Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی در ایالات‌متحده یک مدل هوش مصنوعی (AI) طراحی کردند که از طریق گیم پلی قادر به پیش بینی میزان یادگیری دانش‌آموزان است.

گیم‌پلی، تعامل فرد با بازی رایانه‌ای از طریق قواعد بازی است، به عبارت دیگر شامل رقابت کردن و مغلوب کردن و طرح ریزی کردن می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در این مدل هوش مصنوعی با آزمایش بر روی 181 دانش‌آموز، قادر به پیش‌بینی میزان یادگیری دانش‌آموزان در بازی‌های آموزشی شدند.

در این مدل، از یادگیری چندوظیفه‌ای استفاده شده که می‌تواند برای بهبود نتایج آموزش و یادگیری دانش آموزان کمک‌کننده باشد.

یادگیری چند وظیفه‌ای، رویکردی است که در آن از یک مدل خواسته می‌شود چندین کار را انجام دهد.

جاناتان روو، محقق این تحقیق اظهار کرد: " در این مدل چندوظیفه‌ای، از دانش‌آموزان درخواست می‌شود که چندین کار را با هم انجام دهند که در اینجا هدف از چندین کار، پاسخ به سؤوالات است. در این روش پیش‌بینی می‌شود که آیا دانش‌آموزان در هنگام بازی می‌توانند به هر سؤوال یک پاسخ صحیح بدهند."

در این مدل گیم‌پلی، الگوی پاسخگویی هر دانش‌آموز به اولین سؤوال از آزمون بررسی می‌شود و رفتارهای مشترک دانش‌آموزانی که به این سؤوال به درستی یا نادرست پاسخ داده‌اند، شناسایی شده و تعیین می‌شود که دانش‌آموزان جدید، چگونه به این سؤوال پاسخ می‌دهند و عملکرد آنان در پاسخگویی بررسی می‌شود.

این مدل چندوظیفه‌ای تقریبا 10 درصد از مدل‌های مشابه دقیق‌تر است و می‌تواند به دانش‌آموزانی که نیازمند به آموزش بیشتر هستند، کمک کند.

در این مدل با این عملکرد به معلمان اطلاع رسانی می‌شود که دانش‌آموزان نیازمند به دستورالعمل اضافی هستند یا خیر.

از نتایج این بررسی می توان برای تکنیک‌های پیچیده‌تر مدل‌سازی در نرم‌افزارهای آموزشی به ویژه نرم‌افزارهای آموزشی متناسب با نیازهای دانش‌آموزان استفاده کرد.

منابع:

sciencedaily.com

cacm.acm.org

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هوش مصنوعی دانش آموزان یادگیری دانش آموزان دانش آموزان پیش بینی هوش مصنوعی چندین کار گیم پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز

رئیس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی در اقدامی مبتکرانه «پویش مهر» را جایگزین «پرسش مهر» کرد. در این راستا، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در فرآیند پویش مهر خبر داد و گفت: اعلام نتایج از اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شود. 

هر سال رییس جمهور پرسشی را با عنوان «پرسش مهر» در حوزه تعلیم و تربیت برای دانش‌آموزان مطرح می‌کردند که با هدف جلب مشارکت فعال فرهنگیان و دانش‌آموزان، فعالیت بیشتر فضای فرهنگی جامعه و توسعه و افزایش حس مسئولیت‌پذیری مخاطبان انجام می‌شد.

اما امسال رئیس جمهور «پویش‌مهر» را جایگزین «پرسش مهر» کرد که محورهایی مانند امیدواری دانش‌آموزان نسبت به آینده و پیشرفت کشور، اهمیت بیان روایت پیشرفت برای دانش‌آموزان، بسیج انگیزه‌های دانش‌آموزان برای پیشرفت ایران قوی و تشویق دانش‌آموزان برای روایت خلاقانه و هنرمندانه برداشت می‌شود.

براساس محورهای درنظر گرفته شده در پویش مهر، آموزش و پرورش باید برای این مسائل که راهبردهایی را دربر دارد، دانش‌آموزان را نسبت به آینده خود و کشور امیدوارتر ‌کند.

در این راستا، آیت الله ابراهیم رئیسی در توضیح پویش مهر گفت: کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بسیاری در همه بخش‌ها و مناطق کشور داشته است. شما دانش‌آموزان در روزهای اول پیروزی انقلاب نبودید، اما خوب است که از وضع گذشته باخبر بشوید و بدانید که چه وضعی داشتیم و الان کجا هستیم و در آینده باید چه مسیری را طی کنیم.

رئیس جمهور خطاب به دانش‌آموزان افزود: شما دانش‌آموزان برای اینکه بدانید در گذشته کجا بودیم، اکنون در چه جایگاهی هستیم و مسیر آینده کدام است، می‌توانید پیشرفت‌های کشور را به تصویر بکشید. حتماً شهر و روستای شما پیشرفت‌هایی داشته، مجموعه کشور علیرغم همه تهدیدها و تحریم‌ها و مشکلاتی که دشمنان برای کشور ایجاد کردند، پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی داشته است.

براین اساس، وزارت آموزش و پرورش ۱۸ آذر ۱۴۰۲ از آغاز فرآیند ثبت‌نام در پویش مهر امسال در رشته‌های مختلف خبر داد و اعلام کرد که دانش‌آموزان علاقه‌مند تا پایان بهمن ماه سال جاری فرصت دارند در رشته مورد علاقه خودشان ثبت نام کنند.

براساس اعلام آموزش و پرورش، رشته های پویش شامل پوستر، پادکست، داستان کوتاه، ویدئوکست، سرود، شعر، موشن گرافی، فیلم کوتاه و مستند است.

پس از ثبت‌نام بیش از ۳۲۸ هزار دانش آموز در این فرآیند پویش مهر امسال، برای نخستین بار سایت تخصصی پویش مهر در ۲۰ دی راه‌اندازی شد تا دانش‌آموزان آثار خود را در این سایت بارگذاری و ثبت کنند.

اعلام نتایج پویش مهر از اردیبهشت

در این راستا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره آخرین آثار ارسال شده برای پویش مهر ریاست جمهوری اظهار داشت: امسال پویش مهر را به جای پرسش مهر داریم که تاکنون ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در این فرایند ثبت‌نام کردند و در رشته‌های مختلف آثار خود را ارسال می‌کنند.

وی افزود: همچنین امسال یک پایگاه برای پویش مهر طراحی شده است و آثار در آن پایگاه جمع‌آوری می‌شود و آثار ارسال شده تا اردیبهشت داوری خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی ادامه داد: نفرات برتر دانش‌آموزی پویش مهر در اردیبهشت و خرداد مشخص خواهند شد همچنین آمار معلمان پس از جمع‌آوری آثار آنها اعلام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اجرای طرح اعتکاف علمی در ۱۵ مدرسۀ لرستان
  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • اردوهای مطالعاتی نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی دانش‌آموزان دارد
  • فعالیت یکصد کمپ مطالعاتی ویژه دانش آموزان در فارس
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • اعلام نتایج «پویش مهر» از اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • آغاز فرآیند ثبت سفارش کتاب‌های درسی از ۲۸ فروردین ماه سال جاری