Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از نجف آباد، امیررضا نقش ظهر امروز در جمع دانشجویان شرکت‌کننده در اردوی آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه برادران ویژه تشکل‌های اسلامی سیاسی و دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: «هدف دانشگاه فقط انتقال دانش نیست و تربیت دینی و مذهبی، فرهنگی، سیاسی و مدیریتی دانشجویان و افزایش سطح درک و معرفت آنها یکی از بزرگ‌ترین اهداف دانشگاه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «تشکل‌های دانشجویی می‌توانند به‌عنوان بازوان مدیریتی نقش مؤثری در امور دانشگاه داشته باشند و امیدواریم این دوره اثرگذار باشد و بتوانیم گامی در مسیر حیات طیبه و زندگی شرافتمندانه طیب‌وطاهر برداریم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد مطرح کرد: «با توجه به سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، دانشگاه رسالت و مأموریت‌های بسیار بزرگی را بر عهده دارد و دانشجویان در این رسالت و مأموریت می‌توانند در کنار مدیریت دانشگاه بسیار مؤثر باشند.»

نقش با اشاره به نقش دانشگاه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد: «بحث علم، پژوهش و فناوری و امید به آینده از مهم‌ترین مسائلی بوده که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به آن اشاره شده است.»

توصیه‌های مقام معظم رهبری به دانشجویان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز با اشاره به نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در حمایت از انقلاب اسلامی، آن را یکی از مؤلفه‌های بسیار قوی در انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: «دانشجویان فعال فرهنگی می‌توانند تأثیرگذار باشند؛ اما زمانی می‌توانند این تأثیر را داشته باشند که ابتدا خود تأثیر پذیرفته باشند.»

حجت‌الاسلام عباسعلی حیدری اضافه کرد: «آمادگی برای اقناع فکری مخاطب، افزایش معرفت با مطالعات اسلامی، هم‌افزایی تشکل‌های انقلابی، شجاعت در اقدام، ارتباط با استادان ارزشی و مورد اعتماد، آرمان‌خواهی همراه با واقع‌گرایی، ارتباط‌گیری برای تشکیل جبهه ضدآمریکایی، حفظ دین و تقوا، تداوم و توسعه اردوهای جهادی، استفاده از هنر برای انتقال مفاهیم اسلامی و جذب دانشجویان مقدمه تأثیرگذاری از توصیه‌های مقام معظم رهبری به دانشجویان است.»

وی ادامه داد:‌ «تبیین ذهن‌ها و دل‌ها، حضور فیزیکی، فکری و بیانی در مسائل کشور، تلاش همه جانبه برای غلبه گفتمان انقلاب اسلامی، حضور آتش به اختیار، ایجاد و تحمل رقابت گفتمانی، جدیت در برنامه‌های عمیق فکری و فرهنگی، پرهیز از ابتذال اخلاقی، اهتمام به مخاطب واقعی و پرهیز از اتهام زنی به افراد از دیگر توصیه‌های مقام معظم رهبری به دانشجویان است.»

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ابراز امیدواری کرد که دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه علاوه بر افزایش آگاهی دانشجویان در حوزه مسائل سیاسی، نقطه عطفی برای مطالعات بعدی دانشجویان قرار گیرد.

اردوی آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه برادران ویژه تشکل‌های اسلامی سیاسی و دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با همکاری و نظارت اداره کل تشکل‌های سازمان مرکزی دانشگاه با هدف افزایش سطح آگاهی دانشجویان در حوزه مسائل سیاسی ۲۷ تا ۲۹ بهمن به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

218 / 167 اردوی تشکیلاتی حیات طیبه دانشگاه آزاد نجف آباد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اردوی تشکیلاتی حیات طیبه دانشگاه آزاد نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان فعال فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۶۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد در نشست خبری این دانشگاه که ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه شاهد در سال ۱۳۶۹ با دستور امام خمینی تاسیس شد. این دانشگاه در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. قبلا دانشکده‌ها در سطح شهر پراکنده بودند و سپس همه تجمیع شده و در مجاورت مرقد امام خمینی مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون ۱۰ دانشکده دارد که ۴ دانشکده در حوزه پزشکی و ۶ دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند. همچنین دانشکده داروسازی در حال تاسیس است. این دانشگاه هم‌اکنون ۳۸ رشته کارشناسی، ۴۰ رشته دکتری و ۲ رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی دارد.

چلداوی خاطرنشان کرد: دانشگاه شاهد هم‌اکنون ۶ هزار دانشجو دارد. ۲ سال از فعالیت ما در دانشگاه شاهد می‌گذرد. اقدامات مهمی در این ۲ سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه ۱۰ برابر شده است. پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها به شدت مظلوم است. پژوهانه استادان هم ۱۰ برابر شده است‌. همچنین آزمایشگاهی با هزینه ۵ میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد گفت: فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است. ۲۰ میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در ۲ سال، ۱۷ برابر شده و مبلغ آن‌ها هم ۱۴ برابر شده است.از نظر پژوهشی رشد ۲ برابری داشته‌ایم. همچنین هزار متر مربع مرکز نوآوری راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار کرده‌ایم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برکزار شده است. تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیمدر ۲ شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود، رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم. پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، به این معنا که ۴ برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی می‌شود. دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند. در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کرده‌اند.

وی تاکید کرد: سرانه مقالات بین‌المللی به ازای هر استاد، ۱.۵ است‌. ۳۴۴ عضو هیئت علمی در این دانشگاه مشغول به کار هستند. سرانه مقالات ISC، عدد ۱۵.۱ است که حدود ۵ هزار و ۳۰۰ مقاله می‌شود. تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت. در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است. دانشگاه شاهد سیاست‌زده نیست؛ اما منفعل هم نیست. این که دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست.

وی افزود: تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت؛ اما هم‌اکنون ۶۰ دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان آمده‌اند. همه این دانشجویان بورسیه شده‌اند. سال آینده از ۱۲ کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که ۲۰۰ نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرو برای امام زمان است. بنیاد شهید هزینه بورسیه این دانشجویان را برعهده گرفته است.

چلداوی یادآور شد: قصد داریم ۲۰ هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد پارسال ۲۵ درصد بود و امسال حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش ۲۰ درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید به حقوق اساتید اختصاص داده شود.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228275 برچسب‌ها دانشگاه شاهد

دیگر خبرها

  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • فیلم «درخت گردو» فاقد نگاه سیاسی و حاکمیتی است
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه