Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا فاطمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز چهارشنبه در چهارمین همایش سالانه سلامت مردان که در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال برگزاری است، افزود: ویروس آنفلوآنزا هر هشت تا ۱۰ سال دچار جهشی در ساختار ژنتیکی خود می‌شود و جهش‌های کوچک در این ویروس نیز هر ساله به وقوع می‌پیوندد، بر این اساس لازم است که سالانه واکسن مربوط به آنفلوآنزا برای بخشی از افراد جامعه که در خطر عوارض آنفلوانزا هستند، تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه در سال ۲۰۰۹ میلادی ویروس آنفولانزا به صورت همه‌گیری جهانی یا پاندمی به وقوع پیوست، گفت: از آنجایی که هر هشت تا ۱۰ سال یک‌بار ممکن است پاندمی یا همه گیری جهانی در مورد ابتلا به آنفولانزا داشته باشیم، وزارت بهداشت آموزش‌های لازم را در سطح بالا آغاز کرد و اطلاع‌رسانی قوی در این زمینه صورت گرفت، همچنین موضوع واکسیناسیون به صورت فراگیرتر آموزش داده شد.

وی ادامه داد: علائم شایع ابتلا به آنفلوآنزا تب بالا و سرفه به صورت حاد و در هفت روز اخیر است و افراد در صورت مشاهده چنین علائمی به ویژه در پاییز و زمستان حتماً باید با پزشک خود مشورت کنند که پزشک پس از شرح حال دقیق از بیمار و معاینه وی اقدامات لازم را انجام می‌دهد و اگر نیاز به داروی آنفلوآنزا باشد برای بیمار تجویز می‌شود که خوشبختانه این دارو در کشور در دسترس است و مشکلی در این زمینه نداریم.

فاطمی تصریح کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا قبل از شروع فصل سرما برای زنان باردار و افرادی که دچار بیماری‌های مزمنی همچون دیابت، بیماری‌های قلبی، کلیوی و کبدی هستند یا سیستم ایمنی آن‌ها دچار ضعف است مانند بیماران مبتلا به سرطان ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه موضوع بیماری آنفلوآنزا در همایش سلامت مردان نیز مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، گفت: مطالبی برای پزشکان، پرستاران و همه سطوح درمانی در این کنگره ارائه می‌شود تا درمانگران بتوانند اقدامات به موقع را برای شناسایی و درمان بیماران انجام دهند.

این متخصص بیماری‌های عفونی اضافه کرد: ابتلا به آنفلوآنزا هیچ ارتباطی با جنسیت افراد ندارد و تنها در زمانی که این بیماری به ویژه در فصل سرما و زمستان انتشار می‌یابد باید رعایت مسائل بهداشتی بیشتر مدنظر قرار گیرد و افراد از تماس نزدیک به بیماران با علایم مشکوک، به شدت بپرهیزند.

چهارمین همایش سلامت مردان به مدت سه روز در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آنفولانزا وزارت بهداشت شهيد بهشتي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سلامت مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان

تین نیوز

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طه سمیعی گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان صادرات صورت گرفته از طریق گمرکات کردستان یک هزار و ۱۰۲ تن معادل با ۵۱۸ میلیون دلار بود و میزان صادرات صورت گرفته از طریق سایر گمرکات نیز ۴۹۱ هزار تن معادل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است.

سمیعی به میزان واردات ثبت سفارش شده از طریق گمرکات کردستان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ میزان واردات ۳۳ هزار و ۶۰۰ تن معادل با ۳۶۳ میلیون دلار بوده است.

وی بیان کرد: همچنین حجم ترانزیت صورت گرفته در سال گذشته از طریق گمرکات کردستان دو هزار و ۵۹۶ تن بوده که سه هزار و ۷۸۴ میلیون دلار ارزش داشته است.

سمیعی، جمع کل مبادلات تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ را ۴ هزار و ۲۲۳ تن عنوان کرد و ادامه داد: ارزش دلاری این میزان مبادله ۴ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار بوده است.

وی، هدف صادراتی تعیین شده برای سال گذشته را ۴۸۸ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: مهمترین اقلام صادراتی از طریق گمرکات کردستان تخم خوراکی ماکیان، گوجه فرنگی زراعی، محصولات آهنی اسفنجی، تراکتور کشاورزی و سیب تازه بوده است.

سمیعی گفت: طلای خام، آلیاژ آلومینیوم کار نشده، دستگاه تهویه مطبوع ۲ تکه، قراضه و ضایعات انباره های سرب و قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز از مهمترین اقلام وارداتی بوده است.

وی با بیان اینکه عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و هند کشورهای عمده هدف صادراتی ایران بوده اند، اضافه کرد: عراق، چین، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان نیز کشورهای عمده مبدا وارداتی کشور بوده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص