Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: از تمامی اساتید دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی می خواهیم دولت را در انجام امور پژوهشی با هدف اجرای دانش محور طرح ها و پروژه ها حمایت کنند و با حضور و مشارکت در این فراخوان طرح ها و تحقیقات خود را ارائه کرده و پس از انتخاب بهترین پروپوزال با آنها قرارداد منعقد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا بر اساس بند «ز» تبصره 9 قانون بودجه سال 1398و همچنین قانون بالادستی بند «ب» ماده 64 قانون برنامه ششم توسعه کشور دستگاه های اجرایی ملزم هستند یک درصد از بودجه خود(به جز فصل 1 و 6) را صرف پژوهش از طریق مراکز علمی و دانشگاه ها کنند.

هرچند این قانون برای توسعه اجرای علمی طرح های دستگاه های استانی خوب بود اما برخی از دستگاه ها که بودجه کمی داشتند یک درصد پژوهش بسیار ناچیز بود و امکان کار پژوهشی برای آنها میسر نبود.

از این رو از سال 1397 بر اساس تبصره یک قانون بودجه در استان تهران کل بودجه پژوهشی دستگاه های اجرایی متمرکز شد که مبلغی حدود 2 میلیارد تومان بود.

شورای برنامه ریزی (با تعیین اولویت ها و چالش ها) تصمیم گرفت طی ساز و کاری علمی و حرفه ای این بودجه را برای کارهای پژوهشی مورد نیاز استان اختصاص دهد. از این رو کارگروه پژوهش و فن آوری ذیل شورای برنامه ریزی استان تهران ماموریت یافت تا موضوعات پژوهشی پیشنهادی دستگاه های استان را بر اساس مسائل و چالش های استخراج شده ارزیبابی و دسته بندی کند.

بر این اساس 24 دستگاه اجرایی که بودجه هزینه ای دریافت می کنند موظف به ارسال محورهای پژوهشی خود شدند که در نهایت 18 دستگاه تعداد 142 موضوع را بعنوان موضوع پژوهشی خود ارسال کردند.

در تاریخ 12 بهمن ماه سال 98 کمیته منتخب کارگروه پژوهش و فن آوری استان تشکیل جلسه داد و در نهایت 37 عنوان پژوهشی مورد نیاز 16 دستگاه اجرایی استان تهران بر اساس اولویت ها مورد تائید قرار گرفت.

در تاریخ 20 بهمن ماه 1398 نظرنهایی کمیته در کارگروه پژوهش و فن آوری استان تهران تصویب شد و تصمیم بر آن شد که طی فراخوانی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و دستگاه های اجرایی از مراکز دانشگاه های علمی برای ارائه پرپوزال مرتبط با موضوعات مصوب پژوهشی استان دعوت شود. 

از این رو هر دستگاه اجرایی پس از دریافت پروپوزال ها توسط یک داور علمی (استاد دانشگاه مرتبط با موضوع پژوهش) و یک داور اجرایی (کارشناس ارشد و متخصص در دستگاه اجرایی با 15 سال سابقه) نسخه پروپوزال ارسالی از مراجع دانشگاهی را مطالعه و ارزیابی و داوری می کنند ودر نهایت برای تائید نهایی و عقد قرارداد پژوهشی و اختصاص بودجه به کمیته ارسال می شود.

نعمت الله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در این زمینه گفت: از تمامی اساتید دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی می خواهیم دولت را در انجام امور پژوهشی با هدف اجرای دانش محور طرح ها و پروژه ها حمایت کنند و با حضور و مشارکت در این فراخوان طرح ها و تحقیقات خود را ارائه کرده و پس از انتخاب بهترین پروپوزال با آنها قرارداد منعقد می شود.

وی افزود: اساتید و دانشجویان و مراکز علمی می توانند از طریق سایت amoozesh.thmporg.ir (بخش پژوهشی) اطلاعات لازم را دریافت و نسبت به ارسال پروپوزال تا 5 اسفندماه98 اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران فراخوان علمی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران دستگاه های اجرایی دستگاه اجرایی مراکز علمی مراکز علمی دانشگاه ها دستگاه ها طرح ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده

محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در یکصد و نوزدهمین نشست مجمع شهرداران کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها با اشاره به عملیات وعده صادق که علیه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی اتفاق افتاد، اظهار داشت: این عملیات توسط دلاوران و سربازان جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاد که هیمنه پوشالی استکبار را در سراسر جهان در هم شکست.

وی ادامه داد: با این عملیات دقیق و به موقع شور و شعفی در بین مردم ایران اتفاق افتاد و موجب بیشتر شدن همبستگی و خود باوری ملی شد که جای تبریک دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به نشست شهرداران کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها که برای هم اندیشی و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای خدمت بهتر به مردم برگزار شده است بیان کرد: در شهرداری‌های کلان شهر‌ها یکی از انتظارات برجسته مردم موضوع کاهش ترافیک و حل معضل آلودگی هوا است.

وی با تاکید بر اینکه در شهرداری‌ها موضوع حمل و نقل همیشه محور توسعه بوده است افزود: در شهرداری تهران تلاش شده است که توسعه، متقارن با سبک و الگوی ایرانی و اسلامی باشد و مساجد و محلات را محور قرار دارند.

هرمزی ادامه داد: یکی از موارد مهم در شهر تهران پارک هوشمند حاشیه‌ای و ایجاد مرکز کنترل واحد برای ترافیک بوده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به نوسازی و بهسازی ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: متاسفانه شهرداری‌ها در نوسازی ناوگان حمل نقل عمومی دچار مشکلاتی هستند که برای حل این مشکلات بررسی‌های لازم انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه در شورای ششم توجه ویژه‌ای به حمل و نقل عمومی شده است بیان داشت: در سالجاری بیش از ۵۰ درصد از بودجه شهر تهران به موضوع حمل و نقل اختصاص یافته است و برقی سازی ناوگان و ایجاد شبکه نظارتی هوشمند در شهر در اولویت قرار گرفته است.

هرمزی خاطرنشان کرد: پروژه قطار ملی در پایتخت به ثمر رسیده و تمامی تست‌های لازم را طی کرده و وارد بهره برداری شده است.

وی گفت: با شرکتی که شهرداری تهران با تولید کنندگان واگن تاسیس کرده است؛ آماده انتقال تجربیات و تکنولوژی و همینطور قرارداد با سایر کلانشهر‌های کشور هستیم.

هرمزی به برقی سازی ناوگان حمل و نقل شهر تهران اشاره کرد و گفت: در پایتخت یکی از معضلات مهم برقی سازی بوده است که با کمک دولت بیش از ۶۵ هزار تاکسی برقی قرار داد منعقد شده که در هفته آینده برای هزار دستگاه فراخوان متقاضیان تاکسی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و ۱۵۰ هزار موتورسیکلت برقی به ناوگان شهر تهران اضافه می‌شود تا از این طریق کاهش آلودگی هوا در نیمه دوم سال را شاهد باشیم.

هرمزی تاکید کرد: در توسعه برقی سازی تنها به انتقال تجهیزات بسنده نکرده ایم بلکه ساز و کاری ایجاد شد که تولید خودرو و موتورسیکلت برقی را در شهر تهران داشته باشیم.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران آمادگی دارد تجربیات خود را در برقی سازی ناوگان در اختیار سایر کلانشهر‌ها قرار دهد گفت: این نشست فرصت خوبی است که بتوانیم اطلاعات و تجربیات خود را در اختیار سایر کلانشهر‌ها قرار دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری
  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • دستگاه‌های اجرایی در تدوین سند جامع تحقق شعار سال تعجیل کنند
  • ۲۰ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری متقاضی شرکت در بزرگترین ماراتن علمی کشور
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • بخش‌نامه تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابلاغ شده است
  • مردمی سازی در خراسان شمالی باید به جایگاه اصلی خود دست یابد
  • سند تحقق شعار سال تا یک ماه آینده تدوین شود
  • دانشگاه تهران مجری ۳ طرح حقوقی دستگاه‌های اجرایی شد