Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زینی وند روز سه‌شنبه در همایش اقتصاد مقاومتی که در محل دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: آنچه می‌تواند اقتصاد سیستان و بلوچستان را نجات دهد شرکتهای دانش بنیان و در کنار آن توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی خود مردم است.

وی افزود: انجام کارهای روزمره دستگاه‌های اجرایی در واقع اقتصاد مقاومتی نیست، بلکه زمانی اقتصاد مقاومتی محقق می‌شود که ساختار اقتصادی، اجرایی، اداری، بانکی و مالی موجود اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اینکه دغدغه اقتصاد مقاومتی در کشور برجسته شده و رهبر معظم انقلاب در مدت بیش از یک دهه همه ساله شعار اقتصادی برای سال انتخاب می‌کنند، نشان‌دهنده توجه ایشان و لزوم بسیج همه امکانات کشور به سمت مهمترین هدف و اساسی‌ترین نقیصه کشور یعنی ساختار اقتصادی موجود است.

وی گفت: امروز ضعف اساسی اقتصادی و همچنین ضعف در توسعه متوازن برای ایرانیان و در زندگی روزمره همه مردم کاملا قابل لمس است.

زینی‌وند با اشاره به اینکه ضعف امروز ما تهدید نظامی دشمنان نیست بلکه تهدیدات اقتصادی موجود است، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی ۲ کلیدواژه‌ اصلی اقتصاد برون‌گرا و اقتصاد درون‌زا دارد که نه تنها کشیدن حصار دور اقتصاد کشور نیست، بلکه یکی از اصول آن برونگرایی است لذا هر چقدر علم، کارآفرینی و تولیداتمان را به کشورهای همسایه صادر کنیم در تحقق این هدف مهم موفق بوده ایم.

وی افزود: وضعیت موجود نشان می‌دهد در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موفق نبوده ایم و دلیل عمده آن نظام مالی غیرشفاف و فسادزا و ساختار اداری پیچیده و بروکراتیک موجود است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اینکه کارآفرین ما برای اخذ مجوز یک کارگاه کوچک خانگی در تار و پود پوسیده بروکراسی اداری گرفتار و سپس ناامید می‌شود نشان می‌دهد که هنوز اراده و دانش کافی برای اجرای کامل سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد.

وی ادامه داد: راه ورود به اقتصاد مقاومتی و اجرای سیاست‌های آن شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و در سیستان و بلوچستان نیز دانش و سرمایه وجود دارد که اگر دانش با سرمایه وصل شود، حتما موفق خواهیم بود.

زینی‌وند اظهار داشت: برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیازمند تغییر ساختار اداری، توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها و همچنین مدیران تسهیلگر مقررات زدا هستیم.

 وی گفت: توجه و رونق رشته‌های فنی حرفه‌ای و کاهش کرسی‌های رشته های دانشگاهی بدون بازار کار نیز از جمله نشانه های تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا اقتصاد کشور بازار کار دانشگاه آزاد اسلامی دستگاه های اجرایی رهبر معظم انقلاب انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سیاست های اقتصاد مقاومتی اقتصاد مقاومتی در کشور شرکت های دانش بنیان اجرای سیاست ساختار اقتصادی زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، استاندار در بازدید از پارک علم و فناوری استان گفت: این استان دارای دو منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.
محمد کرمی با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها گفت: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل استان انجام شده و به دستگاه‌ها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.
استاندار سیستان وبلوچستان اذعان کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه‌ها و بهره گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه‌های متنوع دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استان‌های دیگر در این استان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوز‌های که مختص استان سیستان و بلوچستان است داریم که با توجه به این پتانسیل‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد نمود.
کرمی با بررسی دلایل تشکیل نشدمن شرکت‌های دانش بینان در استان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.
استاندار تصریح کرد: از جوانان به خصوص جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.
وی به اهمیت پتانسیل و آموزش‌های انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال و جنوب، حضور کشور‌های آسیای میانه و همچنین کشور‌های اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.
استاندار در پایان به همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل ها، طراحی و برنامه ریزی دقیق کار‌ها و برگزاری جلسات با حضور بانک ها، مدیران کل و مجموعه اعضا پارک علم و فناوری تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو