Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@00:38:34 GMT

عملکرد ضعیف مدیریت بحران گیلان در بارش برف اخیر

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۷۱۶۶

عملکرد ضعیف مدیریت بحران گیلان در بارش برف اخیر

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار علی توشه پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری تشریح اقدامات سپاه قدس گیلان در بحران برف اخیر در سالن جلسات نمایندگی ولی‌فقیه، اظهار کرد: کمک به مردم و ایجاد امنیت را مهم‌ترین مأموریت سپاه در بحران برف اخیر بود.

جانشین فرمانده سپاه استان گیلان با اشاره به عملکرد مطلوب سپاه قدس در دفع آسیب‌ها در حوزه امنیتی بین استان‌های کشور، افزود: در حوزه تهدیدات طبیعی نیز با توجه به اماده نبودن زیرساخت‌ها در استان گیلان شاهد بحرانی‌هایی در این زمینه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به طرح‌های مختلف سپاه گیلان برای مقابله با بحران‌های گوناگون اعم از طبیعی و امنیتی اشاره و با بیان اینکه در مواقع ضروری این طرح‌ها برای کاهش آسیب‌پذیری ساماندهی می‌شود، گفت: لازمه مقابله با بحران و تهدید ایجاد آمادگی در عرصه‌های مختلف در گیلان است و باید سعی کنیم بدون استفاده از امکانات نظامی آسیب‌ها را به حداقل برسانیم.

سرهنگ توشه در ادامه عدم آماده بودن زیرساخت‌ها و توقف زندگی مردم تنها بخاطر بارش چند سانتی متری برف در استان گیلان را عملکرد بد پدافند غیرعامل دانست و و ادامه داد: تعدادی از مردم جان خود را از دست دادند و این موضوع نشان می‌دهد باید سطح آمادگی استان گیلان در مواجهه با بحران‌ها و حوادث بیشتر از وضعیت فعلی باشد.

جانشین فرمانده سپاه استان گیلان با اشاره به عدم وجود مدیریت بحران متمرکزی در استان، تصریح کرد: در حوادث مختلف به جای مقابله با بحران خود سازمان مدیریت بحران استان گیلان دچار بحران می‌شود و در شرایط اضطراری مدیریت واحد در گیلان وجود ندارد.

وی به عدم دعوت از سپاه به رغم توانمندی و ظرفیت‌های فراوانی برای کمک در زمان بحرانی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان گیلان اشاره کرد افزود: سپاه با امکانات، ظرفیت و نیروی انسانی می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های ناشی از بحران داشته باشد.

سرهنگ توشه با تأکید بر لزوم تقویت مدیریت بحران استان گیلان برای مقابله با حوادث، گفت: نبود مدیریت صحیح در پدافند غیرعامل گیلان و عدم تدوین نظام جامع پدافند غیرعامل در استان تدوین از دلایل مدیریت ضعیف در مواقع بحرانی است.

وی با بیان اینکه بارش برف متوسط ۶۰ سانتی‌متری در گیلان نباید موجب اختلال در زندگی مردم شود، گفت: برف و باران پدیده‌ای کاملاً طبیعی در گیلان است و عدم آمادگی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی در این مواقع زیبنده این استان نیست و موجب نگرانی می‌شود.

سرهنگ توشه با اشاره به اینکه سپاه قدس گیلان با تمام توان به کمک مردم نیازمند در برف اخیر آمد، تأکید کرد: اگر چه این اقدامات ناکافی بود و نتوانستیم رضایت مردم را جلب کنیم اما ضروری است که نقش اقدامات قبل از بحران را جدی‌تر بگیریم تا آسیب‌های ناشی از شرایط اینچنینی کاهش یابد.

جانشین فرمانده سپاه گیلان با بیان اینکه در این ایام از کمک گروه‌های جهادی تمام دو هزار پایگاه مقاومت استان برای کمک به افراد گرفتار در برف استفاده شد، ادامه داد: ۱۷ خودروی سنگین و ۱۵۴ خودروی سبک عمدتاً تاکتیکی برای مکان‌هایی که امکان تردد خودروهای معمولی در آن وجود نداشت برای کمک به مردم اعزام شدند و در مسیر امامزاده هاشم نیز نیروهای ناحیه سلمان عملکرد خوبی داشته است.

کد خبر 4857090

منبع: مهر

کلیدواژه: سپاه قدس گیلان بارش برف مدیریت بحران انتخابات 98 راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر بارش برف ایلام بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس شهرکرد قزوین انقلاب اسلامی ایران گرگان بیرجند خطبه های نماز جمعه مدیریت بحران استان گیلان جانشین فرمانده سپاه مقابله با بحران پدافند غیرعامل سپاه قدس برف اخیر برای کمک آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران اصفهان در پی صدور هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اعلام آماده‌باش به تیم‌های امدادی و خدمات‌رسانی در پی صدور  هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، منصور شیشه‌فروش از اعلام آماده‌باش مدیریت بحران استان به تیم‌های امدادی و خدمات‌رسانی در پی صدور  هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان خبر داده و اظهار داشت: سامانه هم‌رفتی بارشی از بعد از ظهر امروز، دوشنبه 2 اردیبهشت‌ماه وارد استان شده و تا اواخر وقت چهارشنبه 4 اردیبهشت‌ماه در سطح استان فعال خواهد بود و بر همین اساس در این مدت برای همه مناطق استان بارش باران، وزش تندباد، توفان لحظه‌ای و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی شدت بارش‌های رگباری باران و تندباد در مناطق شمال شرق و مرکز استان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، خاطرنشان کرد: علاوه بر این پیش‌بینی می‌شود که از روز سه‌شنبه تا اوایل وقت چهارشنبه در شهرستان‌های نائین، اردستان، خوروبیابانک، ورزنه، نطنز، اصفهان، لنجان، فلاورجان، شهرضا، دهاقان، ورزنه، انارک، بادرود و چوپانان شاهد بارش‌های رگباری خواهیم بود و بر همین اساس ستاد مدیریت بحران استان تشکیل و مصوبات آن به مدیریت بحران شهرستان‌‌ها ابلاغ شد.

وی ادامه داد: در این راستا و به منظور پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها مصوب کردیم که  نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی تقویت شده و اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس‌راه، اورژانس، شرکت‌های آب و فاضلاب، گاز، برق، آب منطقه‌ای و جمعیت هلال احمر در حالت آماده‌باش هستند.

شیشه‌فروش ادامه داد: علاوه بر این با توجه به پیش‌بینی وزش تندبادهای موقتی، سیلابی شدن مسیل‌ها، کاهش میدان دید ضروری است که تجهیزات امدادی و کنترل سیل مستقر شده و ماشین‌آلات در معابر شهری و روستایی و جاده‌ها راهدارخانه‌ها، پایگاه‌های امدادی شهری و روستایی آماده به کار باشند، همچنین باید تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام تقویت شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری و پرهیز از سفرهای غیرضروری در محورهای سیل‌گیر ضروری دانسته و گفت: توصیه می‌شود با توجه به اعلام شرایط اضطراری هواشناسی اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام بخشی به سازه‌های ناپایدار، تابلوها، داربست‌ها در برابر تندبادهای موقتی در دستور کار قرار گرفته و شهروندان در این مدت از صعود به ارتفاعات، توقف و تردد در مسیر رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها پرهیز کنند.

وی با اشاره به لزوم توجه به حفاظت محصولات سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران تصریح کرد: همچنین صعود به ارتفاعات و چرای دام در ارتفاعات و توقف در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی ممنوع است

انتهای پیام/170/

دیگر خبرها

  • تمام مدارس شهرستان یزد چهارشنبه غیرحضوری شد
  • بارش‌های رگباری و آب‌گرفتگی در شمال و شرق استان اصفهان + عکس
  • بارش‌ها در میبد و جاده چادرملوی اردکان +فیلم و عکس
  • بارش های شدید در راه تهران؛ هشدار مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران اصفهان در پی صدور هشدار هواشناسی
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسوولان بود
  • قدردانی رهبری از عملکرد نیرو‌های مسلح در حوادث و عملیات اخیر
  • قدردانی رهبرانقلاب از عملکرد همراه با تدبیر نیروهای مسلح در حوادث اخیر
  • قدردانی رهبر انقلاب از عملکرد همراه با تدبیر نیروهای مسلح در حوادث اخیر
  • قدردانی فرمانده کل قوا از عملکرد همراه با تدبیر نیرو‌های مسلح در حوادث اخیر