Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-03-19@04:30:11 GMT

اقدام تازه آمریکا علیه چین

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۴۲۹۹

اقدام تازه آمریکا علیه چین

به گزارش خبرگزاری رویترز، دو تن از مقامات ارشد وزارت امور خارجه آمریکا که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند: این تصمیم اتخاذ شده چرا که چین کنترل بر رسانه‌های خود را افزایش داده و شی جینپینگ، رئیس جمهور این کشور از این رسانه‌ها برای اشاعه تبلیغات حامی پکن سوء‌استفاده کرده است.

یکی از این مقامات گفت: کنترل بر مطالب و سرمقاله‌های رسانه‌های چین تنها در دوران حکومت شی جینپینگ شدت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارمندان این رسانه‌ها در حقیقت سلاح‌های دستگاه تبلیغاتی حزب کمونیست چین هستند.

یکی دیگر از این مقامات گفت: به پکن از قبل در خصوص این تصمیم اطلاع رسانی نشده بود و آنها عصر روز سه‌شنبه از این موضوع مطلع شدند.

وی افزود: کنترل پکن بر رسانه دولتی چین بیش از پیش افراطی شده است.

از زمان روی کار آمدن ترامپ در آمریکا، تنش‌ها میان این دو قدرت بزرگ جهان شدت یافته و آنها در خصوص مسائل مختلفی از تعرفه‌های تجاری گرفته تا متهم کردن چین به جاسوسی از آمریکا و متهم کردن آمریکا به حمایت از تایوان با یکدیگر اختلاف دارند.

مقامات مذکور گفتند: تصمیم روز سه‌شنبه هیچ ارتباطی به تحولات اخیر در روابط آمریکا و چین ندارد و مدت‌ها بود که در نظر گرفته شده بود.

آنها افزودند: این تصمیم جدید خبرگزاری "شینهوا"، شبکه تلویزیونی "چاینا گلوبال"، رادیو بین‌المللی چین، روزنامه "چاینا دیلی" و شرکت توسعه رسانه‌ای "های تیان" را شامل می شود.     

روزنامه انگلیسی زبان "چاینا دیلی" توسط حزب کمونیست چین منتشر می‌شود. شرکت "های تیان" نیز روزنامه "مردم" چین که ارگان رسمی کمیته مرکزی حزب کمونیست است را توزیع می‌کند.

این مقامات آمریکایی گفتند: بر اساس این قوانین جدید، این پنج رسانه چینی که در آمریکا فعالیت دارند باید فهرست پرسنل خود و تصمیمات مربوط استخدام و اخراج نیروها را اعلام کنند و اموالی را که در آمریکا اجاره و یا خریداری کرده‌اند را باید در وزارت امور خارجه آمریکا ثبت کنند.

این دو مقام افزودند: این رسانه‌ها همچنین باید پیش از اجاره و یا خرید ملک تاییدیه دولت واشنگتن را بدست آورند.

درباره اینکه آیا این نگرانی وجود دارد که پکن علیه رسانه‌های غربی مستقر در چین دست به اقدام تلافی جویانه بزند یا خیر، یکی از این مقامات گفت: خبرگزاری‌های خارجی مستقر در چین در حال حاضر تحت قوانین و محدودیت‌های شدیدی فعالیت دارند و این قوانین چین هیچ محدودیتی بر فعالیت این پنج رسانه دولتی چین در آمریکا اعمال نمی‌کند.

وی افزود: این رسانه‌های چینی در آمریکا در مقایسه با رسانه‌های خارجی مستقر در چین از آزادی بسیار بیشتری برخوردارند.    

310311

کد خبر 1354453

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا مقامات گفت مستقر در چین رسانه ها حزب کمونیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط با رسانه‌ها موجب بالندگی دولت خواهد شد

رئیس دانشکده حکمرانی اسلامی دانشگاه آزاد اصفهان گفت: ارتباط با رسانه‌ها موجب بالندگی دولت می‌شود و تصمیم گیری‌های دولت واقعی‌تر خواهد شد چون چیزی که در برآیندهای اداری و بوروکراتیک به مقامات تصمیم گیر و سیاست گذاران منتقل می‌شود با آن چیزی که رسانه منتقل می‌کند تفاوت‌های بسیار محسوسی دارد.

علی اصغر عالمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به دیدار رئیس جمهور با صاحبان رسانه، در خصوص دستاوردهای این نشست صمیمانه برای دولت و رسانه‌ها اظهار کرد: دستاورد این نشست برای دولت این است که می‌تواند با صداقت و امکان بیشتری تلاش‌ها، دستاوردها و اقدامات خود را به اطلاع مردم از طریق رسانه‌ها برساند.

وی افزود: رسانه‌ها هم به عنوان یکی از پایه‌های جمهوریت یا به اصطلاح غربی‌ها رکن چهارم دموکراسی می‌توانند مطالبه‌گری مردم و مشکلات واقعی آنها را بی واسطه به سمع و نظر مقامات اجرایی کشور از جمله رئیس جمهور برسانند.

رئیس دانشکده حکمرانی اسلامی دانشگاه آزاد اصفهان تصریح کرد: ارتباط با رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها موجب بالندگی دولت می‌شود و تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌های دولت واقعی‌تر خواهد شد چون چیزی که در برآیندهای اداری و بوروکراتیک به مقامات تصمیم گیر و سیاست گذاران منتقل می‌شود با آن چیزی که رسانه منتقل می‌کند تفاوت‌های بسیار محسوسی دارد.

وی در خصوص این تفاوت گفت: چون رسانه در مقایسه با نظارم اداری و بوروکراتیک حاکم، در انتقال واقعیت‌ها و نیازهای واقعی مردم و جامعه بهتر می‌تواند نقش آفرینی کند.

عالمیان خاطرنشان کرد: این نشست‌ها باید هر فصل یک‌بار به صورت صمیمانه تداوم داشته باشد تا هم دولت مورد رصد و سنجش اصحاب رسانه قرار گیرد و هم اینکه دولت بداند میزان رضایتمندی مردم در چه سطحی است و هم انتقال واقعیت‌ها بدون سانسور و هر گونه ملاحظه کاری اداری و سازمانی از این طریق محقق شود.

کد خبر 736718

دیگر خبرها

  • نگران روابط نیجر با ایران هستیم
  • بررسی پرونده رسانه‌های اجتماعی دولت بایدن در دادگاه
  • الجزایر در واکنش به تصمیم مغرب: تلافی می‌کنیم
  • عملیات تازه‌ ارتش اسرائیل در بیمارستان شفاء | واکنش تند گروه‌های فلسطینی به روایات جعلی این رژیم
  • تصمیم ناباورانه سرمربی پورتو علیه طارمی در شب گلباران رقیب
  • ارتباط با رسانه‌ها موجب بالندگی دولت خواهد شد
  • تصمیم ناباورانه علیه ستاره ایرانی پورتو!
  • شکنجه «وحشتناک» اسیران جنگی اوکراینی توسط روسیه
  • چرا ممنوعیت تیک تاک در آمریکا به نفع اسرائیل خواهد بود؟
  • جزئیات مهم از دومین اقدام آمریکا علیه ایران در ساعات گذشته | ادعا درباره سپاه قدس و یمن | سعید الجمال و پوریا میردامادی کیستند؟