Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- متخصص بیماری‌های عفونی بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و عمومی برای مقابله با کرونا ویروس جدید تاکید کرد. تاریخ انتشار: 14:41 - 30 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۸۰۴۳

پرویز وحدانی متخصص بیمارى هاى عفونى در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت فردی و عمومی برای مقابله با کرونا ویروس جدید، گفت: برای مقابله با ابتلا به این ویروس باید ضمن رعایت بهداشت فردی از تماس مستقیم با فرد مشکوک به سرماخوردگی یا آنفولانزا ممانعت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: شست و شوی مرتب دست ها، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه یا سرفه، دوری از افراد دارای علائمی شبیه آنفلوآنزا و خودداری از تماس محافظت نشده با حیوانات وحشی و اهلی از جمله رعایت موازین بهداشتی است که مردم باید به این موارد توجه جدی داشته باشند.


وحدانی با بیان اینکه شست و شوی چندین باره دست‌ها باید در دستور کار افراد قرار بگیرد، تصریح کرد: مردم باید از انجام کار‌های غیر ضرور در خارج از خانه و حضور در مکان‌های پر اذحام جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: آخرین خبرها از کرونا به روایت وزارت بهداشت


این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر اینکه افراد باید از برقرار ارتباط‌های مستقیم و مصافحه و دست دادن در برخورد‌ها خودداری کنند، گفت: مهم‌ترین اقدام برای مقابله با این ویروس جدی گرفتن نکات بهداشت فردی از سوی تک تک افراد است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا وزارت بهداشت مقابله با کرونا ویروس جدید رعایت بهداشت فردی برای مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند/ضرورت رونق اقتصاد و تولید

آیت الله جوادی آملی در دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک ملی ایران عنوان کرد: مال در مملکت بعد از مسائل عقاید دینی، حرف اول را می‌زند. یک بیان نورانی حضرت امیر (سلام الله علیه) دارد که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ» هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست، این اصل اول.

آیت الله جوادی آملی گفت: اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. حواستان جمع باشد. آن اولی را حضرت امیر فرمود که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»، هیچ تازیانه‌ای دردناک‌تر از فقر نیست. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست.

مرجع تقلید شیعیان کرد: در جریان شعب ابی طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، یک دعایی را مرحوم کلینی از وجود مبارک پیغمبر نقل می‌کند که پیغمبر به خدا عرض می‌کند که خدایا ما امتحان خودمان را در شعب دادیم: «اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‏»؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! یعنی اقتصاد. بعد عرض می‌کند که خدایا، اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری مردم نیست: «فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‏».

آیت الله جوادی آملی افزود: کار علمی این است که در اقتصاد هم بفهمید و هم بفهمانید که چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ لذا باید بدانیم که ما چه داریم، چه نیازی داریم، چگونه این را به خواست، تبدیل بکنیم و چگونه تولید داشته باشیم تا با رونق اقتصاد، به بیگانه نیاز نداشته باشیم.

 مرجع تقلید شیعیان عنوان کرد: خطر ربا هم باید از بانک‌ها گرفته بشود. بانک باید این غیرت را داشته باشد که اقتصاد مملکت را حفظ بکند. بانک انباردار نیست و لذا با سفارش هم حل نمی‌شود، بلکه آنجا فکر و دقت و بررسی و برنامه ریزی باید انجام گیرد، تلاش شود تا اقتصاد و تولید رونق بگیرد و مسائل حل شود، این برنامه علمی می‌خواهد که که چه داریم؟ یک؛ چقدر مصرف داریم؟ دو؛ چکار بکنیم که این نیاز‌ها تأمین بشود؟ سه؛ این می‌شود اقتصاد.

آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه باید بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند، گفت: غالباً اختلاس‌ها از راه بانک‌ها می‌گذرد و لذا شما باید بیش از پیش نسبت به این امر حساسیت داشته باشید تا جلوی کسانی که می‌خواهند سو استفاده کنند، گرفته شود البته کسی که دین داشته باشد اختلاس و از این کار‌ها نمی‌کند.

او ادامه داد: اگر اقتصاد نتواند رضایت مردم را تأمین کند و مردم گرفتار فقر بشوند، دین نیز از بین خواهد رفت، این دعای پیغمبر است که عرض کرد خدایا، اگر اقتصاد ما ضعیف باشد دینداری سخت است؛ لذا بانکداری اولین وظیفه اش باسواد شدن است که ما چه نیاز داریم؟ چه داریم؟ چگونه حل بکنیم؟

آیت الله جوادی آملی یادآورشد: اساس و وظیفه همه مسؤولین این است که آبروی این مملکت را حفظ کنند، هیچ کسی با دست خالی به خانه اش نرود و این به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • هیچ مانعی وجود ندارد که نمایندگان از دستگاه قضائی ایراد بگیرند
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • آیت‌الله جوادی آملی: بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند
  • بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند/ضرورت رونق اقتصاد و تولید