Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نادری که ۸ سال فرمانداری ‌شهرستان بابلسر را در کارنامه خود دارد در نشستی خبری درباره لزوم حضور ‏جوانان در انتخابات و آینده شهرستان‌های بابلسر ‏و فریدونکنار در مجلس یازدهم عنوان کرد: با یک کار جهادی و مدیریت منابع موجود و ایجاد ‏دلگرمی و امید می‌توان آمار موجود بیکاری را ‏تغییر ‏داد و اگر صنایع تبدیلی و تکمیلی در زمینه‌های فرآورده‌های کشاورزی، لبنی و شیلاتی ایجاد کنیم و هزینه بخش کشاورزی را مقرون به صرفه ‏کنیم و قیمت محصولات کشاورزی عادلانه شود، اشتغال پایدار ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین حذف قوانین مخل فعالیت‌های صنعتی و تولیدی ‏بزرگ و اصناف و بازاریان، فراهم شدن فضا برای فعالیت‌های گردشگری و ورزش‌های ‏ساحلی و آبی، حمایت از صنایع و اصناف مزیت دار مثل تولید ‏کنندگان مبلمان، برنج کاران و برنج فروشان، ایجاد تأسیسات زیربنایی عمران شهری و ‏روستایی منجر به اشتغال پایدار و کاهش قابل توجه آمار بیکاری می‌شود .

وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای محیط ‌زیست ‏منطقه دارید، با اظهار اینکه محیط زیست بابلسر و فریدونکنار و بهنمیر و ‏هادی شهر با چند خطر جدی مواجه است افزود: ورود پساب‌های سطحی و خانگی به دریای خزر ‏و رودخانه‌ها یکی از جدی ترین معضلات این ‌شهرستانهاست و دومین نکته حائز اهمیت مشکل دفع زباله و ‏امکان آب شرب سالم شهرها و روستاها است.

نادری ادامه داد: سومین مشکل آلودگی آب‌های سطحی زیر زمینی ‏و نفوذ فاضلاب شهری و روستایی به آب‌های ‏زیر ‏زمینی است زیرا متأسفانه زیرساخت‌های عمرانی شهری در حوزه ‏تصفیه فاضلاب، جمع آوری آب‌های سطحی، دفع ‏زباله ‏و فضای سبز بسیار ضعیف است و من با مشارکت دانشگاه مازندران و سازمان‌های مردم نهاد طرح‌های کاهش اثرات محیط ‌زیست، را طراحی و عملیاتی خواهم کرد.

وی افزود: با کمک به عملیاتی کردن سیستم‌های نوین ‏مدیریت مصرف و تولید آب، آبیاری هوشمند و ‏مکانیزه، سیستم‌های جمع آوری پسماند، ‏مکانیزه کردن سیستم دفع زباله و لایروبی ‏انهار و کانال کشی و ایجاد تأسیسات مهار آب‌های سطحی، حجم قابل توجهی از مشکلات ‌زیست محیطی حل خواهد شد و با مشارکت ادارات دولتی و شورای های ‏شهر و دانشگاه مازندران برنامه‌ای عملیاتی ‏و فوری را به اجرا خواهم گذاشت.‏

وی همچنین در پاسخ به اینکه بابلسر به عنوان یک شهر ‏توریستی شناخته شده اما متأسفانه از کم‌ترین ‌تأسیسات و امکانات توریستی ‏برخوردار است و حتی در حوزه مدیریت شهری ‏یک شرایط حداقلی دارد، درباره برنامه‌های خود برای مدیریت شهری این شهر توریستی افزود: باید کمک کنیم با اتخاذ سیاست‌های تشویقی ‏مالی و تسهیل فرایندهای قانونی، فضاهای ‏خدماتی، ‏فرهنگی، تفریحی و ورزشی توسط بخش خصوصی در بابلسر  ایجاد شود زیرا بخش خصوصی آمادگی دارد و فقط ‏اطمینان‌ می خواهد.

نادری تصریح کرد: گام نخست در توریستی شدن شهر، توسعه و ‏ایمن سازی راه‌های شهرستان به منظور کاهش ‌تصادفات جاده‌ای، ‏ گام دوم حل معضل ترافیکی شهر و گام سوم ‏ایمن سازی و نوسازی زیرساخت‌ها و تأسیسات ‌شهرستان است و در گام بعدی ارتقای کیفیت ‏منظر و مبلمان شهری و ساخت و راه اندازی پارک‌های تفریحی و ‏شهربازی شهرستان با ‏مشارکت بخش خصوصی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: بابلسر این استعداد را دارد تا به مرکز و ‏اردوگاه ویژه ای برای اردوهای ورزش ملی و ‏بین المللی تبدیل شود و ما باید این ‌امکان ‌را فراهم‌کنیم زیرا این‌اقدام‌دست یافتنی است‌.

نادری همچنین در پاسخ به سوال یک جوان مبنی بر اینکه چه برنامه‌هایی برای رفع مشکل شغل، آرامش ‏و امید به آینده جوانان دارید، عنوان کرد: این وظیفه حاکمیت و تمام ارکان مدیریت ‏کشور است که برای شهروندانش امنیت در ‏تمامی حوزه‌های ‏اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ‏فراهم کند و این وظیفه یک نماینده متعهد ‌است که سهم حوزه انتخابیه ‏خود را به عدالت ‏از اعتبارات کشور در همه زمینه‌ها مطالبه ‏کند.

وی افزود: باید اولاً مشکلات حوزه را بشناسد؛ دوماً اهل ‏زد و ‏بند و معامله بر سرمنافع مردم نباشد ‏و ثانیاً دارای برنامه باشد و من برای همه حوزه‌های انتخابیه برنامه ‏دارم زیرا سال‌ها در مقام فرماندار از ‌مشکلات بابلسر و فریدونکنار مطلع ‏بودم و ‌برای رفع آنها اقدامات بسیاری کردم و سابقه ام در مدیریت شهری نشان می‌دهد اهل ‏هیچ زد و بندی نبودم و با هیچ فردی بر سر ‏منافع مردم معامله نکردم و امروز حاضرم در ‏هر مکان و در هر زمانی برای دفاع از ‏عملکردم و دفاع از برنامه‌هایم مناظره ‏کنم

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه حسب دستور مقام معظم رهبری در خصوص گام ‏دوم انقلاب، پوست اندازی مدیران نظام و ‏ایجاد فضای جدید مدیریتی برای جوانان ‏انقلابی در کشور، چرا بعد از بازنشستگی ‏کاندیدا شدید؟ افزود: من به بیانات رهبری اعتقاد دارم اما مقام معظم رهبری نفرمودند که کلاً به یکباره نظام از ‏مدیران با تجربه خالی شود بلکه این طرح ‏با یک شیب ملایم باید مدیریت بشود زیرا من ‏اعتقاد دارم کسانی که سال‌ها مسئولیت ‏داشتند و استخوان خرد کردند و نظام برای آنها هزینه داده است حالا هم باید برای ‌نظام به میدان بیایند، به خصوص که در این ‌زمان کشور دچار ضعف مدیریتی است.

کد خبر 4856481

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا نادری فریدونکنار بابلسر انتخابات 98 راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر بارش برف ایلام بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس شهرکرد قزوین انقلاب اسلامی ایران گرگان بیرجند خطبه های نماز جمعه مدیریت شهری آب های سطحی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد

ایسنا/کردستان با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد.

میثم عابدی، امروز در مراسم رونمایی از مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) اظهار کرد: استان کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص در حوزه آی سی تی وضعیت بسیار مطلوبی دارد که باید مورد آموزش قرار گیرند.

وی بر نهادینه کردن آموزش در حوزه فناوری اطلاعات در مدارس تأکید کرد و افزود: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را داده‌اند.

عابدی با اشاره به اینکه مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمندسازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد عنوان کرد که با توجه به مصرف‌گرا بودن کشور عراق، باید در زمینه صادرات تولیدات فناورانه متناسب با ظرفیت‌هایی که در کردستان وجود دارد برنامه‌ریزی اصولی صورت بگیرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند گندم، توت‌فرنگی و به لحاظ معدنی در زمینه معادن طلا و غیره ظرفیت بالایی دارد که می‌طلبد برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها در زمینه توسعه استان، از روش‌های فناورانه استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی با توجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش‌افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی ایفا کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان ها داشته ، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.

کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه‌ای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامه‌های بنیاد توسعه استان است.

وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استان‌های مختلف است، بنابراین می‌طلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • تجربه سفر با قطارهای شهری استانبول
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با کارکنان راه و شهرسازی استان هرمزگان