Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه تونسی از تصمیم حزب اسلامگرای النهضه برای رای اعتماد دادن به دولت جدید این کشور در پارلمان تونس خبر داد. ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مدت قانونی برای تشکیل دولت جید تونس فردا به پایان می رسد. نخست وزیر جدید تونس اسامی کابینه خود را عصر شنبه گذشته به رئیس جمهور این کشور تسلیم کرد اما چند ساعت بعد حزب اسلامگرای النهضه اعلام کرد به دلیل نبود تناسب بین چینش وزیران دولت الیاس الفخفاخ با ترکیب سیاسی پارلمان از این دولت خارج و به آن رای اعتماد نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال این اقدام، رئیس جمهور تونس تهدید کرد بر اساس فصل 89 قانون اساسی چنانچه دولت الفخفاخ نتواند از پارلمان رای اعتماد بگیرد، این پارلمان را منحل خواهد کرد. الفخفاخ نیز گفت تا آخرین مهلت قانونی با احزاب سیاسی مشورت خواهم کرد.

روزنامه تونسی الصباح نیوز در شماره امروز خود نوشت: مشورت  و رایزنی‌ها برای تشکیل دولت جدید تونس تا آخرین ساعات شب گذشته ادامه داشت  و این روزنامه اطلاع یافته‌ است که حزب اسلامگرای النهضه به دولت الیاس الفخفاخ در پارلمان رای اعتماد خواهد داد.

به نوشته این روزنامه،  شورای رهبری حزب النهضه  دیروز عصر تشکیل جلسه داد و با الفخفاخ در خصوص تشکیل دولت جدید تونس به بحث و گفت وگو پرداخت. این نشست نتایج مثبتی در برداشت و دو طرف دیدگاه‌هایشان به یکدیگر نزدیک شد.

سخنگوی دفتر اجرایی حزب النهضه گفت : این حزب برای تصمیم گیری مناسب خود با دیگر شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی به رایزنی خواهد پرداخت.

تونس|تهدید "قیس سعید" به انحلال پارلمان

قرار است حزب النهضه امروز نظر نهایی خود را درباره تشکیل دولت جدید تونس اعلام کند.

در همین حال منابع آگاه در حزب النهضه به خبرنگار روزنامه العربی الجدید گفتند: بیشتر اعضای این حزب با دادن رای اعتماد به دولت الفخفاخ موافقند به شرط اینکه  بدانند الفخفاخ چه تغییراتی را در چینش کابینه خود ایجاد خواهد کرد.

آنان افزودند: عدم رای اعتماد به دولت جدید ممکن است در کشور بی ثباتی و خلاء قدرت ایجاد کند. حزب النهضه نگران این وضعیت است، شاید به همین دلیل، در مواضع خود را در قبال دولت الفخفاخ تغییر داده‌است.

این منابع تاکید کردند: قانون تونس چندان به تنگناهای سیاسی نپرداخته که کشور هم اینک دچار آن است، لذا رای اعتماد ندادن به دولت جدید ممکن است تونس را با آینده‌ای نامعلوم روبرو کند.

در همین حال حزب "زنده باد تونس" که از مخالفان تشکیل دولت الفخفاخ بود، دیروز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که به دولت جدید تونس رای اعتماد خواهد داد.

حزب قلب تونس هم اعلام کرد که با دولت الفخفاخ همکاری خواهد کرد. این حزب از مخالفان دولت جدید تونس بود و اعلام کرده‌ بود به دولت الفخفاخ رای اعتماد نخواهد داد.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,88/CT10 واژه های کاربردی مرتبط تونِس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تون س تون س دولت جدید تونس دولت الفخفاخ دولت جدید تشکیل دولت حزب النهضه رای اعتماد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است
  • منبع حماس: ۳۰ افسر شاباک اسیر حماس هستند
  • حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • «آلاء» به تونس می‌رود
  • رییسی: همه بخش‌ه ملزم به اجرای قانون حجاب هستند
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»