Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی لرستان در ادامه با اشاره به برخی درگیری‌ها در شهرستان‌های پل‌دختر، رومشکان و کوهدشت، گفت: در این راستا تعدادی از افرادی که اقدام به تیراندازی کرده‌اند دستگیر و مابقی نیز تحت تعقیب هستند، در رومشکان نیز۱۷ نفر دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سردار محمد مهدیان نسب عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به تعداد شعب اخذ رای اشاره و اظهار کرد: ۱۴۸۹ شعبه‌ اخذ رای در استان وجود دارد که از این تعداد ۸۹۴ شعبه ثابت و ۵۹۵ شعبه سیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی لرستان ادامه داد: علاوه بر این یک هزار نیروی سپاهی در امر انتخابات به ما کمک کرده می‌کنند و ما برای تامین امنیت در شعب اخذ رای دغدغه نداریم.

مهدیان نسب تاکید کرد: نیروی انتظامی ناامنی را بر نمی‌‌تابد و با افرادی که به امنیت انتخابات لطمه بزنند برخورد جدی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تاکید ما بر حضور حداکثری مردم پای صندوق رای است، تصریح کرد: زیرا دشمن به صندوق رای  نگاه می‌کند که مردم در انتخابات چه تعداد مشارکت داشته‌اند.

فرمانده انتظامی لرستان خاطر نشان کرد: من به عنوان فرمانده انتظامی استان همه را به آرامش در انتخابات دعوت می‌کنم.

مهدیان نسب تاکید کرد: با افرادی که اقدام به خرید و فروش رای در بیرون شعب کرده و همچنین ایجاد درگیری کنند توسط گروه نظارتی مخصوص برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه با همه دستگاه‌ها در راستای برگزاری انتخابات تعامل داریم، عنوان کرد: همه تمهیدات لازم برای انتخابات سالم و امن دیده شده است.

فرمانده انتظامی لرستان در ادامه با اشاره به برخی درگیری‌ها در شهرستان‌های پل‌دختر، رومشکان و کوهدشت نیز توضیح داد: در این راستا تعدادی از افرادی که اقدام به تیراندازی کرده‌اند دستگیر و مابقی نیز تحت تعقیب هستند، در رومشکان نیز۱۷ نفر دستگیر شده‌اند.

مهدیان نسب افزود: برای برخورد با افرادی که فضای انتخابات را در شهرستانهای پل‌دختر، رومشکان و کوهدشت یگان ویژه تهران مستقر است، همچنین نیروهای کمکی از مالک اشتر مستقر است و هیچ مشکلی نداریم.

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دستگیری نظم عمومی لرستان نیروی انتظامی فرمانده انتظامی لرستان افرادی که اقدام رومشکان و کوهدشت مهدیان نسب اخذ رای پل دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!

به گزارش قدس آنلاین، سی‌ام فروردین‌ماه خبری منتشر شد که چند کتاب قدیمی متعلق به کتابخانه تربیت تبریز با پیگیری مسئولان کتابخانه‌های عمومی به کتابخانه بازگشت. در پی این موضوع با حامد عبدوس، مدیرکل تأمین منابع کتابخانه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در خصوص نفایس چاپی و اقدامات این سازمان برای حفظ این میراث گفت‌وگو کرده‌ایم.

مدیرکل تأمین منابع کتابخانه‌های نهاد با غیرقابل امانت خواندن منابع نفیس گفت: در «دستورالعمل منابع اطلاعاتی»، که در سال ۱۳۹۰ ابلاغ شده، امانت خارج کتابخانه‌ای کتاب‌های مرجع، کتاب‌های خطی، چاپ سنگی و چاپ سربی و کتاب‌های نفیس، کمیاب و نایاب ممنوع شد و مطالعه این منابع تنها در کتابخانه مقدور است.

او افزود: اگر این دسته از منابع در معرض فروش قرار داده شود، نشان‌دهنده سرقت آن از سوی افراد سودجو در پوشش عضو کتابخانه است.

عبدوس درباره اقدامات انجام‌شده برای حفظ نفایس چاپی گفت: همچنین با تشکیل «کارگروه نسخ خطی»، اقداماتی برای این دسته از نفایس چاپی طراحی و اجرا شد؛ بازدید کارشناسان نسخ از مراکز مبادله استان‌ها، کتابخانه‌های قدیمی و بخش نسخ خطی کتابخانه‌ها برای شناسایی نفایس چاپی و فهرست‌برداری، تعیین یک نفر رابط در هر استان به عنوان «کتابدار بخش نفایس چاپی»، فهرست‌نویسی، تهیه تجهیزات برای دیجیتال‌سازی و شناسایی کتاب‌های در معرض آسیب برای آفت‌زدایی بخشی از این اقدامات بوده است.

او درباره فروش کتاب‌های کمیاب یا قدیمی کتابخانه‌ها در بازار سیاه گفت: علی‌رغم اقدامات پیشگیرانه نهاد کتابخانه‌ها و حفظ و صیانت از میراث مکتوب کشور، بعضاً در دوره‌های گذشته و پیش از تأسیس نهاد و قرار داشتن کتاب‌های ارزشمند در قفسه‌های باز، عده‌ای از سودجویان که اقدام به خارج کردن کتاب‌های کمیاب یا نایاب متعلق به کتابخانه‌ها، اعم از کتابخانه‌های عمومی یا غیر از آن، کرده‌اند، آنها را به صورت غیرقانونی به فروش می‌رسانند. همه کتابداران و مسئولان نهاد نسبت به حفظ میراث فرهنگی کشور حساس هستند و چنانچه گزارشی در این خصوص دریافت کنند از طریق مراجع ذی‌صلاح در جهت حفظ میراث مکتوب اقدام می‌کنند.

مدیرکل تأمین منابع کتابخانه‌های نهاد با رد شبهه خروج این منابع در فرآیند وجین گفت: بر اساس دستورالعمل «وجین منابع اطلاعاتی»، نسخ خطی و نفایس چاپی و منابع دارای اهمیت به خاطر ویژگی‌های خاص (مانند ارزش هنری، اطلاعات منحصربه‌فرد، ارزش‌های تاریخی و مذهبی) شامل فرآیند وجین نیستند.

او تصریح کرد: با این توضیحات می‌توان درباره مواردی که بعضاً آگهی فروش آنها منتشر می‌شود گفت بیرون بردن کتاب‌های مربوط به قبل از استقرار سامانه‌های مدیریت کتابخانه‌ای، اعمال محدودیت امانت منابع ارزشمند و نفیس با دستورالعمل‌های ابلاغی و تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

عبدوس در پایان گفت: البته بعضاً افراد سودجو در پوشش عضو کتابخانه و در قالب امانت اقدام به سرقت و فروش منابع کتابخانه‌های عمومی می‌کردند که با شکایت نهاد و همکاری مراجع قضایی این باند و متخلفین شناسایی و دستگیر شدند که به دنبال آن منابع به کتابخانه بازگردانده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دستگیری قاتل به بهانه اختلافات ملکی در تالش
  • دستگیری عامل قمه کشی و شرارت در ایوان
  • ‌از بازگرداندن ۱۰۰ میلیارد اراضی کشاورزی تا دستگیری سارقان کابل‌های مخابراتی در فارس
  • قتل یک مرد به دست همسر سابقش در اردبیل
  • دستگیری زن قاتل در اردبیل در کمتر از ۲۴ ساعت
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر
  • دستگیری ضارب دانش‌آموزان آملی
  • دستگیری عاملان نزاع دسته‌جمعی در دلفان
  • کشف ۴۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در لرستان
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!