Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-19@18:18:47 GMT

قاچاق سازمان یافته شیرخشک صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۸۶۷۰

قاچاق سازمان یافته شیرخشک صنعتی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، محمد محبی داشت: به تازگی در استان سیستان و بلوچستان شاهد قاچاق جدیدی تحت عنوان قاچاق شیر خشک صنعتی هستیم.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان، افزود: استان‌هایی مثل اراک، البرز، اصفهان و تهران در این حوزه دخیل هستند و نظارتی روی بحث توزیع شرکت‌های تولید شیر خشک صنعتی ندارند و این شرکت‌ها نیز به جای تحویل کالا به واحدهای تولیدی، کالا را به شبکه قاچاق در بازار غیررسمی می‌فروشند و این شیرخشک به سمت استان‌های شرقی و جنوب شرقی ورود پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما به جد با این موضوع برخورد می‌کنیم، ادامه داد: تاکنون در سیستان و بلوچستان چند محموله بزرگ را گرفته‌ایم که به عنوان مثال رقم ارزش یکی از پرونده‌ها، ۱۰ میلیارد تومان است.

محبی گفت: این کالا از ارز حمایتی دولت بهره مند است و مواد اولیه با ارز حمایتی وارد کشور و شیرخشک صنعتی تولید می‌شود؛ به جای اینکه به واحدهای تولیدی فروخته شود، به صورت سازمان یافته با بارنامه‌های صوری وارد شبکه قاچاق می‌شود. در واقع نام شیرخشک را در بارنامه نمی‌بینید و این محصول به اسم کالاهای دیگر وارد می‌شود.

احتمال قاچاق شیرخشک صنعتی از سه استان دیگر

وی افزود: در سیستان و بلوچستان توانستیم این موضوع را کشف کنیم اما من مطمئنم احتمال قاچاق این شیرخشک در استان‌های هرمزگان، خرسان جنوبی و رضوی وجود دارد.

محبی گفت: شیرخشک صنعتی بازار و سود خوبی در کشورهای همسایه دارد. قاچاقچیان این کالا را از سیستان و بلوچستان به پاکستان می‌فرستند. این محموله‌ها معمولاً در کیسه‌های ۲۰ کیلویی است، در حالی که مجوز صادرات برای حتی یک کیلوگرم از این محصول را از گمرکات نگرفته‌اند.

وی با بیان اینکه صد در صد این حجم ورودی شیرخشک صنعتی به استان در سبد قاچاق است، اظهار داشت: با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز مکاتباتی کرده‌ایم و صد در صد با شرکت‌های متخلف برخورد خواهد شد.

نایاب شدن روغن خوراکی در سیستان و بلوچستان

محبی با اشاره به اینکه در شرایط تحریم هستیم و مردم به عنوان یک ایرانی هر جا قاچاق را می‌بینند گزارش دهند، گفت: سودجویان به دنبال منافع خود هستند و مردم را دچار بحران می‌کنند. به عنوان مثال در برهه‌ای روغن خوراکی در فروشگاه‌های سیستان و بلوچستان نداشتیم که این مساله به دلیل ناشی از کار سودجویان بود که به صورت شبکه ای روغن خوراکی را جمع آوری می‌کردند و از محورهایی که خلأ مرزی داشتیم قاچاق و یا اینکه در کالاهایی که از کشور خارج می‌شد، جاساز می‌کردند.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان افزود: با راه اندازی دو سامانه جامع انبارها و بارنامه برخط هر باری باید کد انبار مبدا و مقصد مشخص داشته باشد در غیر این صورت به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز حتی اگر کالا تولید داخل هم باشد تعزیرات حکومتی می‌تواند جریمه قاچاق را بر آن اعمال کند.

وی با بیان اینکه هر کالایی که ارز حمایتی می‌گیرد انگیزه قاچاقش بالا می‌رود، گفت: در بحث کالاهای اساسی، علاوه بر شیرخشک صنعتی و روغن خوراکی شاهد قاچاق کالاهایی همچون آرد، گندم و لاستیک به ویژه لاستیک فرسوده بودیم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: قاچاق شیرخشک صنعتی سیستان و بلوچستان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز محمد محبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس راهور؛ از سفر غیرضروری به استان های جنوب شرقی پرهیز کنید

تین نیوز

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به صدور هشدار سطح قرمز از سوی سازمان هواشناسی، از هم میهنان خواست از سفرهای غیرضروری به استان های جنوب شرقی پرهیز کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ احمد شیرانی افزود: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی، طی روزهای آتی شاهد بارش های قابل توجهی در استان های جنوب شرق کشور (سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و بوشهر) خواهیم بود.

شیرانی گفت: توصیه ما این است که هموطنان عزیز تا جایی که امکان دارد از سفرهای غیرضروری در جنوب شرق کشور اجتناب کرده و در صورت ضرورت، حتماً با کسب اطلاع از وضعیت راه ها اقدام به سفر کنند.

بنا به هشدار سطح قرمز سازمان هواشناسی روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه، استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، بوشهر، بارش های سنگینی خواهند داشت و برای روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه این بارش ها برای استان های سیستان و بلوچستان هستند که احتمال آب گرفتگی معابر به صورت گسترده، سرریز سدها، انسداد راه ها و احتمال تخریب پل ها و اختلال جدی در سفرهای بین شهری و داخل شهری را در پی دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید بذر گندم در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • بازدیدمعاون وزیر صمت از ۲ واحد صنعتی درمشهد
  • ۳۲۷ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان در حال ساخت است
  • سیل در کمین ۱۲۰۰ روستا در سیستان و بلوچستان
  • یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان
  • ارسال ۷۰۰ بسته مواد غذایی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • هشدار پلیس راهور؛ از سفر غیرضروری به استان های جنوب شرقی پرهیز کنید
  • توصیه مهم پلیس راهور؛ از سفر به استان‌های جنوب شرقی اجتناب کنید
  • پلیس: از سفر به استان های جنوب شرقی اجتناب کنید
  • از سفر به استان‌های جنوب شرقی اجتناب کنید