Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح ۱۷ شرکت تعاونی استان که همزمان با سراسر کشور و به صورت ویدئو کنفرانس با حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: از سال گذشته در استان ایلام بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نرخ بیکاری از ابتدای دولت تدبیر امید از ۱۷.۷ درصد به ۸.۱ درصد در پاییز ۹۸ رسیده است.

استاندار ایلام تصریح کرد: امسال جزو چند استان برتر کشور در حوزه سرمایه گذاری با رشد بیش از ۲۰۰ درصد بوده‌ایم.

وی گفت: امروز ۱۷ تعاونی با اشتغال بیش از ۳۲۰ نفر در استان به بهره برداری می‌رسد.

سلیمانی دشتکی اظهار کرد: از جمله این تعاونی‌ها شرکت تعاونی آزمایشگاهی تست‌های ژنتیک دانش بنیان است که بسیار ارزنده بوده و ۷ میلیارد تومان هزینه در بر داشته و فقط ۵۰۰ میلیون تومان از تسهیلات استفاده نموده است.

این مسئول عنوان کرد: اگر این زنجیره کامل شود می‌تواند در سال ۴۵ میلیارد تومان تولید برای استان و بیش از ۵ میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی برای کشور داشته باشد.

وی اعلام کرد: این تعاونی‌ها ۳۵۰ شغل مستقیم و ۲۷۰ غیر مستقیم ایجاد کرده و این کار عظیمی در استان و استان‌های هم جوار است.

بیش از ۵ هزار و ۱۰۰ نفر معلول طی ۱۰ سال گذشته در ایلام

استاندار ایلام گفت: در ایلام حدود ۴۴ درصد ازدواج‌ها فامیلی است. اختلالات ژنتیکی در کشور ۲ درصد است ولی در ایلام ۵ درصد است. از این رو وجود این تعاونی آزمایشگاهی برای استان ضروری است.

وی اظهار کرد: متولدین ایلام در ده سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر بوده که بیش از ۵ هزار و ۱۰۰ نفر معلول بوده که این آمار بیش از دو برابر متوسط کشوری است.

سلیمانی دشتکی بیان کرد: هزینه‌های درمانی این معلولین بالای ۴۵۲ میلیارد تومان است و اگر این تعاونی را کمک کنیم با ۲۰ میلیارد سرمایه خودشان و کمک‌های تسهیلاتی می‌توانند از آن هزینه‌های گزاف پیشگیری کنند.

وی اظهار کرد: تعاونی‌ها مجموعاً چند گروه بوده که گروه اول افراد متخصص هستند که با همکاری دولت سرمایه گذاری می‌کنند ولی قسمت اعظم تعاونی‌ها از سرمایه خرد از جمله افراد بیکار و متخصصین تشکیل می‌شود.

سلیمانی دشتکی گفت: پیشنهاد می‌کنم همچون روال سابق تعاونی‌ها از سهم آورده معاف شوند و به دلیل ضعف بنیه مالی سهم آورده از طریق یارانه‌ها پرداخت شود.

وی ادامه داد: پیشنهاد دوم اینکه تسهیلات به صورت قرض الحسنه به این تعاونی‌ها اعطا شود.

وی تصریح کرد: اشکالی که در قانون تعاون وجود دارد این است که همه‌ی اعضا یک رأی دارند و این مانع سرمایه گذاری افرادی است که تمایل دارند سرمایه گذاری بیشتری بکنند و اگر این نقیصه برطرف شود اعضا متناسب با سهام خود صاحب رای می‌شوند و به سرمایه گذاری بیشتر ترغیب می‌شوند.

سلیمانی دشتکی گفت: در استان ما تسهیلات روستایی بطور کامل جذب شده است بنده تقاضا دارم که تسهیلات بیشتری اعطا شود.

کد خبر 4856257

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری ایلام جذب سرمایه گذاری ایلام انتخابات 98 راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر بارش برف ایلام بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس شهرکرد قزوین انقلاب اسلامی ایران گرگان بیرجند قاسم سلیمانی سلیمانی دشتکی تعاونی ها سرمایه گذاری سال گذشته بیش از ۵ ۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مدیرعامل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی درباره عملکرد یکساله این صندوق پیش از ظهر دوشنبه در عمارت مسعودیه برگزار شد. در این نشست، شهاب طلایی مدیرعامل صندوق گفت: امیدواریم روز جهانی بافت‌ها و بناها تاریخی در تقویم رسمی کشور درج شود و بتوانیم مانند هفته میراث فرهنگی هفته بناها و بافت‌ها را نیز داشته باشیم. هسته اولیه شکل گیری صندوق بحث میراث فرهنگی و احیای بناهای تاریخی بوده است در سال ۹۶ موضوع صنایع دستی هم در شرح وظایف صندوق قرار گرفت. سال گذشته یکی از بهترین سال‌های صندوق بود. چون بالاترین سطح همکاری را با معاونت میراث داشته‌ایم.

وی گفت: عدم همکاری و تعارض با حوزه میدانی و ستادی وزارتخانه باعث شده بود که در ۱۷ سال گذشته صندوق احیا، عملکرد خوبی نداشته باشد که ما آن را برطرف کردیم.

وی گفت: ۱۷۶ بنای تاریخی به مزایده گذاشته و ۴۷ بنا برای احیا و مرمت به بخش خصوصی واگذار شد. امسال هم حدود ۱۰۰ بنای تاریخی از طریق مشارکت مردم واگذار می‌شود. سال گذشته مردم ۳۶۰ میلیارد تومان در امر احیای بناها سرمایه گذاری کردند.

طلایی گفت: ۲۵ سفر استانی به ۱۸ استان در سال گذشته انجام شد چون معتقد هستیم از تهران نمی‌شود به صورت تهرانیزه مشکلات را برطرف کرد چون هر استان مشکلات خود را دارد و با استان دیگر متفاوت است. به همین دلیل برای شفافیت و مشارکت‌ها، مزایده‌ها را در استان‌ها برگزار کردیم. مراسم مزایده سال گذشته در سه استان برگزار شد و امسال هم هر استانی درخواست بدهد انجام می‌شود. قبلاً واگذاری بیش از ۳۰ بنا به هر دلیلی متوقف شده بود ولی اکنون تعیین تکلیف شدند. شهریور سال گذشته ما روی صندوق مطالعه کرده بودیم چون در مرکز پژوهش‌های مجلس نیز بودم و می‌دانستم که صندوق چه مشکلاتی دارد.

وی افزود: یکی از اقدامات تعیین تکلیف شهرداری‌ها بود که به آنها ابلاغ شد موضوع تعیین کاربری بناها از شمول مالیات شهرداری‌ها معاف خواهد بود در این راستا وزارت کشور کمک کرد. تا کنون هیچکدام از کارمندان صندوق کد شناسه به عنوان کارمند نداشتند پیش زمینه آن بود که ساختار صندوق تدوین شود و به تأیید هیأت امنا برسد الان کارها انجام شده است. همچنین در جهت افزایش حقوق و دستمزد اصلاحاتی انجام شد کسانی که در حوزه میراث کار می‌کنند برای هویت کشور فعال هستند و ما باید برای حقوق این افراد اقدام کنیم سال گذشته تغییراتی در سطح پرداختها انجام شد.

مدیرعامل صندوق احیا گفت: بخشنامه‌ای در سال گذشته گرفتیم که براساس آن صندوق احیا، تنها مرجع واگذاری بناهای تاریخی معرفی شد. چون ما مدل‌های واگذاری و چالش‌هایی در این زمینه داشتیم. امسال ۱۸۶ بنای روستایی با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تعیین تکلیف می‌شوند تا مردم بتوانند در احیای آنها مشارکت کنند. صندوق بنا دارد امسال از پیمانکاران و شرکت‌های مرمتی ارزیابی کند تا واگذاری‌ها از انحصار طلبی بیرون بیاید. همچنین بنا داریم جامعه بهره برداران بناهای تاریخی مانند جامعه هتلداران یا آژانس داران ایجاد شود. امسال می‌خواهیم هر ماه برای بناهای تاریخی مراسم افتتاح داشته باشیم و موج احیا و مرمت خودش را نشان دهد.

وی ادامه داد: بحث ارزش گذاری املاک تاریخی یکی از مشکلات ما است. بسیاری از املاک ثبت ملی شده‌اند و مردم نمی‌دانند که ارزش ملک آنها چقدر هست. ما بنیه کارشناسی که بتوانیم با قاطعیت اعلام کنیم که ملک چقدر ارزش دارد را نداریم. ما بنای تاریخی زیادی در صندوق داریم اما ارزش آنها را نمی‌دانیم ولی حتماً دارایی ما بیشتر از صندوق‌های دیگر است. باید به سمت ارزش گذاری بناهای تاریخی برویم.
طبق مصوبه هیأت وزیران ۳۰۰ بنا در مالکیت صندوق احیاست.

این مقام مسئول گفت: دستگاه‌های دولتی ۲۷۰۰ بنای تاریخی دارند ماده ۱۰۰ برنامه ششم دستگاه‌ها را مکلف کرده که بناها را از بودجه خودشان مرمت کنند وزیر میراث فرهنگی دو نامه به دستگاه‌ها ارسال کرد تا اقدام کنند اما در عمل می‌بینیم نتیجه مثبتی نداشته است به همین دلیل قصد داریم با دستگاه‌ها وارد تعامل شویم و با حفظ مالکیت دستگاه‌ها، صندوق هم وارد شود. در همین راستا یکی از دستگاه‌ها مجموعه‌ای از املاک خود را واگذار می‌کند و در هفته میراث فرهنگی از آن رونمایی می‌شود.

وی درباره واگذاری موضوع صنایع دستی به فعالیت‌های صندوق هم گفت: صنایع دستی به فعالیت‌های صندوق اضافه شده است منابعی پیش بینی شده برای اینکه صندوق با جذب آن موانع بتواند کاری کند اما این اتفاق هنوز نیفتاده است.

وی با بیان اینکه صندوق به امر مرمت نیز ورود پیدا خواهد کرد گفت: ۵۰ بنا در اختیار ادارات کل استانی هست فعلاً بنا نداریم که با خانواده خود در بدنه وزارت میراث فرهنگی دچار چالش شویم.

طلایی گفت: ۳۴ کاروانسرا در مصوبات قبلی دولت به صندوق واگذار شده است برخی از کاروانسراها هستند که چند بار در مزایده ثبت کردند ولی استقبالی برای سرمایه‌گذاری در آنها انجام نشد. اصولاً ثبت جهانی شدن یک کاروانسرا به معنای این نیست که برای سرمایه گذاری در آن هم استقبال شود چون برخی از آنها امکانات اولیه هم برای سرمایه گذاری ندارند. با این حال
۵ کاروانسرا در ۵ نقطه به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

کد خبر 6085390 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در همدان انجام می‌شود
  • سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی
  • هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در همدان انجام می‌شود
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • کشاورزان با کمباین‌های دارای برچسب معاینه فنی قرارداد ببندند
  • تزریق واکسن مننژیت ۱۲۰ نفر از زائران حج در استان ایلام
  • طولانی بودن روند ساخت میدان میوه و تره بار
  • برنامه‌ریزی و راهبردهای استان متناسب با آمایش سرزمین است