Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس نمایندگان افغانستان ابراز امیدواری کرد که روسیه از توافقنامه‌ای که ممکن است بین دولت افغانستان و گروه طالبان امضا شود، حمایت کند. تاریخ انتشار: 10:15 - 30 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۷۸۱۷

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از ریانووستی، رحمان رحمانی دیروز سه شنبه در دیدار با نیکلای فدوروف معاون اول شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) گفت: ما امیدواریم مسکو از توافقنامه صلح بین دولت افغانستان و گروه طالبان در صورت امضای آن حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مذاکرات بین گروه طالبان و آمریکا ادامه دارد. این احتمال وجود دارد که آنها بتوانند به توافقی دست بیابند.

رحمانی گفت: برای کابل مهم است که بداند توافق بین آمریکا و طالبان می تواند به توافقنامه برای برقراری صلح و امنیت در خاک افغانستان با دولت این کشور تبدیل شود.

وی افزود: آیا طالبان مذاکرات مستقیم با دولت افغانستان را آغاز می کند و از تماس های با گروههای تروریستی همچون القاعده، حزب التحریر و امثال آنها صرف نظر می کند؟ اینها سوال هایی است که برای ما مطرح می باشند.

رحمانی خاطرنشان کرد: اگر مذاکرات بین دولت قانونی افغانستان و طالبان آغاز شود و توافقی به دست آید و راهکاری برای خروج صلح آمیز از وضعیت تعیین شود من معتقدم که کشورهای همسایه ما باید از آن حمایت کنند.

وی افزود: بویژه روسیه که از شرکای بزرگ ماست، باید از این توافق حمایت کند.

گفتنی است آمریکا و گروه طالبان در سال ۲۰۱۹ چند دور مذاکره برگزار کردند.

بر اساس اطلاعات رسانه ها، زلمی خلیلزاد نماینده آمریکا در امور افغانستان و نمایندگان گروه طالبان در دوحه در هشتمین دور مذاکرات، درباره متن توافقنامه صلح که در آن آتش بس پیش بینی شده است به توافق رسیدند.

در این توافقنامه علاوه بر برقراری آتش بس، خروج نیروهای نظامی خارجی از افغانستان و آغاز مذاکرات پیش بینی شده است.

زمیر کابولوف رئیس اداره دوم آسیای وزارت امور خارجه روسیه و نماینده ویژه پوتین در امور افغانستان به تازگی اعلام کرد که روسیه از امضای توافقنامه صلح بین آمریکا و گروه طالبان استقبال می کند.

وی با بیان این مطلب گفت: روسیه هنوز دعوت نامه رسمی از طرف های توافق کننده برای حضور در مراسم امضای توافقنامه بین آمریکا و گروه طالبان دریافت نکرده است.

 

بیشتر بخوانید: سازمان ملل: داعش بازیابی خود در قلب خاورمیانه را آغاز کرده است چشم انداز دستیابی به صلح در افغانستان بیانیه طالبان درباره نتایج "انتخابات افغانستان"

این مقام دیپلماتیک روس ادامه داد: باتوجه به دیدارهای اخیر، این احتمال وجود دارد که به همراه برخی کشورهای دیگر به عنوان شاهد در مراسم امضای توافقنامه بین آمریکا و طالبان حضور داشته باشیم.

انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طالبان خاک افغانستان طالبان طالبان افغانستان روسیه طالبان آمریکا و گروه طالبان امضای توافقنامه گروه طالبان دولت افغانستان توافقنامه صلح بین آمریکا بین دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود درباره وضعیت حقوق بشر تصریح کرد واشنگتن درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیمی نگرفته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود اعلام کرد واشنگتن تاکنون تصمیم نگرفته که طالبان یا هر نهاد دیگری را به عنوان دولت افغانستان یا به عنوان بخشی از چنین حکومتی به‌رسمیت بشناسد.

در این گزارش آمده است، طالبان فرمان‌های تحدیدی علیه زنان و دختران صادر کرده‌اند که با تعهدات این کشور در کنوانسیون‌های بین‌المللی مغایرت دارد.

بر اساس این گزارش، وضعیت زنان و دختران در جریان سال 2023 وخیم‌تر شده است و آنها از حق کار و تحصیل محروم شده‌اند.

وزارت خارجه آمریکا اظهار داشت خشونت و تهدید علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی نیز در افغانستان وجود دارد.

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز پیش از این تاکید کرده بود واشنگتن حکومت طالبان را به‌خاطر آنچه نقض حقوق بشر خواند، پاسخگو قرار خواهد داد.

«امیرخان مقتی» وزیر خارجه حکومت طالبان نیز بارها اعلام کرده است کشورهای غربی با موضوعات حقوق بشری برخورد دوگانه دارند.

وزیر خارجه حکومت طالبان با اشاره به کشتار هزاران فلسطینی تاکید کرده بود چرا غربی‌ها درباره اقدامات رژیم اسرائیل چیزی نمی‌گویند.

چین: نظامیان آمریکایی برای نقض حقوق بشر در افغانستان باید مواخذه شوندماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان تمدید شدنروژ: همکاری با طالبان برای بهبود وضعیت حقوق بشر در افغانستان ارزشمند است

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم
  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند