Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی-معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در کشور از ابتدای دولت تدبیر و امید ۱۰ هزارو ۳۰۰ روستا تحت پوشش آب سالم و گوارا و پایدار در آمده و ۳۰۰۰ هزار روستای دیگر نیز تا پایان این دولت به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی،  حمید رضا کشفی در معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی در بجنورد اظهار داشت: در بخش شهری نیز ۱۰۰ درصد مردم از خدمات آب شرب شهری بهرمند هستند و در بخش فاضلاب بیش از ۵۲ درصد مردم تحت پوشش خدمات جمع آوری و تصفیه فاضلاب قراردارند  .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۲۲۸ تصفیه خانه فاضلاب در کشور در حال بهره برداری است و ۵ میلیون متر مکعب در شبانه روز پساب تصفیه شده مطابق با استاندارد های ملی و بین المللی تولید و تصفیه می شود.

کشفی با بیان اینکه صنعت آب و فاضلاب کشور صنعتی پویا رو به جلو است، اما باید سطح خدمات را نسبت به قبل افزایش دهیم خاطر نشان کرد: اکنون ۵هزار روستای بالای ۲۰خانوار وجود دارد که از آب آشامیدنی سالم بهره مند نیستند و ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار وجود دارد که علیرغم ایجاد شبکه های توزیع آب ، این نگرانی وجود دارد که منابع پایدار و دائمی وجود نداشته باشند.

وی افزود: در تابستان سال ۹۸ ما به ۶۸۰۰ روستا با تانکر آبرسانی شده است.

در پایان این مراسم از حمید روشن روان مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب روستایی، حسن زاده سرپرست این شرکت تقدیر و غلامحسین ساقی به عنوان مدیرعامل شرکت یکپارچه آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آب آشامیدنی سالم آیین معارفه و تکریم آب و فاضلاب آب و فاضلاب خراسان شمالی شرکت آب و فاضلاب روستای بالای بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستور کار استانداری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، سیدرضا مرتضوی پنجشنبه نهم فروردین ماه در حاشیه بازدید از سامانه دوم آب‌رسانی اظهار داشت: پیشرفت این پروژه به طور مرتب پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: طی بازدیدها از روند فعالیت‌های انجام شده مطلع می‌شویم و با توجه به برگزاری جلسات هفتگی با مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان انتظار می‌رود پیشرفت ۸۷ درصدی تصفیه خانه سامانه دوم آب‌رسانی بزودی تکمیل شود.

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه خاطر نشان کرد: تأمین اعتبار لازم برای اجرای این سامانه به طور جدی در دستورکار استانداری قراردارد.

بخش‌های از سامانه دوم سال گذشته بهره‌برداری شد

حسن ساسانی، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان درباره این سامانه اظهار داشت: سامانه دوم آب‌رسانی به اصفهان و ۱۴ شهرستان استان اصفهان سامانه‌ای مکمل با ماهیت پدافندی است و ۷۷ هزار کیلومتر مربع و به عبارتی ۷۲ درصد از پهنه استان را پوشش می‌دهد که جمعیت تحت پوشش طرح حدود ۵/۵ میلیون نفر با پوشش ۷۵ درصد جمعیت کل استان اصفهان است.

وی افزود: این سامانه با قابلیت تأمین ۹.۵۷ متر مکعب آب شرب برای افق ۱۴۱۰ در حال اجرا است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان یادآور شد: در قالب طرح اضطراری در سال ۱۴۰۱ بخش‌های در حال اجرا در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

ساسانی خاطر نشان کرد: در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ در فاز نخست درحین اجرای کل این پروژه، یک خط لوله تا مخزن نجف آباد و نیمی از یک استریم تصفیه خانه راه اندازی شد و در حال حاضر از طریق یک رشته خط لوله ۱۶۰۰ میلی‌متری آب شرب به ظرفیت بیش از ۲ متر مکعب بر ثانیه خروجی از تصفیه‌خانه به مخزن نجف‌آباد منتقل می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان تأکید کرد: با بهره برداری از این سامانه به میزان ۶.۴ متر مکعب بر ثانیه کمبود آب شرب اصفهان و ۱۴ شهرستان در شرایط فعلی جبران خواهد شد.

وی با تأکید بر این که سامانه شامل تونل انتقال آب و تصفیه خانه است، ادامه داد: در واقع سامانه دوم آب‌رسانی، تأمین کننده کمبود آب شرب جمعیت بیش از ۵.۵ میلیون نفری تحت پوشش این طرح است که سامانه اول آب‌رسانی موجود در اصفهان به تنهایی قابلیت تأمین آن را نداشت.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان تصریح کرد: وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه اول خط انتقال بالغ بر ۹۹ درصد و وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه سوم خط انتقال تا پایان سال ۱۴۰۲ در حدود ۴۲ درصد است.

ساسانی در گزارشی اجمالی با توضیح فعالیت‌های انجام شده در فاز نخست این پروژه، از وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران و استانداری اصفهان در راهبری این طرح و شرکت‌های همکار پیمانکار در اجرای آن قدردانی کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان وضعیت پیشرفت فیزیکی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی را ۸۷ درصد تا پایان سال ۱۴۰۲ اعلام کرد.

وی افزود: میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش‌های در حال اجرای طرح توسعه آبرسانی به چهارده شهرستان استان اصفهان، سامانه دوم آب‌رسانی به اصفهان بزرگ، بالغ بر ۲۸,۰۰۰ میلیارد ریال است.

طرح سامانه دوم آبرسانی به ۱۴ شهرستان استان اصفهان با هدف تأمین، انتقال و تصفیه آب شرب از سد زاینده‌رود برای شهرستان‌های تحت پوشش طرح شامل اردستان، اصفهان، برخوار، خمینی‌شهر، تیران و کرون، خور و بیابانک، دهاقان، شاهین‌شهر و میمه، فلاورجان، لنجان، مبارکه، نائین، نجف‌آباد و نطنز توسط شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در مرحله اجرا قرار دارد.

بازدید از ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه آب به کاشان در ادامه مورد بازدید استاندار اصفهان و هیأت همراه قرار گرفت.

کد خبر 6064208

دیگر خبرها

  • مشکل آب روستای شعیب نبی شوشتر از زبان اهالی
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان
  • قطعی آب ۵ روستای لرستان کمتر از ۲۴ ساعت حل شد
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستور کار استانداری است
  • معابر قلعه بالای بیارجمند مرمت شد/ احیای یک بومگردی
  • برای ساختن انسان باید محیط متناسب و سالم به وجود آورد
  • بازدید ۱۴۰۰ گردشگر از پایگاه گردشگری رویین در خراسان شمالی
  • چند خبر کوتاه از شهرهای مختلف خراسان رضوی
  • ۲۹ هکتار از حریم رودخانه‌های خراسان شمالی رفع تصرف شد
  • بیش از ۲۹ هکتار زمین در حریم رودخانه‌های خراسان شمالی رفع تصرف شد