Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا گفت: یگان ویژه آماده برگزاری انتخابات است و اولویت این یگان در انتخابات پیش رو، تامین امنیت و ایجاد آرامش برای رای دهندگان خواهد بود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسن کرمی" از آمادگی یگان ویژه برای برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: دوم اسفند ماه، نماد همدلی مردم ایران زمین و برگ زرین دیگری بر تاریخ این مرز و بوم خواهد بود، که ان شاءالله با مشارکت حداکثری مردم ولایت مدار در انتخابات، سخن بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) را که فرمودند: "میزان رای ملت است" به منصه ظهور خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه انتخابات موضوع سرنوشت ساز و پر اهمیتی است، تصریح کرد: مردم ما نسبت به تعیین سرنوشت کشور خود احساس مسئولیت و وظیفه می‌کنند، که میزان مشارکت مردم در انتخابات گذشته کشور گواه این ادعاست.

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم این انتخابات نیز همچون گذشته، در کمال آرامش، اقتدار و امنیت برگزار شود، گفت: یگان ویژه آماده برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی است و با برنامه ریزی دقیق در ۲ اسفند ماه، روز سرنوشت ساز ملت ایران، تلاش خواهد کرد با به کارگیری تمام ظرفیت و پتانسیل خود، از برگزاری انتخابات در فضایی سرشار از نظم و امنیت، صیانت کند.

وی اظهار کرد: انقلاب امروز در میان مردم زنده‌تر از گذشته است و مردم با افزایش بصیرت و سطح آگاهی خود و پیروی از ولایت فقیه و با حضور پررنگ و پر شکوه می‌توانند با انتخابی صحیح، سرنوشت خود و آینده کشور و انقلاب را تعیین کنند.

سردار کرمی تصریح کرد: سازماندهی این نیرو از ماه‌ها قبل در دستور کار قرار گرفته بود تا با صلابت در کنار دیگر واحد‌ها برای تامین نظم و امنیت انتخابات حضور داشته باشند تا این رویداد تاریخی، انقلابی و مردمی به دور از هرگونه مشکل با سلامت و امنیت کامل برگزار شود.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده یگان‌های ویژه ناجا در پایان مهم‌ترین دستاورد یگان ویژه را حضور مقتدرانه در ماموریت‌ها دانست و عنوان کرد: امید است با همدلی، هماهنگی و تعامل سازنده بین همه دستگاه‌ها یک انتخابات خوب و دشمن شکن برگزار شود و یگان ویژه در این مسیر همچون گذشت تمام توان خود را برای تامین امنیت انتخابات و برگزاری این مهم به دور از حاشیه به کار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یگان ویژه رای ملت انتخابات مشارکت مردمی همدلی مردم فرمانده یگان های ویژه ناجا آماده برگزاری انتخابات برگزاری انتخابات مجلس برگزار شود یگان ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است

دیگر خبرها

  • نشست جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم
  • مشارکت مردمی ضریب امنیت را بالا می‌برد
  • قرآن، تمام تبعیض‌های نژادی، حزبی و قومی را مردود می‌شمارد
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود/ برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه
  • برگزاری انتخابات شوراهای استانی عراق پس از ۱۰ سال
  • برگزاری انتخابات هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • وزیر کشور: مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم در 8 حوزه انتخابیه، تمام الکترونیک برگزار خواهد شد
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود / در ۸ حوزه، انتخابات به صورت الکترونیکی خواهد بود
  • سند و پیوست مردمی‌سازی امور کشور تدوین شود