Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@17:59:26 GMT

چین در صدر رتبه بندی دانشگاه های اقتصاد نوظهور ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۴۶۶۳

چین در صدر رتبه بندی دانشگاه های اقتصاد نوظهور ۲۰۲۰

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج رده بندی دانشگاه های اقتصاد نوظهور ۲۰۲۰ از سوی نظام رتبه بندی تایمز اعلام شد. چین همچنان رهبری این رتبه بندی را به عهده دارد اما آفریقای جنوبی و عربستان سعودی بالاترین امتیازات را در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر دارند.

آخرین رتبه بندی تایمز با تمرکز بر کشورهای در حال توسعه نشان می دهد چین ۱۴ رتبه را از ۳۰ رتبه بالای رتبه بندی دانشگاه های اقتصادهای نوظهور ۲۰۲۰ را به خود اختصاص داده و همچنان نسبت به ۱۲ سال گذشته از جمله چهار کشور برتر محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه شینهوا (Tsinghua) در رده یک قرار دارد و دانشگاه های پکن، ژجیانگ و علوم و فناوری چین در رده های دوم تا چهارم قرار گرفته اند. فدراسیون روسیه، تایوان و آفریقای جنوبی تنها کشورهای هستند که در میان ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارند.

چین با ۸۱ موسسه، هند با ۵۶ موسسه و برزیل با ۴۶ موسسه دارای بیشترین نماینده در این رتبه بندی هستند.

رتبه بندی های دانشگاه های اقتصاد نوظهور تنها مؤسساتی را دربر می گیرد که توسط گروه FTSE بورس اوراق بهادار لندن به عنوان «در حال پیشرفت»، «ظهور ثانویه» یا «در مرز پیشرفت» طبقه بندی می شود.

با این حال کشور آفریقای جنوبی بر اساس میانگین امتیاز کلی کشورها در بین ۲۰۰ موسسه برتر، بهترین عملکرد را دارد و به طور میانگین نمره ۴۱.۳ از ۱۰۰ را کسب کرده است. عربستان سعودی هم با امتیاز ۴۰.۳ در رتبه دوم قرار دارد و چین با وجود تعداد بالای دانشگاه های برتر با امتیاز ۳۹.۳ در رده سوم قرار دارد. ف

جایگاه برزیل امسال نسبت به گذشته در رتبه بندی کاهش یافته است اما دانشگاه پرچم دار این کشور یعنی دانشگاه سائوپائولو در مقام چهاردهم قرار دارد.

رتبه بندی دانشگاه های اقتصاد نوظهور مبتنی بر همان ۱۳ شاخص عملکرد است که برای رده بندی دانشگاه های جهانی استفاده می شود اما وزن ها برای نشان دادن اولویت های توسعه دانشگاه ها در اقتصادهای نوظهور متفاوت است.

در مجموع ۵۳۳ دانشگاه از ۴۷ کشور یا منطقه در این رتبه بندی قرار دارند.

۱۰ دانشگاه برتر اقتصادهای نوظهور رتبه بندی ۲۰۲۰ تایمز

رتبه در ۲۰۲۰ رتبه در ۲۰۱۹ جایگاه جهانی ۲۰۲۰ کشور دانشگاه امتیاز کلی ۱ ۱ ۲۳ چین دانشگاه شینهوا (Tsinghua) ۸۳.۸ ۲ ۲ ۲۴ چین دانشگاه پکن ۸۳.۰ ۳ ۳ =۱۰۷ چین دانشگاه ژجیانگ (Zhejiang) ۶۵.۵ ۴ ۴ =۸۰ چین دانشگاه علوم و فناوری چین ۶۳.۳ ۵ ۵ =۱۸۹ روسیه دانشگاه ایالتی مسکو لومونوسف (Lomonosov) ۶۱.۲ ۶ ۸ =۱۵۷ چین دانشگاه شانگهای ژیاتونگ (Shanghai Jiao Tong) ۶۰.۸ ۷ ۶ ۱۰۹ چین دانشگاه فودان ۶۰.۱ ۸ ۱۰ =۱۲۰ تایوان دانشگاه ملی تایوان ۵۹.۴ ۹ ۷ =۱۴۴ چین دانشگاه نانیانگ (Nanjing) ۵۸.۲ ۱۰ ۹ =۱۳۶ آفریقای جنوبی دانشگاه کیپ تاون ۵۷.۶ کد خبر 4856896

منبع: مهر

کلیدواژه: رتبه بندی تایمز چین اقتصادهای نوظهور رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش کنکور 99 دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه های ایران مرکز سنجش آموزش پزشکی سازمان امور دانشجویان دهه فجر دانشگاه پیام نور دانشگاه فنی و حرفه ای حسین توکلی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها رتبه بندی دانشگاه های اقتصاد اقتصادهای نوظهور آفریقای جنوبی رتبه بندی دانشگاه برتر چین دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور

برای اولین بار اجرای مدیریت پسماند صنعتی با هدف اقتصاد چرخشی و حفاظت از محیط زیست در دو صنعت بزرگ کشور با همکاری و مشاوره علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران محقق شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران علیرضا نورپور، استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این تحول گفت: با توجه به اینکه در برنامه هفتم توسعه بر موضوع اقتصادی چرخشی تاکید بسیار شده است و همچنین موضوع پسماند‌ها یک چالش بزرگ محیط زیستی است، این ایده از طرف دانشگاه تهران به پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران داده شد تا با نظارت علمی دانشگاه تهران، شرکت سیمان تهران از پسماند صنعتی (خاک آهک) شرکت پتروشیمی شازند به عنوان مواد اولیه کارخانه سیمان تهران بزرگترین واحد تولید سیمان کشور استفاده کند.

نورپور با اشاره به عملیاتی شدن این اقدام در چارچوب یک تفاهم‌نامه، افزود: اجرای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران علاوه بر کاهش مشکلات محیط زیستی در منطقه شازند اراک ناشی از پراکندگی پسماند در هوای منطقه، در حفظ محیط زیست تهران نیز موثر خواهد بود؛ چرا که شرکت سیمان تهران مواد اولیه (آهک) کمتری از کوه‌های منطقه شهر ری خواهد داشت. با عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه در عمل گامی در جهت حفاظت از منابع طبیعی منطقه تهران و کاهش انتشار غبار معادن نیز برداشته خواهد شد.

استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، با بیان اینکه این تفاهم با نظارت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و پس از ماه‌ها آزمایش‌های متعدد تیم دانشگاهی و حمایت دفتر پسماند سازمان محیط زیست و همچنین مساعدت اداره کل محیط زیست استان تهران به نتیجه رسید و در این مرحله به صورت پایلوت اجرا می‌شود، افزود: با نتایج موفقی که از این تفاهم‌نامه حاصل می‌شود، می‌توان از پسماند صنایع پتروشیمی که هیچ آلایندگی شیمایی ندارند و فقط آهکی هستند به عنوان خوراک اولیه صنایع سیمان استفاده کرد که در این صورت ضمن حفظ منابع طبیعی مشکل دفع پسماند صنایع پتروشیمی نیز برطرف می‌شود.

نورپور در پایان با اشاره به اهمیت اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند، تاکید کرد: باید از مراکز دفن پسماند در کشور جلوگیری شود و پسماند‌ها وارد چرخه تولید شوند تا بتوان ضمن حفظ محیط زیست کشور ارزش‌افزوده خلق کرد.

دیگر خبرها

  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • کیفیت میزبانی همدان در تاریخ کاراته کشور بی‌سابقه است
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  •  آذربايجان‌غربى در اجراى طرح شهيد سليمانى در رتبه‌هاى برتر كشور قرار دارد