Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@01:26:12 GMT

استفاده از پهپاد ایرانی در نقشه‌برداری مناطق

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۵۲۱۸

استفاده از پهپاد ایرانی در نقشه‌برداری مناطق

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید پهپادهایی شده که در صنعت نقشه‌برداری و کشاورزی استفاده می‌شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه پرنده‌های بدون سرنشین موفق به تولید پهپادهایی شده که در نقشه‌برداری و کشاورزی کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از پهپاد،  هزینه خدمات و نگهداری  نقشه‌برداری را تا 80 درصد کاهش می‌دهد.

علی کریمی‌پور، یکی از اعضای این شرکت دانش‌بنیان در گفتگو با خبرنگار آنا، در خصوص این پهپاد گفت: از این پهپاد می‌توان  برای شناسایی خطوط نفت، حراست، مرزبانی، رصد مناطق صعب‌العبور، دیدبانی و نقشه برداری استفاده کرد. قیمت این پهپاد نسبت به نمونه‌های خارجی 70 درصد کمتر است. همچنین امکانات و مشخصات آن از نمونه‌های خارجی بهتر و بیشتر است.

وی با افزود:  این شرکت دانش‌بنیان فعالیت خود در حوزه طراحی، توسعه و تولید پهپاد را از سال 1389 شروع کرده و تاکنون پنج نسل از این پهپادها تولید شده و ارگان‌های شخصی و شرکت‌های نقشه‌برداری از استفاده می‌کنند.

از این پهپادها می‌توان در تولید نقشه‌های بزرگ مقیاس برای به‌روزسانی نقشه‌های پوششی و حجم خاکبرداری در عملیات‌های عمرانی با هزینه بسیار کمتر استفاده کرد. این پهپاد مجهز به دوربین 42 مگاپیکسلی است و می‌تواند عکسبرداری هزار و 500 هکتار مساحت را در یک پرواز انجام دهد.

انتهای پیام/4021/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: پهپاد شرکت دانش بنیان نقشه برداری پرنده بدون سرنشین شرکت دانش بنیان نقشه برداری تولید پهپاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد

با تلاش متخصصان شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، آب شرب روستاها و شهرای سیل زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا جزء‌قاسمی معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جلسه بررسی مشکلات روستاهای سیل زده زرآباد  با اعلام وصل شدن آب شرب 25 روستای شهرستان درگیر سیل زرآباد، گفت: سایر روستاها به صورت سیار آبرسانی می‌شود.

وی افزود: آب شرب 55 روستای این شهرستان در سیل اخیر دچار مشکل شده است که با حمایت‌های مجموعه استانداری و دستگاه‌های اجرایی تاسیسات آب 25 روستا وارد مدار بهره‌برداری شده و تلاش برای وارد مدار کردن شبکه آب روستاهای باقی‌مانده ادامه دارد و تا پایداری شرایط تامین آب مردم با 6 دستگاه تانکر سیار تأمین می‌شود.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مهم‌ترین آسیب وارد شده به تأسیسات آب این شهرستان را خط انتقال مجتمع 28 روستایی بندینی عنوان کرد و افزود: با بررسی انجام شده 3 کیلومتر از این خط از بین رفته است.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: با توجه به موقعیت این خط که در بستر رودخانه قرار دارد، امکان ترمیم این خط وجود نداشته است. اکنون لوله‌ها تأمین و عملیات اصلاح خط در حال انجام است.

تاسیسات آب شهر و روستاهای سیل‌زده نیکشهر وارد مدار بهره‌برداری شد

علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: ‌سیل حادث شده در جنوب استان به تاسیسات پمپاژ ، خطوط انتقال آب و شبکه توزیع شهر بنت و تعدادی از روستاهای شهرستان نیکشهر آسیب‌ رساند.

وی بیان کرد: با توجه به موقعیت منابع تأمین که عمدتا چاه‌های در حاشیه رودخانه‌ها هستند، به دلیل سیلابی بودنِ مناطق امکان دسترسی و ترمیم لوله‌های خطوط پمپاژ وجود نداشت، اما با فروکش کردن سیلاب و با عنایت به اهمیت تامین آب مورد نیاز خانواده‌های منطقه بلافاصله تیم‌های عملیاتی برای ترمیم آسیب‌ها وارد عمل شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه علیرغم تلاش پرسنل حاضر تنها یک روستا در منطقه با مشکل آب رو به رو است که به دلیل سیلابی بودن منطقه امکان استقرار جرثقیل و دسترسی به لوله آسیب دیده وجود ندارد.

قاسمی افزود: در صورت فروکش شدن این سیلاب اکیپ عملیاتی مستقر در آن منطقه برای ترمیم خط آسیب دیده بلافاصه وارد عمل خواهند شد.

آب ‌شرب کنارک پایدار شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان همچنین بیان کرد: بر اثر سیلاب خط انتقال آب شهر کنارک در دو نقطه دچار آسیب شد که با تلاش به موقع نیروهای عملیاتی آبفا وارد مدار بهره‌برداری شد.

وی افزود: با توجه به جاری بودن سیل و نبود شرایط برای عملیات اصلاح، همزمان با آسیب وارده شده، یک اتصال اضطراری از خط انتقال کنارک به آب‌شیرین‌کن انجام شد تا تنش آبی به حداقل ممکن کاهش یابد.

وی با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در خصوص فاضلاب این شهر نیز بیان کرد: ایستگاه پمپاژ نیز که به دلیل وقوع سیل دچار آسیب شد پس از تلاش‌های شبانه روزی مجدد راه‌اندازی و به مدار بهره‌برداری بازگشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به عدم وجود کانال‌ آب‌های سطحی در شهر کنارک حجم وسیعی از سیلاب از طریق منهول‌ و شبکه فاضلاب به ایستگاه پمپاژ وارد شد.

قاسمی افزود: رفع انسداد شبکه فاضلاب و تخلیه لجن و نخاله از آدم‌روها(منهول) و شست‌و‌شوی شبکه در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد