Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیش از ۱۹ هزار شغل را در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان ایجاد کرده یا در دست راه‌اندازی دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت با اعلام این خبر درباره اقدامات این بنیاد در استان سیستان و بلوچستان توضیح داد: بنیاد برکت تا به امروز و در قالب مدل اقتصادی «سحاب» (طرح سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال برکت) ۵۹۲۰ طرح اشتغال‌زایی را در ۱۴ شهرستان استان با حجم سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۳۲۷ میلیارد ریال اجرایی کرده یا در دست اقدام دارد که ایجاد اشتغال برای ۱۷ هزار و ۷۵۷ متقاضی را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: همچنین در مدل اقتصادی «آفتاب» (آیین‌نامه فقرزدایی و توان‌افزایی برکت) احداث یک واحد تولید، فرآوری و بسته بندی خرما در شهرستان سراوان در دست اقدام است. برای راه‌اندازی این طرح، ۸۴ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری پیش بینی شده و منجر به ایجاد ۲۶۰ فرصت شغلی خواهد شد.
راضی زاده با اشاره به مشارکت اقتصادی بنیاد برکت با ۴ بنگاه و واحد تولیدی در شهر‌های زاهدان و زابل عنوان کرد: مشارکت با این بنگاه‌های اقتصادی در قالب طرح اشتغال‌زایی بنگاه‌محور و با حجم سرمایه‌گذاری ۱۷۰ میلیارد ریالی انجام گرفته که ۹۸۰ اشتغال را در پی داشته است.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره طرح‌های تسهیلات‌محور این بنیاد در استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در قالب راه‌اندازی طرح‌های اقتصادی خرد با اعطای تسهیلات ارزان قیمت، ۶ طرح نهایی شده که منجر به ایجاد ۱۶۷ فرصت شغلی شده است. برای اجرای این تعداد طرح، ۹۵ میلیارد ریال سرمایه اختصاص یافته است.
وی در خصوص اقدامات بنیاد برکت در حوزه ایجاد فرصت‌های کسب و کار در شهرستان زابل نیز اظهار داشت: تعداد طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته زابل تا دهه فجر امسال به ۹۰۰ طرح رسیده که ایجاد ۲۷۰۰ فرصت شغلی را به دنبال داشته است.
راضی زاده اضافه کرد: این ۹۰۰ طرح طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ ایجاد شده و ۲۶۶ طرح دیگر هم در شرف راه‌اندازی است.
به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، ۶۱ روستای شهرستان زابل تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد قرار دارند.
راضی زاده ادامه داد: ۹۰۰ طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مناطق محروم شهرستان زابل در قالب مدل‌های اقتصادی اجتماع‌محور «سحاب» و «آسمان» (آیین‌نامه سرمایه‌گذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) ایجاد و برای راه‌اندازی آن‌ها ۷۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به حضور و فعالیت ۷ تسهیل‌گر بنیاد برکت در زابل و روستا‌های تابعه این شهرستان گفت: از ۹۰۰ طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت در زابل، ۱۰۸ طرح مربوط به سال گذشته و ۷۹۲ طرح نیز در سال ۹۸ اجرا شده است.
راضی زاده خاطرنشان کرد: ۲۷۰۰ شغل ایجاد شده توسط بنیاد برکت در روستا‌های محروم شهرستان زابل عمدتا در رسته‌های شغلی پرورش دام سبک و سنگین، مشاغل فنی و خدماتی، پرورش مرغ، صنایع دستی، فرش دستباف، تولیدی پوشاک، پرورش بلدرچین و زنبورداری است.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز در مجموع ۷ هزار و ۲۸۷ طرح شامل توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در مناطق محروم و روستایی استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی اشتغالزایی در سیستان استان سیستان و بلوچستان حجم سرمایه گذاری طرح اشتغال زایی مناطق محروم بنیاد برکت میلیارد ریال شهرستان زابل دست اقدام راه اندازی راضی زاده فرصت شغلی ۷ هزار ۹۰۰ طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

 اکبری مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان  گفت: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند