Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@11:47:14 GMT

جایزه داوران قرآنی فجر به بازیگر «خروج»

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۱۱۴۸

جایزه داوران قرآنی فجر به بازیگر «خروج»

داورانِ فیلم‌های قرآنیِ جشنواره فجر بیانیه خود را اعلام کردند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هیأت داوران فیلم‌های قرآنی سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر متشکل از آقایان: عباس صالح مدرسه‌ای، اصغر امیرنیا و سید مصطفی زراوندیان ضمن تشکر از اصحاب هنر سینما و همه دست‌اندرکاران سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر جایزه ویژه خود را به خاطر بازی در فیلم خروج و به پاس عمری فعالیتِ هنرمندی که در ایفایِ  نقشِ انسان‌های مصلح و قرآنی با ایمان و اعتقاد حضور داشته، به  آقای مهدی فقیه اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن بیانیه هیأت داوران فیلم‌های قرانی سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر به این شرح است: 

بسم اللّه الرحمن الرحیم

« إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یهْدِی لِلَّتِی هِی أَقْوَمُ وَیبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا؛ قطعا این قرآن به [آیینى] که خود پایدارتر است راه مى ‏نماید و به آن مؤمنانى که کارهاى شایسته مى کنند مژده مى‏ دهد که پاداشى بزرگ برایشان خواهد بود» (آیه 9 سوره اسراء)

حضور در محضر قرآن عزیز، این مائده سراسر نور، رحمت، برکت و شفا توفیقی است الهی که ارزانی مؤمنین و مؤمنات شده است. انسان‌هایی که همواره در سایه‌سار آن، روش و منش خویش را با آن منطبق نموده و آن را به عنوان اسوه حسنه مکتوب، فراروی خویش نهاده‌اند و در قرن حاضر که عصر اطلاعات و ارتباطات نام دارد، یکی از شیوه‏ های جذب و ایجاد تأثیر عمیق در مخاطبان، بیان مطالب در قالب‏ های هنری مانند قصه است که در تعالیم انبیای الهی و کتاب‌های آسمانی مانند قرآن کریم و آموزش‌‌های دینی، از این شیوه مؤثر برای القای پیام و تأثیر تربیتی، اجتماعی و فردی بسیار بهره گرفته شده است و  همواره یک داستان جذاب و دارای لایه‌‏های چندگانه معنایی، جوهره سینمای قرآنی را شکل می‌‌دهد، بدیهی است که این ظرفیت بالقوه انتظار بالاتری از این نوع سینما و سینماگران را نیز مطرح می‌ سازد.

 نظر به اهمیت تولید محتوای مفاهیم و مضامین " قرآن و عترت" در حوزه سینما و نقش هنرمندان به عنوان طلایه داران تولید آثار سینمایی، هیأت داورن معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن ادای احترام به ساحت کلام‌اللّه مجید ،مراتب تقدیر و تشکر خود را از اصحاب هنر سینما و همه دست‌اندرکاران سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر، بر خود واجب دانسته و از هنرمندان عزیزی که باعث رونق و ارتقای سطح کمی و کیفی این دوره از جشنواره شده‌اند و با خلق آثار خود بر غنای هنر سینما افزوده‌اند، قدردانی کند.

 بر این اساس، هیأت داوران ضمن بررسی فیلم‌های این دوره، به خاطر نقش آفرینی زیبایش در فیلم سینمایی خروج و به پاس یک عمر فعالیتِ هنرمندی که در ایفایِ نقشِ انسان‌های مصلح و قرآنی با ایمان و اعتقاد حضور داشته، جایزه ویژه خود را به جناب آقای مهدی فقیه اهدا می‌کند. هیئت داوران به جهت ارج نهادن به جایگاه فیلم مستند در حوزه قرآن و عترت، ضمن تقدیر از همه مستندسازان، از فیلم «بانو» ساخته  آقای محمد حبیبی منصور به دلیل روایتگری فرهنگ جهاد ومقاومت و ایثار در زندگی "بانو عصمت احمدیان" مادر شهیدان فرجوانی، تقدیر به عمل می‌آورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فقیه سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر هیأت داوران قرآن و عترت هنر سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۱۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرآن همه چیز ماست

حسینعلی شریف، موذن، استاد پیشکسوت قرآنی و مولف کتب مختلف آموزش قرآن کریم درباره اقدام صداوسیما در تولید برنامه‌های قرآنی امثال «محفل» گفت: همانطور که امام راحل فرموده بودند انقلاب اسلامی برگرفته از قرآن است، باید تمام شئونات زندگی‌مان با قرآن پیوند بخورد. 

شریف ادامه داد: واقعاً جای برنامه «محفل» در صداوسیما خالی بود. با هرکسی که در محافل قرآنی و حتی غیر قرآنی صحبت می‌کنم، می‌بینم از برنامه رضایت داشتند. آنقدر باید برنامه جذاب باشد، تا مخاطب بعد از دیدن آن گرایشش به قرآن بیشتر شود. 

استاد پیشکسوت قرآنی در پاسخ به هجمه‌های به راه افتاده از سوی دشمنان که می‌گویند قرآن ارتباطی با جامعه ایران ندارد، توضیح داد: قرآن همه چیز ماست. اگر قرآن می‌تواند تمام مشکلات ما را حل کند، چرا ما آن را در اولویت قرار ندهیم؟ در گذشته تمام بزرگوارانمان کارشان را با قرآن آغاز می‌کردند و بعد به سایر اولویت‌هایشان می‌پرداختند. ما باید زندگی‌مان را با قرآن تطبیق دهیم. البته ساخت برنامه‌های قرآنی نیازمند حضور کارشناسان و متخصصان قرآنی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • قرآن همه چیز ماست
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • جزئیاتی درباره ۱۳ فیلم جدیدی که به جشنواره کن ۲۰۲۴ اضافه شد
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • تصاویر ترانه علیدوستی در بیمارستان را باور نکنید
  • هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه
  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود
  • عیادت هنرمندان مازندرانی از پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد