Web Analytics Made Easy - Statcounter

نام‌گذاری‌های جدید برخی از معابر پایتخت دوباره در شورای شهر سبب اختلاف میان اعضا شد و حواشی را به همراه داشت.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، در یکصد و نود و نهمین جلسه شورای شهر تهران 3 صورتجلسه برای نام‌گذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران مطرح شد و اعضای شورای شهر نظرات خود را به عنوان موافق و مخالف اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از نام‌های پیشنهاد‌شده خیابان مطهری در محدود گذر جماران بود که پیشنهاد کمیته نام‌گذاری تغییر این نام بنام استاد احمد اقتداری بود. این مسأله با واکنش محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران همراه شد و وی اعلام کرد: نگذارید جنبه منفی بر سر موضوع نام‌گذاری‌ها مطرح شود. باید اسامی را تغییر دهیم که واقعا دلیل داشته باشد.

رئیس شورای شهر گفت: چرا باید نام مطهری را از این خیابان حذف کنیم و نام جدیدی روی آن بگذاریم؟

حجت نظری عضو کمیته نام‌گذاری درباره پیشنهاد هاشمی گفت: نام مطهری در خیابان‌ها زیاد است و این مسأله سرگردانی مردم را به دلیل نام‌های مشابه به همراه دارد، از طرفی افراد جدیدی هستند که پرآوازه بوده و قرار دادن نام آنها بر خیابان‌ها حائز اهمیت است.

بهاره آروین عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران بر سر موضوع نام‌گذاری‌ها با سایر اعضا در حال گفتگو بود که حجت نظری با صدای بلند اعلام کرد: شما در جایگاهی نیستید که حق تعیین کنید. زمانی که صحبت می‌کنید اجازه نمی‌دهید دیگران نظرات مخالف و موافق را بشنوند.

در جلسه قبلی شورای شهر نیز بهاره آروین با حجت نظری اختلاف نظر داشتند و این مسأله سبب قهر بهاره آروین شده بود که با میانجیگری اعضا جلسه به حالت عادی برگشته بود. امروز نیز این اختلاف‌ها تشدید شد ولی با میانجیگری هاشمی شورا به حالت عادی بازگشت.

صدراعظم نوری در واکنش به این اختلافات گفت: هیأت رئیسه باید به صورتی رفتار کند که شأن همه افراد رعایت شود. نباید برخوردها به صورتی باشد که شئونات رعایت نشود.

یکی از نام‌های پیشنهاد‌ی تغییر نام جهانگیری به شهیدان رشیدی بود که محسن هاشمی اعلام کرد این جهانگیری با جهانگیری معاون اول متفاوت است و این افراد هیچ ارتباطی با هم ندارند.

محمدجواد حق‌شناس عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر گفت: خیابان جهانگیری در منطقه علی‌آباد واقع است و گمان نمی‌کنم تاکنون حتی یک بار هم جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در عمرش به این منطقه آمده باشد.

سرانجام نام خیابان جهانگیری با 17 رأی موافق به خیابان شهیدان رشیدی تغییر نام داد.

ادامه دارد...

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر محسن هاشمی جهانگیری شورای شهر تهران نام گذاری ها حجت نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت آسفالت بزرگراه‌های تهران با خودرو اسکنر | بهبود بزرگراه ها در سال جدید

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق‌بین، درباره بهسازی روکش آسفالت معابر پایتخت نیز توضیح داد: با وجود عقب‌ماندگی‌های قابل توجه در تولید و اجرای آسفالت معابر پایتخت در سالهای گذشته، سیر صعودی اجرای آسفالت‌ معابردر دوره ششم مدیریت شهری مشهود است؛ به گونه‌ای که در سال ۱۴۰۲ از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن عبور کردیم و نشان از رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ و قریب به ۳ برابری نسبت به سال ۱۴۰۰ بود.

خودروی اسکنر آسفالت

حق‌بین درباره سازوکار تعیین اولویت اجرای آسفالت در تهران نیز گفت: به موازات بررسی گزارش‌های مردمی ثبت شده در سامانه ۱۳۷ پلاس و ارزیابی‌های نواحی و مناطق ۲۲گانه از کیفیت آسفالت معابر، بررسی ویژه‌ای برروی روکش آسفالت معابر اصلی پایتخت از جمله بزرگراه‌ها صورت می‌گیرد. بر همین اساس، از روزهای پایانی اسفندماه ۱۴۰۲، وضعیت روسازی معابر اصلی پایتخت به صورت مکانیزه در حال پایش است.

او با اشاره به فعالیت خودروی اسکنر سطح جاده (PMS) در ایام نوروز افزود: تاکنون وضعیت آسفالت بزرگراه‌هایی نظیر شهید همت، زین‌الدین و چمران و نیز بزرگراه‌های آزادگان، مدرس و صیاد شیرازی به طول ۱۶۳۵ «کیلومتر_خط» مورد ارزیابی قرار گرفته و خروجی این ارزیابی‌ها، با توجه به منابع در دسترس برای بهسازی روکش آسفالت بزرگراه‌ها، ملاک تخصیص بهینه منابع خواهد بود.

حق‌بین ضمن ابراز امیدواری نسبت به پایان فرآیند اسکن معابر در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ گفت: برای بررسی دقیق وضعیت آسفالت شریان‌های اصلی پایتخت، هر یک از خطوط بزرگراه‌ها به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و به این ترتیب، بیش از ۳۶۵۰ کیلومتر_خط پیمایش نیاز بوده که گزارش آن به صورت روزانه تدوین و ارسال می‌شود.

معاون فنی وعمرانی پایتخت در پایان به سایر برنامه‌های این معاونت درخصوص تکمیل و بهره‌برداری پروژه‌های زیرساختی شهر همانند پارکینگ‌های طبقاتی واگذارشده و درحال اجرا، پروژه فاخرخانه شهر، مقاوم‌سازی لرزه‌ای پل‌های سواره رو، تکمیل بخشی از شبکه اصلی جمع آوری آب‌های سطحی و همچنین تکمیل مطالعات فنی وطرح‌های عمرانی سطح شهر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: تولید آسفالت در تهران از مرز یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن گذشت

کد خبر 840856 منبع: ایسنا برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران آسفالت بزرگراه تهران شهر مدیریت شهری

دیگر خبرها

  • ۱۲ پیشنهاد برای موزه گردی در تهران
  • ۱۲ پیشنهاد برای موزه‌ گردی در تهران | از موزه استاد انتظامی گرفته تا باغ موزه هنر ایرانی
  • مدیران مناطق نسبت به اجرا و تکمیل پروژه‌ها اقدام کنند
  • معابر و بزرگراه‌های پایتخت همچنان خلوت است
  • طرح بوستان بزرگ زندگی نیازمند عزم جدی و بهره برداری تا پایان شورای ششم
  • معابر و بزرگراه‌های پایتخت به دلیل ایام نوروز خلوت است
  • پایش کیفیت آسفالت بزرگراه‌های تهران با خودرو اسکنر | بهبود بزرگراه ها در سال جدید
  • پایش کیفیت آسفالت بزرگراه‌ های تهران در ایام نوروز
  • سامانه جدید بارشی چهارشنبه به خراسان شمالی می‌رسد
  • معابر پایتخت خلوت است/ ممنوع بودن سرعت و سبقت