Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، کاوه حاجی علی‌اکبری در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان نوسازی شهر تهران و شرکت خاکریزآب وابسته به شهرداری تهران، با بیان این که محله‌های کن و فرحزاد به دلیل مجموعه‌ای از ویژگی‌های کالبدی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از روند توسعه‌یافتگی نسبت به محدوده‌های پیرامون خود جا مانده‌اند، اظهار داشت: تهیه طراحی‌های شهری برای محله کن با رویکرد مشارکتی از ابتدای سال جاری در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار گرفت که در حال حاضر به اتمام رسیده و طی هفته‌های آینده برای بررسی و تصویب به کمیسون ماده ۵ ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه محله‌های کن و فرحزاد طبق مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی به منظور حفظ بافت ارزشمند ارگانیک و روستایی‌شان با محدودیت تراکمی مواجه هستند، بر ضرورت ارتقای کیفیت فضاهای عمومی در این محله‌ها تأکید کرد و اذعان داشت: اگر ادعا می‌کنیم کن و فرحزاد می‌توانند قطب‌های گردشگری تهران باشند، می‌بایست کیفیت فضاهای عمومی را افزایش دهیم تا دیگر قیمت املاک و مستغلات در این محله‌ها با میزان تراکم ارتباط مستقیم نداشته باشد.

علی‌اکبری با بیان این که اگر بخواهیم کار اصولی انجام دهیم، باید از زیرساخت شروع کنیم و سپس به روساخت برسیم، تصریح کرد: مسئله اصلی در محله‌های کن و فرحزاد، عدم وجود برنامه‌ای مدون برای جمع‌آوری آب‌های سطحی است و بهره‌گیری از تخصص و تجربه شرکت خاکریز آب شهرداری تهران در این خصوص می‌تواند منجر به تعامل و هم‌افزایی و عملیاتی شدن تعهدات شهرداری به ساکنان این محلات شود.

وی هدف از امضای این تفاهم‌نامه را بهره‌گیری از ظرفیت موجود میان سازمان نوسازی شهر تهران و شرکت خاکریزآب به منظور ارتقای کیفیت زندگی در دو محله ناکارآمد فرحزاد و کن از طریق ارتقای سطح زیرساخت‌ها و اصلاح شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی که یکی از اساسی‌ترین معضلات موجود در این دو محله است، عنوان کرد.

کد خبر 485187 برچسب‌ها سازمان نوسازی شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان نوسازی شهر تهران سازمان نوسازی شهر تهران کن و فرحزاد محله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته از خودکفایی شهرداری قم در زمینه تولید آسفالت مورد نیاز در سطح شهر و فروش مازاد آن به بخش خصوصی خبر داد.

مسعود بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد سازمان توسعه و عمران شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میزان ۲۱۰ هزار تن آسفالت توسط سازمان توسعه و عمران شهرداری تولید و حمل و پخش شد.

وی افزود: ۱۲۰ هزار تن مصالح معدنی و ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در مجموعه ساخت قطعات بتنی ساخته شد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم خاطرنشان کرد: در بحث آسفالت شهرداری قم در سال گذشته توانست به خودکفایی صددرصدی برسد و علاوه بر آن فروش به بخش خصوصی نیز اتفاق افتاد.

بخشی تصریح کرد: سازمان توسعه و عمران شهرداری قم توانسته است در حوزه تأمین آسفالت علاوه بر تأمین مصرف مناطق و پروژه‌های شهرداری، رقابت خوبی با بخش خصوصی در زمینه کیفیت و قیمت داشته باشد و بخش خصوصی در چهارچوب مقررات موجود به شکل خریدار به شهرداری مراجعه کرده است.

وی با اشاره به نیاز شهرداری قم به معادن و تولید مصالح معدنی برای زیر اساس و اساس آسفالت ادامه داد: معدن ونارچ یکی از مکان‌هایی است که شهرداری سال‌ها آن را در دستور کار داشته است و نزدیک به ۷۰ درصد نیاز شهرداری از این معدن تأمین می‌شد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به اینکه سال گذشته سازمان توسعه و عمران موفق شد مجوز کار در یک معدن کوهی در کهک بگیرد، اضافه کرد: مجوز این کار از مجاری قانونی اخذ شد و در سال جدید بهره‌برداری از معدن اتفاق می‌افتد.

بخشی با اشاره به اهمیت تأمین به موقع مصالح برای پروژه‌های شهری گفت: در این زمینه نیز حرکت به سمت خودکفایی است تا ۱۰۰ درصد مصالح مصرفی و خاکی پروژه‌های شهری قم در سازمان توسعه و عمران شهرداری تأمین شود.

کد خبر 747139

دیگر خبرها

  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • نصب ۴۳۰ متر مربع دیوار صوتی و نوسازی ۱۸۰ متر مربع دیوار صوتی طی یک سال گذشته
  • نگهداری و نوسازی دیوار‌های صوتی در پایتخت
  • دیوار صوتی‌های بزرگراه ها نوسازی شدند | مقابله با صداهای با آلوده در اتوبان ها
  • نوسازی دیوار‌های صوتی در معابر پرتردد
  • توسعه گردشگری اراضی عباس آباد نیازمند حمایت شورا و شهرداری تهران است