Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-23@09:44:33 GMT

شخصیت شناسی از روی گوشی موبایل!

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۶۳۳۷

شخصیت شناسی از روی گوشی موبایل!

یک روانشناس سلامت و مدرس دانشگاه به بررسی دقیق ویژگی‌های شخصیتی افراد بر اساس انتخاب گوشی موبایل پرداخته است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، امروزه تقریباً دست همه افراد جامعه، از کوچک گرفته تا بزرگ می‌توان گوشی‌های موبایل به‌ویژه گوشی‌های هوشمند را دید. شاید شما هم مثل خیلی از افراد گمان می‌کنید انتخاب‌های افراد ازجمله انتخاب گوشی موبایل به سلیقه آن‌ها بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه سلیقه در این امر دخیل است، اما تا حدودی به ویژگی‌های شخصیتی افراد و عادات آن‌ها هم‌بستگی دارد. البته این ویژگی‌ها نسبی بوده و به‌طور مطلق نمی‌توانیم بر اساس آن‌ها به بررسی دقیق ویژگی‌های شخصیتی افراد بپردازیم، بلکه می‌توانیم به قسمتی از منش و شخصیت آن‌ها دست پیدا کنیم. دکتر سیدآرش تقوی، روانشناس سلامت و مدرس دانشگاه در این باره به نکات ریز و جالبی اشاره می‌کند که در ادامه می‌خوانید.

طرفداران پروپاقرص apple و ios اپِلیوس‌ها (APPLIOSes)

افرادی که نخستین انتخاب‌شان در موبایل مدل‌های اپل است افرادی هستند محتاط، محکم و کمتر انعطاف‌پذیر؛ از این رو همیشه دوست دارند ریشه‌دارترین، قدیمی‌ترین و شناخته‌شده‌ترین‌ها را انتخاب کنند. درواقع آن‌ها اپل را از این جهت انتخاب می‌کنند که دوست دارند احساس قدمت و ریشه را با آن لمس کنند. اگر محتاط بودن را یکی از ویژگی‌های افراد درون‌گرا بدانیم، می‌توانیم بگوییم بعضی از طرفداران اپل بیشتر به سمت درون‌گرایی گرایش دارند. همچنین افرادی که گوشی‌های اپل را انتخاب می‌کنند نسبت به افرادی که گوشی‌های دیگر را می‌پسندند کمال‌گراتر و ایده‌آل‌گراتر به نظر می‌رسند.

اپلیکیشن‌های ios از آنجا که خاص‌تر و ویژه‌تر هستند بیشتر توسط افرادی انتخاب می‌شوند که دوست دارند متفاوت و مطرح باشند و با انتخاب اپل به‌نوعی می‌خواهند به‌طور غیرمستقیم این متفاوت و خاص بودن را به دیگران اعلام کنند. افرادی که تنها انتخاب‌شان در گوشی موبایل اپل است و بس، رگه‌هایی از خودمحوری، قدرت‌طلبی و قدرت‌نمایی در شخصیت‌شان دیده می‌شود. درواقع دور شدن از آنچه متداول‌تر و رایج‌تر است به این افراد حس خوبی می‌دهد.

اندرویدی‌ها ANDROIDIANs

افرادی که گوشی‌هایی با سیستم‌عامل اندروید مثل سامسونگ، سونی و لکسوس را انتخاب می‌کنند افرادی هستند که تنوع‌طلبی، انعطاف‌پذیری و سهل‌الوصول بودن برای آن‌ها نسبت به قدمت اهمیت بیشتری دارد؛ از این رو برای اینکه بتوانند به سادگی نیازهای‌شان را از طریق امکاناتی که گوشی برای‌شان فراهم می‌کند برطرف کنند بیشتر گوشی‌های مجهز به سیستم اندروید را می‌پسندند. این افراد به‌روز بودن را دوست دارند و چون اندروید به آن‌ها این امکان را می‌دهد که اپلیکیشن‌های به‌روز و جدید را روی گوشی‌شان نصب کنند گوشی‌هایی مثل سامسونگ و سونی را انتخاب می‌کنند.

طلایی‌پسند‌ها GOLDIANs

آقایان به‌طور متداول گوشی‌های موبایل به رنگ تیره و خانم‌ها گوشی‌هایی به رنگ‌های روشن و شاد را انتخاب می‌کنند؛ اما عده‌ای از افراد هستند که گوشی‌های موبایل با رنگ طلایی را می‌پسندند. از آنجا که طلا نماد ارزش است، رنگ طلایی نمادی است از برتری‌طلبی و تفاوت؛ بنابراین کسانی که گوشی‌های طلایی‌رنگ را انتخاب می‌کنند می‌توانند تمایلاتی از قدرت‌طلبی و برتری‌طلبی داشته باشند. این افراد متفاوت و ویژه بودن و تجمل را دوست داشته و مایلند که قدرت و ثروت خودشان را به وسیله ابزار متحرکی مثل گوشی موبایل یا خودرو به نمایش بگذارند. ممکن است رگه‌هایی از ویژگی‌های خودشیفتگی و نمایشی بودن هم در شخصیت این افراد دیده می‌شود.

مشکی‌پسند‌ها BLACKIANs

عده‌ای از افراد هستند که انتخاب اول‌شان در رنگ همه چیز ازجمله گوشی موبایل مشکی است. این افراد در کل از تفاوت رنگ خیلی لذت نمی‌برند. متعصب و خشک بودن می‌تواند یکی از ویژگی‌های این افراد باشد، اما از آنجا که مشکی به‌طور کلی مظهر و نمادی از رمز و راز و قدرت است، می‌توان گفت آن دسته از افراد که در انتخاب گوشی موبایل مشکی بودن اولویت‌شان است افرادی قدرت‌طلب، قدرت‌نما، مرموز و درون‌گرا هستند.

گوشی‌باز‌ها MOBILIANs

دسته‌ای از افراد دوست دارند هر چند وقت یک بار گوشی موبایل‌شان را عوض کنند و همواره به‌روزترین و جدیدترین گوشی را داشته باشند. تنوع‌طلبی و به‌روز بودن (up to date) شاخص‌ترین ویژگی شخصیتی این افراد است. آن‌ها از ذات تکنولوژی و به‌روز بودن لذت برده و نوطلبی، برون‌گرایی، انعطاف‌پذیری و کنجکاوی از ویژگی‌های شخصیتی آنهاست. این افراد دوست دارند بدانند در دنیای تکنولوژی چه می‌گذرد تا از آن بهینه‌ترین و کارآمدترین استفاده را داشته باشند؛ اما انجام افراطی این کار نشانگر آن است که این افراد بیشتر از اینکه گوشی موبایل، قابلیت‌ها و کارایی آن برای‌شان اهمیت داشته باشد، این برای‌شان مهم است که به‌روز بودن‌شان را برای دیگران به نمایش بگذارند.

سطحی بودن و فقدان زیربنا‌های شأن اقتصادی-اجتماعی در سایر حوزه‌ها می‌تواند از ابعاد زندگی آن‌ها باشد. ممکن است این افراد اعتمادبه‌نفس اجتماعی پایینی داشته و تمایل به نمایش غلوآمیز موقعیت اقتصادی و شأن و اعتبار اجتماعی خود داشته باشند. این افراد به جای اینکه با همت، جسارت، قابلیت و شجاعت سعی در رشد و پیشرفت برای رسیدن به جایگاه ایده‌آل‌شان داشته باشند با ارتقای مدل گوشی‌ای که دست‌شان می‌گیرند تلاش می‌کنند این جدید و به‌روز بودن را به رخ دیگران بکشند.

طرفداران موبایل‌های کشویی و دردار

زمانی که گوشی‌های موبایل به شکل کشویی و دردار عرضه می‌شد، دسته‌ای از افراد همیشه در انتخاب گوشی موبایل، مدل‌های کشویی و دردار را می‌پسندیدند. این افراد معمولاً افرادی هستند که درجاتی از احساس تقلا و احساس نمایش اجتماعی دارند. می‌توان گفت ممکن است این عده درجات خفیفی از تمایل به سلطه‌طلبی، پرخاشگری و تهاجمی بودن را داشته باشند. گاهی باز کردن کشو یا در گوشی حس تأثیرگذاری را در آن‌ها تقویت می‌کند؛ از این رو مدل گوشی مورد علاقه آن‌ها همیشه گوشی‌های دردار و کشویی است.

بیزار از گوشی‌های لمسی

دسته‌ای از افراد هم هستند که با گوشی‌های لمسی ارتباط چندان خوبی برقرار نمی‌کنند و به‌خصوص در چند سال گذشته که گوشی‌های دکمه‌ای و لمسی در بازار ارائه می‌شد، همیشه نوع دکمه‌دار را ترجیح می‌دهند و از گوشی‌های لمسی گریزان هستند. احتمالاً این دسته از افراد اندکی از نظر روانی شلخته و بی‌دقت بوده و چون احتمال خطا در موبایل‌های لمسی بسیار زیاد است و این گوشی‌ها همیشه احساس اضطراب را در آن‌ها ایجاد می‌کند، از این رو درصورتی‌که انتخاب دیگری غیر از گوشی لمسی داشته باشند حتماً آن را انتخاب می‌کنند.

کوچک‌پسند‌ها

عده‌ای از افراد هستند که هر چه اندازه گوشی موبایل کوچک‌تر باشد بیشتر آن را می‌پسندند و همیشه در خرید گوشی موبایل دنبال گوشی موبایلی هستند که سایز کوچک‌تری دارد. محتاط، دیرجوش و مرموز بودن یکی از ویژگی‌های محتمل شخصیت این افراد است. این افراد در سایر جنبه‌های زندگی هم خیلی دوست ندارند به چشم آمده و مطرح شوند و نسبت به اینکه کسی وارد حریم خصوصی‌شان شود حساسیت زیادی دارند.

گیم‌باز‌ها

افرادی که به بازی کردن با موبایل‌شان علاقه زیادی دارند همیشه گوشی موبایلی را انتخاب می‌کنند که امکان استفاده از گیم را برای آن‌ها فراهم کند. هنگام انتخاب گوشی موبایل اندازه موبایل و میزان وضوح و شفافیت صفحه نمایش آن برای این دسته اهمیت زیادی دارد و باید به‌گونه‌ای باشد که هنگامی که از گوشی موبایل‌شان برای بازی کردن استفاده می‌کنند لذت دلخواه‌شان را کسب کنند. از آنجا که گیم به‌شدت تمرکز ایجاد می‌کند و یکی از ابزار‌هایی است که حواس افراد را از مسائل آزاردهنده پرت می‌کند، می‌توان گفت این عده افرادی هستند که استرس، اضطراب و آشفتگی ذهنی بالایی دارند.

موبایلم، عزیز جانم

عده‌ای از افراد هستند که به گوشی موبایل‌شان تعلق خاطری عاطفی دارند و آن‌قدر آن را دوست دارند که به راحتی نمی‌توانند آن را تعویض کنند و کنار بگذارند؛ این دسته افراد شخصیت‌هایی عاطفی و لمسی دارند. تحقیقات نشان داده که لمس کردن، بخش وسیعی از مغز را درگیر کرده و به همین دلیل زیاد دیده می‌شود که افراد به گوشی لمسی‌شان تعلق خاطر پیدا کنند و به راحتی نتوانند آن را با گوشی دیگری تعویض کنند. رگه‌هایی از وابستگی نیز در شخصیت این افراد دیده می‌شود. از این جهت که شروع مجدد برای این افراد بسیار اضطراب‌آور است و نسبت به تغییر مقاومت نشان می‌دهند؛ بنابراین به‌طور ناخودآگاه از تعویض موبایل‌شان سر باز می‌زنند و چندین سال است که گوشی موبایل‌شان را تعویض نکرده‌اند و علاقه و تعلق خاطر خاصی به آن دارند.

منبع: ایران ناز

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: موبایل اندروید شخصیت شناسی عده ای از افراد هستند ویژگی های شخصیتی افراد انتخاب گوشی موبایل گوشی های موبایل انتخاب می کنند دسته ای از افراد یکی از ویژگی گوشی موبایل شان افرادی هستند شخصیت این افراد ویژگی های شخصیت داشته باشند گوشی های لمسی روز بودن توان گفت رگه هایی دیده می شود دوست دارند گوشی هایی برای شان پسند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی

به گزارش خبرنگار مهر، از دی ماه سال گذشته پس از افزایش تعرفه های اینترنت بارها نوید و وعده افزایش سرعت اینترنت را از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شنیده ایم. با شروع سال جدید نیز عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه آخرین جلسه هفته دولت که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، از سیر صعودی افزایش سرعت اینترنت در کشور خبر داد و گفت: تا پایان سال، سرعت اینترنت ۵۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا می‌کند.

وی پیش از این نیز در گفتگو با مهر گفته بود که با افزایش تعرفه اپراتورها، تعهدی از اپراتورها گرفتیم به این ترتیب که تا خرداد سال ۱۴۰۳، ۳۰ درصد و تا پایان سال، ۵۰ درصد به سرعت اینترنت اضافه شود.

وزیر ارتباطات همچنین با استناد به رتبه بندیهای جهانی گفته بود: مشاهده داشبوردهای جهانی نشان داده که در اسفند ماه سال ۱۴۰۲، سرعت اینترنت ثابت و سیار افزایش یافته و رتبه ما بهبود پیدا کرده است.

این در حالی است که بررسی سیر تحقق تکلیف اپراتورها با استناد به آمار رتبه بندی جهانی «اسپیدتست» که این روزها بیش از گذشته به آن ارجاع می شود، حاکی از آن است که تا رسیدن به افزایش ۵۰ درصدی راه زیادی باقی است.

اسپید تست وب سایتی است که سرعت اینترنت کشورها را به صورت ماهیانه اندازه می گیرد و میانگین سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشورهای مختلف را در یک رده بندی ارائه می کند.

بر اساس آخرین گزارش این پایگاه، در ماه مارس ۲۰۲۴، میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۵۲.۹۸ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳.۲۸مگابیت برثانیه بوده است.

همچنین در رده بندی اسپید تست از سرعت اینترنت موبایل کشورهای جهان در رده های اول تا سوم به ترتیب قطر (۳۱۳.۳۰مگابیت برثانیه)، امارات متحده عربی (۲۹۶مگابیت برثانیه ) و کویت (۲۲۸.۶۴مگابیت برثانیه) قرار دارند و سنگاپور با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه نخست را در این حوزه از آن خود کرده است.

مرور وضعیت میزان سرعت و رتبه اینترنت ایران در این پایگاه بین المللی در جدول زیر آمده است:

ماه میلادی سرعت اینترنت موبایل رتبه اینترنت موبایل سرعت اینترنت ثابت رتبه اینترنت ثابت
آوریل ۲۰۲۳

۳۵.۹۸

۶۲

۱۱.۹۷

۱۴۵

می ۲۰۲۳

۳۵.۶۸

۶۴

۱۲.۶۰

۱۴۶

ژوئن ۲۰۲۳

۳۴.۶۵

۶۷

۱۱.۸۰

۱۴۵

ژوئیه ۲۰۲۳

۳۳.۴۴

۶۷

۱۲.۱۱

۱۴۸

آگوست ۲۰۲۳

۳۱.۳۳

۷۲

۱۱.۹۲

۱۵۲

سپتامبر ۲۰۲۳

۳۱.۶۷

۷۵

۱۱.۶۶

۱۵۳

اکتبر ۲۰۲۳

۳۱.۶۶

۷۵

۱۳.۳

۱۵۳

نوامبر ۲۰۲۳

۳۱.۸۲

۷۵

۱۲.۷۶

۱۵۴

دسامبر ۲۰۲۳

۳۱.۲۹

۷۸

۱۲.۶۲

۱۵۴

ژانویه ۲۰۲۴

۳۲.۷۷

۷۳

۱۳.۵۸

۱۵۲

فوریه ۲۰۲۴

۳۴.۷۱

۷۴

۱۳.۵۱

۱۵۷

مارس ۲۰۲۴

۳۶.۱۶

۷۵

۱۳.۷۸

۱۵۶

با نگاهی به این جدول می توان فراز و فرود سرعت اینترنت کشور را بررسی کرد. در سالی که گذشت میزان سرعت اینترنت ثابت در ایران از ۱۱ تا ۱۳ و سرعت اینترنت موبایل ایران بین ۳۱ تا ۳۶ مگابیت بر ثانیه متغیر بوده است.

از سوی دیگر اگرچه سرعت اینترنت موبایل در مقایسه با سال ۲۰۲۳ میلادی رو به رشد بوده اما رتبه آن کاهش داشته که این نشاندهنده افزایش سرعت سایر کشورها است. به این معنی که از ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی سرعت جهانی اینترنت افزایشی بوده و در ماراتن سرعت اینترنت برخی کشورها از ما پیشی گرفته اند.

در اینترنت ثابت نیز همین سناریو تکرار شده است و مقایسه افت و خیز آن طی سال گذشته میلادی و ماههای اخیر حاکی از آن است که با افزایش کمی همراه بوده اما در عین حال رتبه جهانی ما در اینترنت ثابت در مقایسه با ماههای ابتدایی سال ۲۰۲۳ افت داشته است.

چشم اندازی که بررسی مقایسه ای وضعیت سرعت اینترنت به ما ارائه می دهد اگرچه ما را به روند رو به رشد سرعت امیدوار می کند اما به نظر می رسد تا تحقق تکلیف اپراتورها هنوز فاصله زیادی است. همچنین از آنجا که رشد پروژه فیبرنوری برای افزایش سرعت اینترنت ثابت در کشور شتاب گرفته است اما این روند صعودی و رو به رشد برای کاربر چندان محسوس نیست.

ناگفته نماند که به موازات تلاش ما برای افزایش سرعت اینترنت، سایر کشورها نیز بیکار ننشسته اند و در این مسیر حرکت می کنند از این رو برای عقب نماندن از این ماراتن و رسیدن به نقطه مطلوب کاربر، باید بیش از پیش شاهد تلاش و تکاپوی اپراتورها باشیم.

کد خبر 6085036 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • دستگیری سارقان موبایل در کهگیلویه
  • افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • رفتاردرمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
  • پرفروش‌ ترین گوشی شیائومی+ دانلود لیست قیمت جدیدترین و ارزان‌ترین موبایل امروز(۳ اردیبهشت)
  • بهترین گوشی موبایل در رنج ۲۰ میلیون؛ مقایسه A55 و ردمی نوت 13 پرو پلاس
  • شاتل موبایل رنج جدید شماره سیم‌کارت‌های هوشمند خود را عرضه کرد
  • ببینید | اولین نسل موبایل
  • تصاویر موبایل پیکسل ۹ پرو منتشر شد