Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@05:22:09 GMT

نوسازی تجهیزات صنعت نفت به بخش خصوصی واگذار می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۸۵۶۹

نوسازی تجهیزات صنعت نفت به بخش خصوصی واگذار می شود

معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید با بیان اینکه ۹۴ درصد تولید نفت در گستره شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انجام می شود، از معرفی ۴ پروژه قابل واگذاری فرآورشی در این شرکت خبر داد. ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرخ علیخانی، معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست معرفی فرصت ها و چارچوب سرمایه گذاری در فرآورش نفت خام اظهار داشت: با توجه به هدف تعیین شده در شرکت ملی نفت ایران در تولید ایمن و پایدار نفت و گاز، بحث بازسازی و نوسازی تجهیزات صنعت نفت در دستور کار قرار گرفته است که در بحث بازسازی نفت به صورت مستقل عمل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر رویکرد صنعت نفت در بهره گیری از توان بخش خصوصی در زمینه نوسازی تجهیزات صنعت نفت گفت: نشست حاضر با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه فرآورش نفت خام و با معرفی پروژه های قابل واگذاری فرآورشی در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار شده است.

علیخانی با اشاره به سهم چشمگیر شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در تولید نفت کشور، گفت: با توجه به قدمت این شرکت در برداشت نفت، بحث بازسازی و نوسازی تجهیزات در آن از اهمیت بالایی برخوردار است که در قالب پروژه‌هایی، نوسازی تجهیزات صنعت نفت به بخش خصوصی واگذار می شود.

علیخانی، نمکزدایی و شیرین سازی نفت خام را مولفه های اصلی تولید ایمن خواند و افزود: تعریف چهار پروژه در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، گامی عملی در این راستا است.

وی با اشاره به تجربه مطلوب شرکت متن در غرب کارون در بهره گیری از تاسیسات فرآورشی پیش ساخته (Skid-Mounted) نیز گفت: مدل قراردادی استفاده شده در شرکت متن بر مبنای ارائه نفت خام به پیمانکار و دریافت محصول فرآورش شده بوده است که با توجه به قیمت رقابتی داده شده، انتظار می رود فرآیند همکاری در سایر قراردادها به صورت بهینه تری دنبال شود.

وی همچنین برگزاری این نشست را سرآغازی در تغییر رویکرد شرکت ملی نفت ایران در قالب قراردادهای B.O.O عنوان کرد و گفت: در چارچوب جدید قراردادهای سرمایه‌گذاری، ارائه کالا و خدمات از سوی سرمایه گذار و مجری طرح فرآورشی به صورت توامان صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط صنعت نفت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت نفت صنعت نفت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نوسازی تجهیزات صنعت نفت شرکت ملی نفت ایران نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!

تین نیوز

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی با نمایندگان مجلس بیان کرد: متاسفانه خودآزاری اقتصادی داریم، بانک مرکزی در حال حاضر هم پدر تولید و هم تولیدکننده و صنعت را درآورده است، یک بلاتکلیفی عجیبی را در ساختار اقتصادی کشور داریم که عمدترین دلیل آن اقدامات بانک مرکزی است که از برج ۷ هیچ نوع تخصیص ارزی را اعمال نمی کند.

یاریجانیان افزود: بانک مرکزی فعالان اقتصادی را بلاتکلیف گذاشته است حداقل اعلام کند که هیچ تخصیص ارزی به ما تعلق نمی گیرد. با ارز آزاد هم نمی توانیم کار کنیم، چون اگر با ارز آزاد کالا وارد کنیم قاچاقچی محسوب می شویم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: طبق نظرسنجی از ۲۸۰۰ فعال اقتصادی انجام شده است، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و بانک مرکزی سه نهادی هستند که در رتبه نخست ایجاد اختلال در فعالیت های اقتصادی معرفی شده اند. این ها را ما در کنار اقتصادمان داریم یا سوار بر اقتصادمان؟

یاریجانیان گفت: امروز استخوان های بخش خصوصی در حال خردن شدن است، پرسنلی داریم که از برج ۷ خطوط تولیدی شان معطل است، این همه کالا در گمرکات رسوب کرده و انباشت کانتینر داریم.

وی با تاکید بر این که در هیچ جای دنیا حتی کشورهای ذره بینی نرخ ارز ۲۰ سال است که تکان نخورده است. با این وضعیت ارزی صنعت چگونه باید رشد کند، گفت: بخش خصوصی را چرخ اقتصاد کشور نمی بینند، اگر می دیدند بانک مرکزی امروز پاسخگو بود. ما نمی دانیم بانک مرکزی ارباب ما است، حقوق ما را می دهد؟ ما باید از چه کسی تبعیت کنیم، بالاسر ما قاعدتا وزارت صمت است، بانک مرکزی کجای کار است؟ امیدواریم مجلس ورود کند و این موضوع را حل و فصل کند.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در پایان خطاب به نمایندگان مجلس گفت: هیچ تاب و توانی برای صنعت باقی نمی مانده است، یک جایی به داد بخش خصوصی برسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی
  • ◄ نوسازی تجهیزات فرسوده بنادر با 2 مانع مواجه است