Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صفی خانی امروز سه شنبه در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، اظهار داشت: در صنعت استان لرستان، توانایی‌هایی وجود دارد که در بسیاری از صنایع دیگر استان‌ها نیست؛ در صنعت استان لرستان، فعالیت در رشته‌های مختلفی وجود دارد و این، نشانه وجود تنوع در صنعت این استان است.

وی، گفت: برای نمونه، صنعت استان لرستان در حوزه‌های غذایی و دارویی، حرف برای گفتن در سطح کشور دارد؛ در بخش دارویی، ۳۰ درصد صادرات دارویی کشور توسط واحدهای صنعتی استان لرستان، صورت می‌گیرد؛ در بخش صنایع معدنی نیز بسیاری از واحدهای صنایع معدنی استان لرستان در سطح کشور، از جمله واحدهای صنعتی برتر، محسوب می‌شوند؛ در حوزه‌های نفتی هم در سال‌های اخیر توفیقات مهمی در استان داشته ایم؛ برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی و در سطح کشور، به زودی پالایشگاه ۱۰۰ درصد خصوصی پلدختر، افتتاح می‌شود و روزانه بر اساس توافقات انجام شده با وزارت نفت، تعداد ۵ هزار بشکه نفت در روز به این پالایشگاه تزریق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد:در سال‌های اخیر، سیاست ما این بوده است که واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) صنایع استان لرستان تقویت شوند و همین موضوع باعث شد که ارتباط بین محققان و پژوهشگران دانشگاهی با واحدهای صنعتی، افزاش یابد.

صفی خانی، تصریح کرد: در سال ۹۴ فقط تعداد ۴ واحد صنعتی در استان لرستان دارای بخش‌های تحقیق و توسعه (R&D) بودند در حالی که الان شاهد هستیم در سطح کشور، برخی واحدهای تحقیق و توسعه صنایع استان لرستان، جز واحدهای برتر هستند؛ این موفقیت‌ها نشان می‌دهد ظرفیت‌های خوبی در استان لرستان وجود دارد و خوشبختانه الان نسبت به گذشته، بسترها و زمینه‌های بهتری برای تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت در استان لرستان، فراهم شده است؛ طرح تاپ، ارتباط بین دانشگاه‌ها و بخش‌های صنعتی و اجرایی کشور را به صورت پایدار، محقق می‌کند تا زمینه‌های شکوفایی صنایع فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه استراتژی ما در استان لرستان موفقیت آمیز بوده است، گفت: رویکرد این استراتژی آن است که به جای ایجاد ظرفیت‌های جدید هزینه بر در استان لرستان تلاش کنیم ظرفیت‌های موجود را احیا کنیم یا افزایش بدهیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد: در مدت یک سال و نیم گذشته، تعداد ۵۸ واحد صنعتی استان، ارتقای ظرفیت پیدا کردند و امسال هم تعداد ۳۸ واحد صنعتی راکد در استان لرستان به چرخه تولید و بازار، وارد شدند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا انقلاب اسلامی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت صنعت نفت وزارت نفت انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی صنعت استان لرستان تحقیق و توسعه استان لرستان واحدهای صنعتی سطح کشور واحد صنعتی ارتباط بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۲۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اقبال شاکری استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید از شهر جدید هشتگرد با نام جدید "مهستان" گفت: بخشی از اراضی ساخته شده در این منطقه مربوط به اراضی می‌شود که مردم از شرکت عمرانی شهر هشتگرد خریداری کرده‌اند و بخش دیگر آن ساخت و سازهایی است که توسط شرکت عمرانی هشتگرد درحال انجام است و حدود ۱۱ هزار واحد از این واحدهای مسکونی تا ۶ ماه آینده تحویل داده می‌شود.

وی با بیان اینکه از این ۱۱ هزار واحد، حدود ۷ هزار واحد آن تا پایان اردیبهشت ماه تحویل داده می‌شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ واحد از واحدهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مجتمع‌ها قرار دارد که امیدواریم تا پایان اردیبهشت تحویل داده شود.

شاکری اضافه کرد: حدود ۴ هزار واحد ساختمان درهفته دولت (شهریور) واگذار می‌شود که ۲۰ واحد از این اراضی مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیرمی‌شود. در تلاش هستیم تا پایان شهریور سال جاری کل واحدهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر واقع در هشتگرد تحویل داده شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود شهر جدید مهستان براساس طرح تفصیلی، حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت را در خودش جای دهد. در حال حاضر جمعیت این منطقه حدود ۲۰۰ هزار نفر است. این منطقه دارای مجتمع های رفاهی، ورزشی، آموزشی و مسجد و یک واحد نیروی انتظامی در آن مستقر است. فضای سبز قابل توجهی دارد، مسیرهای دسترسی به معابر و شریان‌های داخلی شهر برقرار و در حال تکمیل است.

وی تاسیس ایستگاه مترو را از دیگر مزیت‌های اضافه شده به این منطقه دانست و یادآور شد: هنوز شرکت متروی تهران مدیریت آن را بر عهده نگرفته است و توسط شرکت عمرانی هشتگرد اداره می‌شود و در طول روز حدود دو هزار نفر را جابه جا می‌کند. فاصله حرکت قطارهای این لاین حدود یک ساعت و نیم است و هنوز خطوط تاکسی یا ون یا اتوبوس درنظر گرفته نشده است.

شاکری با ابراز امیدواری از اینکه شرکت مترو تهران و حومه این بخش را تحویل بگیرد، تاکید کرد: برای توسعه این منطقه نیاز است چند نکته مورد توجه قرار گیرد. از آنجایی که در فصول مختلف سال نیروی کار برای ساخت و سازها کم می‌شود به منظور به کارگیری از اتباع خارجی لازم است نیروی انتظامی با کارگاه‌های ساخت و ساز همکاری کند تا کارگران مورد نیاز کارگاه‌ها تامین شوند؛ ضمن آنکه باید میان نظام مهندسی و مسکن نهضت ملی از جهت بکارگیری مجری ذی صلاح همکاری‌های بیشتری صورت گیرد تا هزینه اضافی به مردم تحمیل نشود.

کد خبر 6085506

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری