Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشن‌های تكلیف 6 هزار دانش‌آموز دختر مدارس ابتدایی شیراز در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) از سالروز ولادت حضرت زهرا(س)‌ آغاز شده است و به‌مدت یك هفته ادامه دارد.

حجت‌الاسلام احمد سلامی، معاون فرهنگی آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، از برگزاری جشن‌های تكلیف دانش‌آموزان در این حرم مطهر خبر داد و گفت:‌ جشن تكلیف دانش‌آموزان دختر مدارس ابتدایی شیراز با عنوان جشن‌های «كبوترانه» از سالروز ولادت حضرت زهرا(س) در این حرم مطهر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این جشن‌های تكلیف به‌مدت یك هفته در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود كه به‌طور كلی 6 هزار نفر از دانش‌آموزان دختر مدارس شیراز در این جشن‌ها شركت می‌كنند.

سلامی با بیان اینكه محل برگزاری این جشن‌ها شبستان امام خمینی(ره) به‌عنوان بزرگترین شبستان شیعی جنوب كشور انتخاب شده است، گفت: در هر سری از اجرای این برنامه، 800 نفر از دانش‌آموزان در این جشن شركت می‌كنند.

معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) با اشاره به برنامه‌های این جشن نیز گفت: جشن‌های تكلیف ابتدا با تلاوت آیات وحی آغاز می‌شود و سپس برنامه با اجرای یكی از روحانیان اعزامی از قم همراه با تئاتر عروسكی برگزار می‌شود كه در این برنامه مسابقات و ویژه برنامه‌های خاصی برای دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: جمع‌خوانی آیات وحی و در پایان اقامه دو ركعت نماز شكر توسط دانش‌آموزانی كه به سن تكلیف رسیده‌اند، از دیگر برنامه‌های این جشن‌ها هستند.

سلامی با بیان اینكه در حاشیه این جشن‌ها یكسری برنامه‌ها هم برای والدین دانش‌آموزان تدارك دیده‌ایم، گفت: مشاوره خانواده برای والدین دانش‌آموزان همزمان با اجرای این جشن‌ها در این حرم مطهر انجام می‌شود كه در هر برنامه قریب 400 نفر از والدین دانش‌آموزان از مشاوره‌های تخصصی در باب تربیت فرزندان و مباحث خانواده بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: اجتماعي استان فارس جشن تكليف دانش آموزان شيرازي حرم شاهچراغ والدین دانش آموزان حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع برگزار می شود جشن های تکلیف دختر مدارس جشن ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۶۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست شورای اجتماعی استان کرمانشاه با حضور معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور و مدیران استان؛ مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را یکی از مهم‌ترین نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی توصیف کرد و گفت : کودکان و نوجوانان بخش بسیار مهم و آینده ساز جامعه محسوب می‌شوند و در این حوزه، کانون پرورش فکری باید بسیار فعال و اثرگذار ظاهر شود.

وی خاطرنشان کرد: هر استانی نیاز‌ها و اقتضائات خاص خود را دارد که در برنامه‌ریزی‌های ملی باید در نظر گرفته شود و کرمانشاه هم باید با توجه به اقلیم جغرافیایی و فرهنگی و عوامل داخلی و خارجی اثرگذار، برای آن برنامه ریزی شود.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: پرداختن به کار‌های عمیق فرهنگی و پرهیز از مناسبت زدگی یک ویژگی مثبت می‌تواند باشد ولی این توقع وجود دارد که کانون پرورش فکری در مناسبت‌های عظیمی مانند اربعین و بازی دراز که هرساله هزاران کودک و نوجوان را در استان کرمانشاه گرد هم می‌آورد، با برنامه‌های ویژه و بزرگ خود حضوری فعال و اثرگذار داشته باشد.

صحرایی افزود: باید بستر‌های فرهنگی را فراهم کرد تا کودکان و نوجوانان کرمانشاهی با جریان‌های عظیم تمدنی و هویت ساز اربعین و بازی دراز پیوندی همیشگی و ناگسستنی پیدا کنند.

وی اضافه کرد: آمار‌هایی که در نشست امروز در حوزه‌های مختلف آسیب‌های اجتماعی ارائه شد باید مبنای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌های دستگاه‌های مختلف قرار گیرد و با برنامه‌ریزی‌های مناسب به دنبال تغییرات مثبت و ملموسی در این حوزه‌ها باشیم.

استاندار کرمانشاه یادآور شد: دستگاه‌های عضو باید با هماهنگی با دبیر خانه شورای اجتماعی استان، متناسب با وظایف و تکالیف قانونی خود به این حوزه بپردازند.

وی بیکاری را یکی از معضلات شهرستان‌های استان کرمانشاه دانست و گفت: مجموعه‌های بزرگی در شهرستان‌هایی مانند هرسین در مراحل نهایی بهره برداری قرار دارند.

صحرایی تاکید کرد: مسئولان شهرستان‌ها باید با برگزاری دوره‌های مهارت آموزی امکان به کارگیری جوانان جویای کار در این مجموعه‌ها را فراهم آورند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • اعزام ۱۵ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان‌نور و پیشرفت
  • وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه
  • مازندران/ تنبیه بدنی یکی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از سوی معلم
  • داد و بیداد خنده‌دار پدر دانش آموز بخاطر تکلیف سخت معلم
  • تغییر زمان شروع ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آغاز طرح رایگان فلورایدتراپی دانش آموزان در مراغه
  • جشن تکلیف هزار و ۲۰۰ دانش آموز دختر در دماوند