Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم گراوند روز سه‌شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با اشاره به تشریح اسناد راهبردی و اجرایی آمایش سرزمین افزود: یکی از محورهای مهم برای توسعه استان برنامه‌محوری است و طرح آمایش سرزمین یکی از محورهای برنامه‌ریزی برای توسعه استان است.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی ‌برای انجام مفاد و محورهای طرح آمایش سرزمین از سوی دستگاه‌های اجرایی ضروری است و می‌تواند یک فرصت خوب برای توسعه استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر با تاکید بر برنامه‌محوری در مسیر توسعه استان گفت: حرکت نکردن براساس برنامه‌ افزون براینکه موجب می‌شود به نتایج مورد نظر در حوزه کاری دست نیابیم بلکه هزینه‌های زیادی را هم برای سازمان‌ها به دنبال خواهد داشت.

گراوند بیان کرد: توسعه استان را بر اساس برنامه‌ریزی و برنامه محوری ترسیم کردیم و برای رسیدن به این هدف‌ها تعامل، همکاری و همت مدیران اجرایی ضروری است.

وی بر لزوم بررسی دقیق سند آمایش سرزمین از سوی دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: هدف‌ها و برنامه‌های مدیران اجرایی استان در حوزه‌های مختلف باید بر اساس سند آمایش سرزمین باشد، برهمین اساس مدیران باید به صورت دقیق نسبت به مطالعه سند یاد شده اقدام کنند.

استاندار بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات دوم اسفندماه با دعوت از مردم برای حضور پرشور در انتخابات افزود: مشارکت پرشور مردم در انتخابات توسعه، امنیت و آبادانی برای کشور را به دنبال دارد.

گراوند افزود: حضور پرشور و گسترده پای صندوق های رای بعنوان یک تکلیف دینی، ملی و انقلابی است.

در این نشست ترکیب کارگروه های ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان، تعیین تکلیف ساختمان برای شرکت های دانش بنیان در عسلویه تصویب و سندهای راهبردی و اجرایی آمایش استان تشریح شد.

برچسب‌ها بوشهر عبدالکریم گراوند انتخابات مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر عبدالکریم گراوند انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر عبدالکریم گراوند انتخابات مجلس شورای اسلامی برای توسعه استان برنامه ریزی آمایش سرزمین برنامه محوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان در حال شگل‌گیری بوده و تا چند ماه آینده تکمیل می‌شود گفت: هدف گذاری کرده ایم که ۳۳ پروژه کلیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان را تا پایان امسال به نتیجه برسانیم.

 رحمتی اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم طی امسال به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فرا روی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم اقدامی انجام نخواهد شد.

رحمتی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده باید تعیین تکلیف شوند تصریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

وی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم ابراز داشت: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه‌ فعالیت بی دغدغه اش را فراهم کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریت استان باشد.

وی بیان کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است و نظام برنامه ریزی و اداری استان باید برنامه محور بوده و مطالبات و نظارت‌ها نیز بر اساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

رحمتی افزود: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود و ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم.

وی افزود: محیط زیست باید راهکار‌های رفع موانع جهش تولید را پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن حفظ محیط زیست استان تامین شود.

دیگر خبرها

  • هموارتر شدن مسیر مس برای قهرمانی در لیگ هندبال
  • برنامه مدون اقتصادی همدان منطبق با تحقق شعار سال تکلیف شد
  • ذوالنور: موشک‌ها‌‌ی ایران ‌در ۱۲ دقیقه به اسرائیل ‌رسیدند‌
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی
  • ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی گچساران برای برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش کهگیلویه و بویراحمد
  • دستگاه‌های اجرایی، جذب اعتبارات تملک دارایی را به روزهای پایانی موکول نکنند