Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@06:16:24 GMT

بازار کشور در شرایط امن و باثبات قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۸۲۱۴

بازار کشور در شرایط امن و باثبات قرار دارد

عباس قبادی روز سه‌شنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان قم، بیان کرد: تمام تلاش ما فراهم کردن رضایت خاطر مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در کنار هم است و مراقب هستیم تا درفرآیند توزیع کالاها،‌ شرایطی پیش نیاید که موجب نارضایتی شود و تاثیر منفی بر بازار داشته باشد.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه‌های فصلی و دایمی راهکاری مناسب برای عرضه بهتر محصولات موردنیاز مردم است و موجب افزایش رضایت عمومی از وضعیت بازار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف و تلاش ما تثبیت قیمت کالاها در ایام پیش‌روست و در حقیقت دلیلی برای افزایش قیمت محصولات در اکثر موارد وجود ندارد.

قبادی گفت:‌ مسئولان دستگاه قضایی و بانک مرکزی با ستاد تنظیم بازار همکاری کامل دارند و همین تلاش‌ها موجب شده،‌ بازار کشور در وضعیتی امن و قابل‌قبول باشد.

وی بیان کرد: هیچ قیمت‌گذاری در سطح کشور بدون نظر ستاد تنظیم بازار قانونی نیست و موارد خارج از این موضوع، تخلف است.

وی ادامه داد:‌ در ستاد تنظیم بازار، اقدامات کارشناسی لازم برای قیمت‌گذاری و نحوه توزیع کالاها و ارائه خدمات صورت می‌گیرد تا هم تولیدکنندگان داخلی متضرر نشود و هم رضایت مردم از وضعیت بازار محقق شود.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:  قم در زمینه تهیه و توزیع کالا در بازار وضعیت مطلوبی دارد و برای مدیریت بهتر این فرآیند با مسئولان استان همکاری خواهیم کرد تا در توزیع کالاهایی که تاریخ‌ مصرف دارند بنابر صلاح‌دید خودشان اقدام کنند.

وی بیان کرد: وضعیت قم در تولید و توزیع گوشت مرغ مناسب است و ما آماده‌ایم به هر میزان که مسئولان استان اعلام کنند مرغ منجمد برای تنظیم بازار شب عید در اختیارشان قرار دهیم.

وی ادامه داد: وجود کیوسک‌های نظارت و بازرسی بازار در سطح شهر قم طی ایام خاص همچون تعطیلات عید نوروز،‌ کار ارزشمندی است و موجب افزایش آرامش خاطر زائران از حضور در این استان و خرید از بازار آن می‌شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت قم ستاد تنظیم بازار عباس قبادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت قم ستاد تنظیم بازار عباس قبادی وزارت صنعت معدن و تجارت قم ستاد تنظیم بازار عباس قبادی ستاد تنظیم بازار توزیع کالاها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

تین نیوز

فعالان صنف روغن موتور گفتند: روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، عدم عرضه روغن موتور این شرکت ها در بازار منجربه ایجاد «بازار سیاه» شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، اعلام این خبر از سوی فروشندگان روغن موتور در بازار لوازم یدکی تهران بیانگر آن است که شبکه توزیع یا احتمالا تولیدکنندگان مسیر رشد قیمت روانسازها را دنبال می کنند. قیمت گذاری دستوری برای هر محصولی سبب ایجاد زیان برای تولید کننده و عدم دسترسی مناسب مشتریان برای خرید می شود، اگر وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به اصلاح قیمت روانکارها طی روزهای آتی اقدامی انجام ندهند، باید منتظر ایجاد التهاب شدید در بازار این محصول بود. ظاهرا تغییر مدیران عامل نفت بهران و ایرانول تاثیری در بهبود عرضه روغن موتور از سوی این دو شرکت روانساز به بازار نداشته است.

گرانی اهرم فشار به دولت

بررسی های میدانی خبرنگار «بازار» حاکی از آن است که سه شرکت بزرگ تولید کننده روغن موتور از جمله نفت بهران و ایرانول از ابتدای سال جاری تا امروز اقدام به عرضه روغن موتور در سطح بازار نکردند. فعالان این صنف معتقد هستند که تولیدکنندگان محصولات را به شبکه توزیع تحویل و این شبکه از توزیع آن در سطح بازار خودداری می کند. به نظر می رسد شبکه توزیع با عدم عرضه روغن موتور به بازار، مسیر تحمیل رشد قیمت روغن موتور به دولت را دنبال می کند.

فعالان این صنف در خصوص ایجاد چالش در بازار روغن موتور توسط شبکه توزیع و فقدان نظارت به این شبکه، بیان کردند: اگر شرکت های ایرانول و نفت بهران نسبت به عدم عرضه محصولات خود توسط شبکه توزیع مطلع هستند، چرا اقدام به پخش مویرگی در بازار لوازم یدکی تهران نمی کنند؟

یک فروشنده روغن موتور که نخواست نامش فاش شود، در خصوص عدم عرضه روغن موتور توسط شرکت های مذکور، به «بازار» توضیح داد: درحال حاضر برای روانسازها بازار سیاه ایجاد شده و به نظر می رسد اگر این شرایط تداوم داشته باشد، باید منتظر ورود روغن موتورهای تقلبی به بازار بود.

مجوز گرانی صادر شده؟

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مدعی است که هر گونه افزایش قیمت روغن موتور منوط به اخذ مجوز از کارگروه تنظیم بازار است، این مجوز فقط مشمول تولیدکنندگان روغن موتور می شود. آیا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یا سایر نهاده های نظارتی، عملکرد شبکه توزیع در رشد قیمت روغن موتور را مورد بررسی قرار دادند؟ آیا شبکه توزیع یا «مافیایی روغن موتور» این قدرت را دارد که بدون ابلاغ مجوز گرانی، قیمت روغن موتور در بازار را افزایش دهند؟

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

روغن موتور به عنوان یک قطعه استراتژیک شناخته می شود، در صورت گرانی انواع روانکارها باید منتظر رشد قیمت کرایه حمل و نقل بود. زیرا سهم روانکارها در رشد نرخ کرایه ها حدود ۲۰ درصد است، باتوجه به افزایش قیمت ۵۰ درصدی روانسازها و نگرانی مالکان خودروها به ویژه رانندگان ناوگان حمل ونقل عمومی شاید بزودی کرایه ها بیشتر از ابلاغ دولت، رشد کند.

باتوجه به رشد نهاده های تولید و افزایش نرخ ارز، اصلاح قیمت کالاهای مانند روغن موتور که مشمول قیمت گذاری دستوری هستند، امری ضروری است. چرا که فقدان این مساله می تواند منجربه کاهش کیفیت، کاهش عرضه و ایجاد التهاب در بازار شود. به نظر می رسد که «مافیایی روغن موتور» بیشتر از هر زمان دیگری به بازار این محصول مسلط شدند، در سایه نبود نظارت ها اختیار تعیین نرخ در دست شبکه توزیع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • امروز ۴ اردیبهشت؛ قیمت ریال عربستان در بازار آزاد
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟