمالا انصراف داده اند، اما انصراف خود را رسانه‌ای نکرده‌اند. فرشاد مهدی پور از افراد حامی قالیباف است که در هیچکدام از فهرست‌های انتخاباتی نیست.

البته برخی سایت‌ها نوشتند خبری از حسین مظفر نیست و احتمالا او هم انصراف داده است اما اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد او پس از اینکه در لیست اصولگرایان تهران قرار نگرفته به کرج رفته و تبلیغات خود را از آن حوزه آغاز کرده است.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rE6 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات مجلس یازدهم لیست اصولگرایان تهران اصولگرایان تهران انتخابات انصراف حضور در انتخابات اصولگرایان تهران لیست اصولگرایان نیرو های انقلاب هم انصراف مناطق محروم حداد عادل فهرست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رائفی‌پور برای دور دوم هم لیست می‌دهد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل ظهره‌وند عضو فهرست صبح ایران در گفتگویی، با بیان اینکه جبهه صبح ایران از متن جامعه جوان ظاهر شده است و بنده آنها را بسیار فعال دیده‌ام، گفت: دبیر کل این تشکیلات یک جوان است و تیمی هم که جمع شده‌اند افراد جوان و تحصیلکرده‌ای هستند و به خوبی مسائل را حوزه‌بندی کرده‌اند و کارهای تحقیقاتی خوبی انجام می‌دهند ضمن آنکه به مطالبات مردم هم توجه دارند و سعی می‌کنند مطالبه‌گری را فعال کنند از این رو افتخار می‌کنم که نامزد این فهرست هستم.

بنابر روایت ایرنا، وی با بیان اینکه بنده علاوه بر صبح ایران در فهرست اُمنا هم بودم از ارائه فهرست صبح ایران و اُمنا در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: به غیر از این دو تشکل جبهه ایران اسلامی و وفاداران به انقلاب اسلامی هم فهرست خواهند داد.

عضو فهرست صبح ایران در پاسخ به این پرسش که آیا این ۴ تشکل در مرحله دوم انتخابات لیست مشترک می‌دهند؟ گفت: لیست واحد نمی‌دهند اما اشتراکات آنها به هم نزدیک است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898705

دیگر خبرها

  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • رائفی پور برای دور دوم انتخابات مجلس لیست می‌دهد؟
  • رائفی‌پور برای دور دوم هم لیست می‌دهد!