Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه‌شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از ارائه گزارش وزیر آموزش و پرورش درمورد روند اجرای سند اهداف دوره‌های تحصیلی آموزشی و پرورشی و تحول بنیادین در آموزش و پرورش، با بیان اینکه جای این سند در نظام آموزش و پرورش کشور خالی بود، اظهار داشت: بی‌تردید با تصویب آن، این خلاء جبران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور گفت: مهم‌ترین گام وزارت آموزش و پرورش بعد از تصویب این سند، طراحی متون آموزشی متناسب با آن و آموزش معلمان براساس اهداف تحصیلی تعیین شده در این سند و سپس تعیین شیوه تدریس است تا به این ترتیب اهداف مندرج در آن محقق شود.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: باید در نظر داشته باشیم که اهداف تحصیلی مندرج در این سند با بکارگیری شیوه‌های نوین تدریسی و آموزشی موجب شکوفا شدن استعداد‌های دانش‌آموزان کشور شود و از این نظر بکارگیری معلمان متخصص در رشته‌های گوناگون برای تدریس دروس تخصصی و مشارکت دادن دانش‌آموزان در روند یادگیری علوم بسیاری ضروری است.

رئیس جمهور گفت: براساس شیوه‌های نوین آموزشی، بایستی زمینه‌های انتخاب رشته براساس علاقه و استعداد دانش‌آموزان بوجود بیاید تا دانش‌آموزان بتوانند با بینش و آگاهی رشته دانشگاهی مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

دکتر روحانی تصریح کرد: در شیوه نوین آموزشی باید در نظر داشت که دانش‌آموزان هم باید علم را بیاموزند و هم شیوه تحقیق را فرا بگیرند و در کنار آن آموزش‌های مهارتی را نیز بیاموزند.

رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که آموزش و پرورش در کنار برداشتن این گام مهم، گام‌های بعدی را هم به سرعت برای عملیاتی شدن اهداف آن بردارد.

وزیر آموزش و پرورش در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارایه گزارشی درباره مراحل اجرای سند تحول بنیادین در سطوح مختلف آموزش و پرورش کشور بر اهمیت این سند تاکید کرد و گفت: مصمم هستیم با اجرای تمام اهداف این سند، نظام آموزشی و پرورشی کشور را از حافظه محوری به سمت افزایش توانمندی‌های علمی و مهارت آموزی سوق دهیم.

دکتر محسن حاجی میرزایی در ادامه با ارایه گزارشی درخصوص فعالیت مرکز استعداد‌های درخشان از انتخاب ۴ نفر از شخصیت‌های علمی کشور بعنوان اعضای هیات امنای این مرکز خبر داد.

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد برنامه زمانبندی برای اجرای همه اهداف این سند تعیین شود.

در این جلسه همچنین بعد از گزارش ستاد زیست فناوری مقرر شد، سهم ایران در بازار جهانی حوزه فناوری تا سال ۱۴۰۴ به ۳ درصد برسد و در سه برنامه ۵ ساله، ارزش افزوده حوزه زیست فناوری به ۱۰درصد تولید ناخالص داخلی ارتقاء یابد.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه امروز خانم‌ها زهرا احمدی پو و الهام یاوری و آقایان ایمان افتخاری و محمد آذین را بعنوان اعضای هیات امنای سمپاد تعیین کردند.

در این جلسه همچنین دکتر کی نژاد و دکتر مخبر بعنوان نمایندگان شوای عالی انقلاب فرهنگی در هیات عالی تجدید نظرمعرفی شدند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس جمهور حسن روحانی آموزش و پرورش تحصیل پارسی خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش و پرورش جلسه امروز دانش آموزان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم

  حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اولین کمیته استانی صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم در سال 1403 گفت: توزیع شیر در مدارس سیستان و بلوچستان باید نوید بخش سلامتی دانش آموزان باشد و تمام شرایط و استانداردهای بهداشتی در توزیع آن رعایت شود.

وی ادامه داد: شیر برای سلامتی و رشد کودکان بسیار مهم و ضروری است، دانش آموزان در دوران رشد جسمی و ذهنی هستند و شیر سالم کمک زیادی به تقویت و رشد آنان می کند.

دکتر غزنوی با بیان اینکه سلامت یک مقوله بین بخشی است گفت: 25 درصد سلامت جامعه به بهداشت و درمان مربوط می شود و 75 درصد آن مربوط به سایر ارگان هاست.

وی افزود: جهت تحقق فراگیر شدن سلامت در جامعه باید همه ی سازمان پای کار باشند و هر کدام سهم و نقش خود را به خوبی انجام دهند.

دکتر احمد زاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز گفت: یکی از وظایف دولت توزیع شیر سالم بین دانش آموزان است که در این بین نقش اساسی بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی، دامپزشکی، آموزش و پرورش و... است.

وی با بیان اینکه واحد های تولیدی شیر در استان فعال هستند گفت: باید از این واحدهای تولیدی حمایت کنیم البته حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان نکته بسیار حائز اهمیتی است و به هیچ وجه قصور در این زمینه قابل اغماض نیست.

وی افزود: بازرسی ها از نحوه تولید و توزیع شیر توسط نیروهای بهداشتی سطح استان با دقت و حساسیت به صورت ویژه انجام می شود و ارگان های مرتبط ملزم به همکاری با کارشناسان بازدید به عمل می آید.

آقای جهانتیغ نماینده آموزش و پرورش استان نیز گفت: 27 میلیون پاکت شیر در سال در بین مدارس توزیع می شود، که از دو شرکت تولیدی خریداری می شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم