Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در رشته دارو سازی کمتر فارغ التحصیلی به خارج از کشور مهاجرت می‌کند، گفت: ما با داشتن فارغ التحصیلان رشته شیمی نباید در حوزه نفت واردات داشته باشیم، این حوزه نیز مانند رشته‌های پزشکی نیاز به سازمانی همانند سازمان غذا و دارو دارد.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در مراسم اختتامیه گردهمایی شرکت های دانش بنیان و استارتاپ های صنعت نفت افزود: وقتی صنعت نفت جهت فکری خود را عوض کند، جهت کشور به لحاظ توسعه فناوری، نوآوری و اقتصاد نیز تغییر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عظمت این صنعت و تغییر نگرش آن می تواند بخشی از کشور را در تمام حوزه ها تحت تاثیر قرار دهد، خاطر نشان کرد: این تغییر رویکرد صنعت نفت می تواند حرکت استارتاپ ها را در این بخش فعال تر کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تصمیمات خوبی برای اکوسیستم صنعت نفت گرفته شده است، که از آن جمله می توان به به ایجاد پارک علم و فناوری صنعت نفت و راه اندازی صندوق  پژوهش و فناوری صنعت نفت اشاره کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری این اقدامات را منشأ تحولات خوب عنوان کرد و ادامه داد: تغییر جدی در این صنعت را باید همه دنبال  و حمایت و پیگیری کنیم.

ستاری تاکید کرد:  در این مبارزه که شامل تغییر رویکرد 100 ساله  صنعت نفت و حرکت آن به سمت نوآوری و فناوری است، شاهد تغییر رویکرد فرهنگی در کشور نیز هستیم.

وی گفت: تحریم های علیه کشور فرصت مناسبی برای جوانان است تا آنها با حضور و فعالیت در استارتاپ ها این تغییر رویکرد فرهنگی را ایجاد کنند.

ستاری ادامه داد: در حال حاضر در کشور اکوسیستم نواوری در صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی ایجاد شده و در این اکو سیستم دانشگاه ها ،شرکت های دانش بنیان،شتابدهنده ها شکل گرفته اند.

وی یادآور شد: خروج دانشجوی داروسازی از کشور به واسطه ایجاد این اکوسیستم بسیار کم است و به ندرت شنیده می‌شود که دانشجویی در این حوزه از کشور مهاجرت داشته باشد.

معاون علمی رییس جمهور افزود: این موفقیت به همت فعالیت سازمان غذا و دارو در کشور ایجاد شده است. این سازمان با تدوین استانداردهای مربوط و دستورالعمل های مشخص داخلی توانسته شرکت‌ها را به فعالیت در این حوزه ترغیب کند ،صنعت نفت نیز باید سازمانی داشته باشد که هر قطعه ای که ساخته می شود بتواند بعد از اخذ تاییدیه داخلی محصول اولیه ارائه دهد.

وی گفت: در حال حاضر ما باهمکاری سازمان استاندارد گواهی انطباق برای فعالیت های شرکت های دانش بنیان تدوین کرده ایم .

وی یادآور شد: با راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت و همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی فعالیت در این حوزه بسیار راحت خواهد شد و ریسک فعالیت های دانش بنیان ها در این حوزه که ریسک های بالایی به شمار می رود با حمایت این صندوق ها تسهیل خواهد شد.

وی با اشاره به تولید مقاله در حوزه شیمی و فعالیت مهندسان شیمی در صنعت نفت  ادامه داد: ما نباید در حوزه شیمی با توجه به داشتن فارغ التحصیلان در این حوزه واردات داشته باشیم.

ستاری یادآور شد: ما باید در یک جبهه و در مقابل فرهنگ شکل گرفته بر ضد صنعت نفت، مبارزه کنیم تا پیروز شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون علمی و فناوری رییس جمهور شرکت های دانش بنیان واردات داشته باشیم فناوری صنعت نفت فارغ التحصیلان تغییر رویکرد استارتاپ ها حال حاضر معاون علمی صنعت نفت یادآور شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم!

عباس علی‌آبادی با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار خودرو وارداتی در گمرکات کشور وجود دارد گفت: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

به گزارش تسنیم، وی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو در سال جدید اظهار داشت: تا به امروز برای واردات ۱۳۰ هزار خودرو ثبت سفارش انجام شده است و این روند کماکان ادامه دارد و مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند و آن را با قیمت بالا از افرادی که به دنبال سوء استفاده هستند، خریداری نکنند.

وی افزود:حدود ۵۰ هزار خودرو وارداتی نیز در گمرکات کشور وجود دارد و به ترتیب به مردم واگذار می‌شود و سرعت تحویل خودرو‌های وارداتی به مردم به زودی افزایش می‌یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

وی تصریح کرد: ما به واردات خودرو افتخار نمی‌کنیم بله افتخار ما خودرو‌های ساخت داخل است که امیدواریم امسال خودرو‌های بسیار باکیفیت به مردم عرضه کنند و تحویل خوبی در صنعت خودروسازی در سال جدید رقم بزنیم.

علی‌آبادی درباره عرضه و قیمت گذاری خودرو‌های داخلی گفت: تمام تلاش ما آن است که در بعد کیفی و کمی و در ابعاد قیمتی رکودی‌های مناسبی برای عرضه به مردم داشته باشیم، اما باید توجه داشت که خودرو در کشورمان کالای سرمایه‌ای است هر چند که من معتقد هستم که مصرفی است، اما با این وجود از نوسانات دیگر در بازار تاثیر می‌پذیرد.

وی اظهار داشت: مردم بدانند که در تولید و عرضه خودرو در بازار کسری وجود ندارد و اگر با حوصله برخورد کنند، نیاز آن‌ها تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • وزیر صمت : به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم!
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • طلب ۳۵۰ میلیون یورویی صنعت روغن نباتی از دولت
  • توجه ویژه به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در سال‌جاری
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است