Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@13:30:43 GMT

بهره برداری‌هایی که بوی تبلیغات می‌دهند

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۷۳۶۸

بهره برداری‌هایی که بوی تبلیغات می‌دهند

 

به گزارش تابناک به نقل از تیترشهر، با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال فعالیت شهرداری تهران بیشتر شده و تعداد پروژه‌های عمرانی که افتتاح می‌شوند افزایش یافته است. البته می‌توان از این اقدام به عنوان یک اتفاق مثبت یاد کرد، اما سوالی که ایجاد می‌شود این است که چرا پروژه‌هایی که سال‌های زیادی ناتمام مانده بوده اند به یکباره تا پایان سال افتتاح می‌شوند ویا قول افتتاح آن‌ها رسانه‌ای می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط سیاسی و اجتماعی فعلی اینطور به نظر می‌رسد که پروژه‌های عمرانی به عنوان یک ابزار سیاسی و برای افزایش سطح رضایتمندی مردم به طور پیوسته و پشت سرهم به بهره برداری می‌رسند.

در دروره‌های گذشته مدیریت شهری با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری پروژه بزرگراه امام علی افتتاح شد، اما بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات بخش‌هایی از این بزرگراه که نیمه کاره مانده بود متوقف شد و تا به امروز نیز همچنان نا تمام مانده است.

چندی پیش بود که زیرگذر استاد معین افتتاح شد، پروژه‌ای که با وقفه ۴ ساله به پایان رسید، اما این افتتاح با حواشی زیادی همراه بود که باعث شد در همان روز افتتاح جلسه‌ای را شهردار تهران با شورایاری‌ها و شهردار منطقه ۹ برگزار کند ومنجر به برکناری شهردار منطقه ۹ شد.

در همین راستا مدتی پیش رئیس شورای شهر تهران نیز در حاشیه یکی از جلسات شورای شهر تهران به افتتاح یک ایستگاه مترو در هر ماه اشاره کرد و گفت:" ۴ پروژه گیشا، استادمعین، شهید بروجردی و بزرگراه شهید رستگار تا پایان سال به اتمام می‌رسد، و متروی تهران باید هر ماه یک ایستگاه افتتاح کند و اگر این موضوع محقق نشد قصور کرده‌اند. " که البته بعد از این صحبت‌ها هر ماه یک ایستگاه مترو افتتاح نشد.

تا چند روز دیگر قرار است که زیرگذر گیشا افتتاح شود و این سوال را در ذهن‌ها ایجاد می‌کند که آیا این سرعت بخشیدن در اجرای پروژه‌ها و به اتمام رساندن آن‌ها در زمان مشخص شده بیشتر با هدف مدیریت ترافیک و سهولت در عبور و مرور انجام می‌شود و یا منافع سیاسی و اجتماعی دیگری را دنبال می‌کند؟

گله‌مندی ساکنان محله استاد معین از افتتاح یک طرفه زیرگذراستاد معین، این نگرانی را ایجاد می‌کند که در اجرای پروژه زیرگذرگیشا نیاز‌های مردم و صدای آن‌ها دیده وشنیده شده است یا خیر.

صفاصبوری دیلمی، معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در رابطه با هزینه‌های صورت گرفته در پروژه استاد معین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پیش بینی اولیه از هزینه تکمیل زیرگذر استاد معین ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است که با دقت و صرفه جویی همکاران ما پروژه ۶۰ میلیارد تومان ارزان‌تر تمام شد.

صحبت‌های صبوری دیلمی مارا به یاد ضرب المثل "هیچ گرانی بی‌حکمت نیست، هیچ ارزانی بی‌علت" می‌اندازد. افزایش سرعت برای اتمام پروژه در زمان مشخص شده می‌تواند به کاهش کیفیت و دقت در نوع استفاده از مصالح و موارد ایمنی منجر شود که همین موضوع می‌تواند در آینده خطرآفرین باشد.

در مراسم افتتاح زیرگذر استاد معین شهردار تهران در صحبت‌های خود گفت: "هیچ لذتی از این افتتاح نبردم" و اینطور که به نظر می‌رسد باید دید که افتتاح زیرگذر گیشا که به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، قرار است ۱۰ اسفند ماه برگزار شود برای شهردار لذت بخش خواهد بود یا شهردار منطقه دیگری برکنار خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قیام مردم تبریز دادگاه روح الله زم انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بهره برداری شهرداری تهران تبلیغات قیام مردم تبریز دادگاه روح الله زم انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی‌اکبر محرابیان در مراسم افتتاح چند منظوره «اومااویا» در کشور سریلانکا، اظهار داشت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است.

وی ادامه داد: در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاورد‌ها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌های تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است.

محرابیان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب توانسته‌ایم پروژه بزرگ را در کشور جهان به اتمام برسانیم و یا در حال اجرا داشته باشیم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور زیبا و سرسبز سری‌لانکا به بهره‌برداری می‌رسد که در ادامه به ابعاد آن خواهیم پرداخت. پروژه اومااویا ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای مردم سریلانکا ایجاد می‌کند و ساخت دو سد در این پروژه انجام خواهد شد.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان است؛ همچنین در بخش نیروگاه‌های برق‌آبی به همت متخصصان ایرانی جزو کشور‌های برتر جهان هستیم.

وی با اشاره به روسای جمهور و وزیرانی که در مراسم حضور دارند، گفت: امروز ما در این مکان و محفل دوستانه گردهم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را به‌صورت رسمی به بهره‌برداری برسانیم.

وزیر نیرو ادامه داد: تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشور‌ها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

محرابیان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب توانسته‌ایم پروژه بزرگ را در کشور جهان به اتمام برسانیم و یا در حال اجرا داشته باشیم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: و امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور زیبا و سرسبز سری‌لانکا به بهره‌برداری می‌رسد که در ادامه به ابعاد آن خواهیم پرداخت.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان است.

وی افزود: در بخش نیروگاه‌های برق‌آبی به همت متخصصان ایرانی جزو کشور‌های برتر جهان هستیم.

وزیر نیرو با اشاره به رؤسای جمهور و وزیرانی که در مراسم حضور دارند و سایرین گفت: امروز ما در این مکان و محفل دوستانه گردهم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را به صورت رسمی به بهره‌برداری برسانیم.

محرابیان بیان کرد: تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشور‌ها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بهره برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد