Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش جهانپور، در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه موارد مشکوک به کرونا ویروس در کشور چگونه کنترل و مراقبت می شوند، گفت: این افراد قرنطینه نمی شوند، بلکه با مشاهده علائم مشکوک به کرونا ویروس، در بخش «ایزوله منفی» تحت مراقبت و کنترل قرار می گیرند.

وی با عنوان این مطلب که موارد مشکوک به کرونا ویروس داشته ایم که بعد از مراقبت، نتایج آزمایش همه آنها منفی بود، افزود: بعد از اینکه مشخص شد هیچ کدام از موارد مشکوک به کرونا ویروس مبتلا نبوده اند، از بیمارستان ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانپور در پاسخ به این سئوال که موارد مشکوک در کدام شهرها و استان ها بوده اند، گفت: موارد مشکوک در شهرهای یزد، مشهد، تبریز، زنجان و اصفهان، بوده اند که خوشبختانه نتایج آزمایشات همه آنها منفی بود.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، بر کنترل و مراقبت دقیق از مسافران ورودی از چین به کشور تاکید کرد و افزود: رصد مسافران وروی از چین، به دقت انجام می شود.

کد خبر 4856648

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کیانوش جهانپور بیماری های واگیر ویروس کرونا وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی سرطان دیابت سازمان بیمه سلامت داروسازی دارو بارداری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کنگره دهان فک و صورت سلامت مردان آلزایمر موارد مشکوک به کرونا ویروس موارد مشکوک بوده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟

ایسنا/خراسان رضوی در سراسر جهان، آلودگی هوا در هر دقیقه ۱۳ نفر را از بین می‌برد که بسیاری از آنها در شهرها زندگی می‌کنند. این مشکل می‌تواند با شتاب شهرنشینی افزایش یابد.

به نقل از ویفروم، در حال حاضر، شهرها در حال آگاه شدن از این واقعیت و ارائه ابتکارات در حال پیشرفت برای کاهش آلودگی هوا هستند.

شواهد همچنان نشان می‌دهد که ارتباط جدید بین هوای آلوده و اثرات نامطلوب سلامتی وجود دارد. با افزایش شهرنشینی و بدتر شدن کیفیت هوا، رسیدگی به انتشار گازهای گلخانه‌ای برای محافظت از سلامت عمومی بسیار مهم است.

در پنج سال گذشته، شاهد رشد ابتکارات جدید برای کاهش آلودگی هوا، از محدودیت‌های دسترسی وسایل نقلیه گرفته تا برقی‌سازی ناوگان اتوبوس‌های عمومی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در محل از ساختمان‌ها بودیم.

حمل‌ونقل عامل مهمی در آلودگی هوای شهری است و بسیاری از شهرداران را بر آن داشته تا اقدامات سختگیرانه‌تری مانند محدود کردن وسایل نقلیه آلاینده برای ورود به مناطق خاص یا کل شهرها را اجرا کنند. این اقدامات، جدایی‌ناپذیر از ابتکارات گسترده‌تر با هدف دستیابی به اهداف اقلیمی و افزایش تحرک شهری، شهرها را به جوامع سالم‌تر و قابل زندگی‌تر تبدیل می‌کند.

شهرها نه تنها به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از حمل‌ونقل بلکه از ساختمان‌ها و تولید انرژی نیز توجه می‌کنند. آنها در حال اجرای ابتکاراتی برای افزایش کارایی ساختمان، اجرای استانداردهای عملکرد و دور شدن از سوخت‌های فسیلی برای گرمایش و پخت‌وپز هستند. علاوه بر این، آنها در حال گسترش دسترسی به منابع انرژی پاک و ارائه خدمات ضروری به سکونتگاه‌های غیررسمی، مانند برق رسانی خانگی هستند.

مدیریت زباله، مداخله مهم در بسیاری از شهرهای جنوبی جهان، به ویژه آفریقاست. کشورهای جنوب صحرای آفریقا ۴۳ درصد زباله‌های شهری (۹ درصد روستایی) را جمع‌آوری و نزدیک به ۷۰ درصد آن را در دفن‌های باز دفع می‌کنند. مداخلات شامل کمپوست‌سازی، بازیافت و بهینه‌سازی جمع‌آوری زباله است.

شهرهای جهانی در خط مقدم نبرد با آلودگی هوا قرار دارند و ابتکارات جسورانه‌ای را برای محافظت از سلامت شهروندان اجرا می‌کنند. مراکز شهری با استفاده از مقررات و فناوری نوآورانه، استراتژی‌های متنوعی را برای دستیابی به هوای پاک به کار می‌گیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • ارائه خدمات آزمایشگاهی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در تعطیلات نوروز در هرمزگان
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • طرح کنترل و نظارت بیش از ۷۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای در سیستان و بلوچستان
  • اقدامات آبفا برای کنترل کیفیت آب مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • کامیون حامل ۲۵ تن شکر قاچاق در لرستان متوقف شد
  • بیشترین حوادث ترافیکی در ۳۰ کیلومتری شهرها است